Bedrijfsfilm Artea Grafmonumenten

Alkmaar – Veenendaal

Onze kracht is het bedenken, ontwerpen en het uitvoeren van betaalbare grafstenen, urnen en urnmonumenten samen met u. Het verhaal van de dierbare vertalen wij in een waardig grafmonument ter nagedachtenis.

Grafmonumenten leveren wij door heel Nederland, waaronder in de provincies Noord-Holland, Utrecht en Gelderland. Er gelden verschillende voorschriften voor grafstenen. U helpt ons door te laten weten om welke begraafplaats het gaat. Wij zijn van de meeste begraafplaatsen in Nederland op de hoogte van deze voorschriften.

Algemene voorwaarden

" Het is precies, zo niet mooier, als we in gedachten hadden. "

Allereerst wil ik u vertellen dat we heel blij zijn met de steen. Het is precies, zo niet mooier, als we in gedachten hadden. De reflectie van de lucht en de bomen is perfect. Ons hartelijk dank.

Lees meer klantervaringen

voor ieder een bijzondere grafsteen of monument

Over Artea Grafmonumenten

Artea Grafmonumenten heeft twee vestigingen: Alkmaar en Veenendaal. Onze creatieve medewerkers zijn gespecialiseerd in het bedenken, ontwerpen en plaatsen van grafmonumenten en gedenktekens. Op veel begraafplaatsen in Nederland komt u de fraaie, door ons vervaardigde grafmonumenten tegen. De liefde voor ons vak draagt bij tot het realiseren van mooie gedenktekens. Wij hebben begrip voor rouwverwerking en weten dat het proces om tot een heel “eigen” monument te komen tijd vergt. Met gedegen kennis van materialen, gevoel voor vormgeving en door ons in te leven in uw wensen, komen we altijd tot een grafmonument dat past bij uw dierbare overledene. Ieder mens is immers uniek en verdient een bijzonder monument.

Alkmaar Veenendaal