begraafplaats Memento MoriOp dinsdag 23 oktober heeft Artea Grafmonumenten Veenendaal het monument geplaatst bij het Collectief Algemeen Graf.
Dit Collectief Algemeen Graf is gerealiseerd op een centrale plaats op begraafplaats Memento Mori te Bunschoten-Spakenburg.

Het monument bestaat uit zeven staande stenen die met elkaar verbonden zijn.
Op het monument staat de tekst: Een ieder geliefd allen tezamen herdacht.
Bij deze tekst wordt het alfa en omega teken afgebeeld.

Er is een mogelijkheid gecreëerd om bloemen te plaatsen.

bron: redactie Dagblad De Bunschoter

"Wordt goed mee gedacht over wensen."

Prettig contact. Wordt goed mee gedacht over wensen, en er wordt uiterste best gedaan om deze te vervullen. Uiteindelijke grafsteen is heel mooi geworden, precies zoals we wilden.

Lees meer klantervaringen

voor ieder een bijzondere grafsteen of monument

Over Artea Grafmonumenten

Artea Grafmonumenten heeft twee vestigingen: Alkmaar en Veenendaal. Onze creatieve medewerkers zijn gespecialiseerd in het bedenken, ontwerpen en plaatsen van grafmonumenten en gedenktekens. Op veel begraafplaatsen in Nederland komt u de fraaie, door ons vervaardigde grafmonumenten tegen. De liefde voor ons vak draagt bij tot het realiseren van mooie gedenktekens. Wij hebben begrip voor rouwverwerking en weten dat het proces om tot een heel “eigen” monument te komen tijd vergt. Met gedegen kennis van materialen, gevoel voor vormgeving en door ons in te leven in uw wensen, komen we altijd tot een grafmonument dat past bij uw dierbare overledene. Ieder mens is immers uniek en verdient een bijzonder monument.

Alkmaar Veenendaal

Onze locatie in Veenendaal is aankomende zaterdag 2 juli gesloten