Kom bij ons langs

Wij denken met u mee

Samen met u bedenkt en ontwerpt Artea Grafmonumenten persoonlijke gedenktekens. Iedereen is uniek en heeft een eigen verhaal. Misschien heeft u al een idee of iets gezien dat u aanspreekt. Wij nemen de tijd om alles tot in de details met u door te nemen en uit te werken. Kleuren, vormen, materialen. Er is heel veel om over na te denken. Hoe eenvoudig een monument ook is, het moet in onze beleving iets zeggen over de overledene. Het moet herkenbaar zijn. Aan een persoonlijk gedenkteken kun je zien wie er begraven ligt. Een gedenkteken met een ziel. Stap voor stap bespreken we met u de vele mogelijkheden en adviseren u graag. Ook als iets niet kan, geven wij u een eerlijk advies. Wij hebben de creativiteit en deskundigheid in huis om een mooi en passend gedenkteken te creëren.

Maak een afspraak Bekijk onze inspiratiepagina

" Nog mooier dan verwacht. "

Grafsteen IJsselstein

Heel erg bedankt ook namens de familie voor het door jullie deskundig plaatsen van het grafmonument van onze moeder. Het is precies en zelfs nog meer dan wat wij ervan hadden verwacht en vinden het allen erg mooi!

 

Lees meer klantervaringen

voor ieder een bijzondere grafsteen of monument

Over Artea Grafmonumenten

Artea Grafmonumenten heeft twee vestigingen: Alkmaar en Veenendaal. Onze creatieve medewerkers zijn gespecialiseerd in het bedenken, ontwerpen en plaatsen van grafmonumenten en gedenktekens. Op veel begraafplaatsen in Nederland komt u de fraaie, door ons vervaardigde grafmonumenten tegen. De liefde voor ons vak draagt bij tot het realiseren van mooie gedenktekens. Wij hebben begrip voor rouwverwerking en weten dat het proces om tot een heel “eigen” monument te komen tijd vergt. Met gedegen kennis van materialen, gevoel voor vormgeving en door ons in te leven in uw wensen, komen we altijd tot een grafmonument dat past bij uw dierbare overledene. Ieder mens is immers uniek en verdient een bijzonder monument.

Alkmaar Veenendaal