Maatwerk

Ontwerp en uitvoering

Steeds meer nabestaanden kiezen voor hun dierbare overledene een gedenkteken met een persoonlijke betekenis. Artea Grafmonumenten is gespecialiseerd in het ontwerpen en uitvoeren van persoonlijke grafmonumenten, zoals grafstenen. Om te komen tot een gewenst resultaat begeleiden de vormgevers van Artea u graag in het ontwerptraject. Dit kan een proces zijn van inspireren, ideeën schetsen, naar elkaar luisteren en van gedachten wisselen.

Hiervoor adviseren wij u dan ook rustig de tijd te nemen. Op onze website krijgt u een globaal beeld van de onbeperkte mogelijkheden, waarbij allerlei materialen gecombineerd kunnen worden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld graniet, brons, glas of roestvast staal. Het meest complete beeld krijgt u natuurlijk in een persoonlijk gesprek. Kom dus gerust eens vrijblijvend langs in ons bedrijf of maak een afspraak voor een bezoek bij u thuis, zodat u in alle rust en in uw eigen omgeving de mogelijkheden, het ontwerp en de uitvoering met ons kunt bespreken.

Bekijk onze inspiratiepagina Maak een afspraak

Kom bij ons langs

Wij denken met u mee

Samen met u bedenkt en ontwerpt Artea Grafmonumenten persoonlijke gedenktekens. Iedereen is uniek en heeft een eigen verhaal. Misschien heeft u al een idee of iets gezien dat u aanspreekt. Wij nemen de tijd om alles tot in de details met u door te nemen en uit te werken. Kleuren, vormen, materialen. Er is heel veel om over na te denken. Hoe eenvoudig een monument ook is, het moet in onze beleving iets zeggen over de overledene. Het moet herkenbaar zijn. Aan een persoonlijk gedenkteken kun je zien wie er begraven ligt. Een gedenkteken met een ziel. Stap voor stap bespreken we met u de vele mogelijkheden en adviseren u graag. Ook als iets niet kan, geven wij u een eerlijk advies. Wij hebben de creativiteit en deskundigheid in huis om een mooi en passend gedenkteken te creëren.

Maak een afspraak Bekijk onze inspiratiepagina

Maatwerk

Over Artea Grafmonumenten

Wat Artea Grafmonumenten juist zo uniek maakt, is de aanwezige creativiteit. Nabestaanden willen graag ‘iets anders’ dan ‘standaard’. Ze weten vaak goed wat ze niet willen, maar vinden het ook soms moeilijk aan te geven wat wel bij hun overleden geliefde past. Er zijn immers zoveel mogelijkheden en vormgevingen. De kracht van Artea Grafmonumenten is het ‘bedenken’ van een monument ter nagedachtenis aan uw geliefde dat zich kenmerkt door persoonlijkheid in alle eenvoud. Zij schetsen terwijl u vertelt. Deze aanpak is anders, maar succesvol, want veel nabestaanden hebben hier hulp en begeleiding bij nodig. Dit blijkt ook uit de zeer dankbare reacties van nabestaanden, die Artea hebben betrokken bij het tot stand brengen van hun symbool van herinnering aan hun geliefden.

Bezoek onze showroom en –tuin eens en laat u deskundig begeleiden door de medewerkers van Artea Grafmonumenten. Afspraken kunnen ook ’s avonds en/of bij u thuis plaatsvinden.

Bekijk onze inspiratiepagina Maak een afspraak

Over Artea Grafmonumenten

Onze klanten aan het woord

Artea Grafmonumenten

Langs deze weg mijn/onze reactie op het grafmonument van mijn moeder. Onbeschrijflijk mooi!!

Artea Grafmonumenten

Allereerst wil ik u vertellen dat we heel blij zijn met de steen. Het is precies, zo niet mooier, als we in gedachten hadden. De reflectie van de lucht en de bomen is perfect. Ons hartelijk dank.

Artea Grafmonumenten

We zijn zo tevreden met het resultaat en de begeleiding is fantastisch geweest. Hartelijk dank!

Artea Grafmonumenten

Wij willen Artea hartelijk danken voor de prettige samenwerking. We kwamen binnen en wisten echt niet wat we wilden. Met hun kundige begeleiding is onze grafsteen tot stand gekomen.

Artea Grafmonumenten

Wij zijn erg onder de indruk hoe mooi de grafsteen geworden is. We zijn zeer tevreden op de wijze waarop we door jullie ontvangen zijn en geholpen hebben in het maken van de keuzes.

Artea Grafmonumenten

Bij Artea Grafmonumenten hadden wij écht het gevoel dat we op het juiste adres waren. Artea bedankt!

Artea Grafmonumenten

We zijn erg tevreden over de grafsteen en de manier waarop invulling is gegeven aan de tot standkoming ervan en de plaatsing.

Artea Grafmonumenten

Bij Artea staan ze je met raad en daad bij en proberen jouw wensen uit te laten komen. Ze luisteren goed naar je en praten je ook niets aan wat jij niet wilt.

Artea Grafmonumenten

Heel hartelijk dank voor de plaatsing en verzorging van het grafmonument op het graf van mijn man. Het is mooi uitgevoerd, prachtige grafsteen. Dank voor de mooie grafsteen.

Artea Grafmonumenten

Ik wil Artea bedanken voor de keurige afwerking van het traject. Van begin tot eind voelde ik mij begrepen en dat gaf mij rust. Artea van harte aanbevolen!

Artea Grafmonumenten

Ik ben super blij met het eindresultaat. Een waardig afscheid

Artea Grafmonumenten

Wat was het moeilijk om een keuze te maken. Ik wist goed wat ik niet wilde, maar wat dan wel ... Gelukkig hebben ze bij Artea alle geduld en ben goed begeleid.

voor ieder een bijzondere grafsteen of monument

Over Artea Grafmonumenten

Artea Grafmonumenten heeft twee vestigingen: Alkmaar en Veenendaal. Onze creatieve medewerkers zijn gespecialiseerd in het bedenken, ontwerpen en plaatsen van grafmonumenten en gedenktekens. Op veel begraafplaatsen in Nederland komt u de fraaie, door ons vervaardigde grafmonumenten tegen. De liefde voor ons vak draagt bij tot het realiseren van mooie gedenktekens. Wij hebben begrip voor rouwverwerking en weten dat het proces om tot een heel “eigen” monument te komen tijd vergt. Met gedegen kennis van materialen, gevoel voor vormgeving en door ons in te leven in uw wensen, komen we altijd tot een grafmonument dat past bij uw dierbare overledene. Ieder mens is immers uniek en verdient een bijzonder monument.

Alkmaar Veenendaal
Artea Grafmonumenten