Een schitterende laatste rustplek

Eigentijds en uniek

Dit prachtige grafmonument is zeer eigentijds. De ruw gekapte zuil en het gepolijste, liggende deel worden verbonden door de glasplaat met foto. Hier is gebruik gemaakt van een portretfoto, maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor een andere afbeelding. Waar u ook voor kiest, een foto maakt elk monument zeer persoonlijk.

Bekijk onze bestaande collectie

Strak en eenvoudig

De juiste uitstraling

Op het eerste gezicht lijkt dit urnmonument eenvoudig en strak, toch geven de bronzen rozen het geheel een charmante uitstraling. Hier uitgevoerd in Viscount White. Indien men dit gedenkteken als grafmonument wenst toe te passen, kan het geheel ook uitgevoerd worden met een omranding.

Bekijk onze bestaande collectie

Karakteristiek grafmonument

Robuust, natuurlijk en eigentijds

Robuust, natuurlijk en eigentijds. Een mooi voorbeeld van een karakteristiek grafmonument. Let u ook op de combinatie van het Franse Leisteen met bronzen letters en de ingebouwde lantaarn. Zoals ieder mens, is iedere rots natuurlijk ook uniek. Artea heeft veel voorbeelden van verschillende soorten rotsen. Kom gerust langs en bezoek vrijblijvend onze showroom en -tuin of maak vandaag nog een afspraak.

Maak een afspraak

Vakkundig uitgevoerd

Harmonieus geheel

Een zeer apart monument vakkundig uitgevoerd met vlinder en rups. Hier uitgevoerd in zwart gezoet graniet. Door de bewerkingen krijgen vlinder en rups als het ware twee kleuren. In het liggende deel komen de vloeiende lijnen van het staande deel weer terug. Dat maakt het geheel harmonieus.

Maak een afspraak

Wij denken met u mee

Uw geliefde staat centraal

Het symbool van het “steenmannetje” vindt zijn oorsprong in de bronstijd. Onze voorvaderen markeerden met een stapel stenen de plek waar hun dierbare overledenen lagen begraven. Artea kan stenen in meerdere granietsoorten leveren en verwerken. Spreekt dit monument u aan? Maak gerust een afspraak met één van onze medewerkers. Zij helpen u graag.

Maak een afspraak

Over Artea Grafmonumenten

Onze klanten aan het woord

Artea Grafmonumenten

Langs deze weg mijn/onze reactie op het grafmonument van mijn moeder. Onbeschrijflijk mooi!!

Artea Grafmonumenten

Allereerst wil ik u vertellen dat we heel blij zijn met de steen. Het is precies, zo niet mooier, als we in gedachten hadden. De reflectie van de lucht en de bomen is perfect. Ons hartelijk dank.

Artea Grafmonumenten

We zijn zo tevreden met het resultaat en de begeleiding is fantastisch geweest. Hartelijk dank!

Artea Grafmonumenten

Wij willen Artea hartelijk danken voor de prettige samenwerking. We kwamen binnen en wisten echt niet wat we wilden. Met hun kundige begeleiding is onze grafsteen tot stand gekomen.

Artea Grafmonumenten

Wij zijn erg onder de indruk hoe mooi de grafsteen geworden is. We zijn zeer tevreden op de wijze waarop we door jullie ontvangen zijn en geholpen hebben in het maken van de keuzes.

Artea Grafmonumenten

Bij Artea Grafmonumenten hadden wij écht het gevoel dat we op het juiste adres waren. Artea bedankt!

Artea Grafmonumenten

We zijn erg tevreden over de grafsteen en de manier waarop invulling is gegeven aan de tot standkoming ervan en de plaatsing.

Artea Grafmonumenten

Bij Artea staan ze je met raad en daad bij en proberen jouw wensen uit te laten komen. Ze luisteren goed naar je en praten je ook niets aan wat jij niet wilt.

Artea Grafmonumenten

Heel hartelijk dank voor de plaatsing en verzorging van het grafmonument op het graf van mijn man. Het is mooi uitgevoerd, prachtige grafsteen. Dank voor de mooie grafsteen.

Artea Grafmonumenten

Ik wil Artea bedanken voor de keurige afwerking van het traject. Van begin tot eind voelde ik mij begrepen en dat gaf mij rust. Artea van harte aanbevolen!

Artea Grafmonumenten

Ik ben super blij met het eindresultaat. Een waardig afscheid

Artea Grafmonumenten

Wat was het moeilijk om een keuze te maken. Ik wist goed wat ik niet wilde, maar wat dan wel ... Gelukkig hebben ze bij Artea alle geduld en ben goed begeleid.

voor ieder een bijzondere grafsteen of monument

Over Artea Grafmonumenten

Artea Grafmonumenten heeft twee vestigingen: Alkmaar en Veenendaal. Onze creatieve medewerkers zijn gespecialiseerd in het bedenken, ontwerpen en plaatsen van grafmonumenten en gedenktekens. Op veel begraafplaatsen in Nederland komt u de fraaie, door ons vervaardigde grafmonumenten tegen. De liefde voor ons vak draagt bij tot het realiseren van mooie gedenktekens. Wij hebben begrip voor rouwverwerking en weten dat het proces om tot een heel “eigen” monument te komen tijd vergt. Met gedegen kennis van materialen, gevoel voor vormgeving en door ons in te leven in uw wensen, komen we altijd tot een grafmonument dat past bij uw dierbare overledene. Ieder mens is immers uniek en verdient een bijzonder monument.

Alkmaar Veenendaal
Artea Grafmonumenten