Een schitterende laatste rustplek

Eigentijds en uniek

Dit prachtige grafmonument is zeer eigentijds. De ruw gekapte zuil en het gepolijste, liggende deel worden verbonden door de glasplaat met foto. Hier is gebruik gemaakt van een portretfoto, maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor een andere afbeelding. Waar u ook voor kiest, een foto maakt elk monument zeer persoonlijk.

Bekijk onze grafstenen

Strak en eenvoudig

De juiste uitstraling

Op het eerste gezicht lijkt dit urnmonument eenvoudig en strak, toch geven de bronzen rozen het geheel een charmante uitstraling. Hier uitgevoerd in Viscount White. Indien men dit gedenkteken als grafmonument wenst toe te passen, kan het geheel ook uitgevoerd worden met een omranding.

Bekijk onze grafstenen

Karakteristiek grafmonument

Robuust, natuurlijk en eigentijds

Robuust, natuurlijk en eigentijds. Een mooi voorbeeld van een karakteristiek grafmonument. Let u ook op de combinatie van het Franse Leisteen met bronzen letters en de ingebouwde lantaarn. Zoals ieder mens, is iedere rots natuurlijk ook uniek. Artea heeft veel voorbeelden van verschillende soorten rotsen. Kom gerust langs en bezoek vrijblijvend onze showroom en -tuin of maak vandaag nog een afspraak.

Bekijk onze grafstenen

Vakkundig uitgevoerd

Harmonieus geheel

Een zeer apart monument vakkundig uitgevoerd met vlinder en rups. Hier uitgevoerd in zwart gezoet graniet. Door de bewerkingen krijgen vlinder en rups als het ware twee kleuren. In het liggende deel komen de vloeiende lijnen van het staande deel weer terug. Dat maakt het geheel harmonieus.

Bekijk onze grafstenen

Wij denken met u mee

Uw geliefde staat centraal

Het symbool van het “steenmannetje” vindt zijn oorsprong in de bronstijd. Onze voorvaderen markeerden met een stapel stenen de plek waar hun dierbare overledenen lagen begraven. Artea kan stenen in meerdere granietsoorten leveren en verwerken. Spreekt dit monument u aan? Maak gerust een afspraak met één van onze medewerkers. Zij helpen u graag.

Bekijk onze grafstenen

"Dank jullie wel!"

grafsteen Loosdrecht

We zijn net wezen kijken naar het eindresultaat…:

Heel stijlvol; het ziet er prachtig uit! We zijn er erg blij mee;

Dank jullie wel!

Lees meer klantervaringen

voor ieder een bijzondere grafsteen of monument

Over Artea Grafmonumenten

Artea Grafmonumenten heeft twee vestigingen: Alkmaar en Veenendaal. Onze creatieve medewerkers zijn gespecialiseerd in het bedenken, ontwerpen en plaatsen van grafmonumenten en gedenktekens. Op veel begraafplaatsen in Nederland komt u de fraaie, door ons vervaardigde grafmonumenten tegen. De liefde voor ons vak draagt bij tot het realiseren van mooie gedenktekens. Wij hebben begrip voor rouwverwerking en weten dat het proces om tot een heel “eigen” monument te komen tijd vergt. Met gedegen kennis van materialen, gevoel voor vormgeving en door ons in te leven in uw wensen, komen we altijd tot een grafmonument dat past bij uw dierbare overledene. Ieder mens is immers uniek en verdient een bijzonder monument.

Alkmaar Veenendaal