Onze collectie grafmonumenten

Eigentijds grafmonument met keien van graniet
Bijzondere grafstenen
Mooie klassieke grafsteen
Goedkope grafstenen
Artea Grafmomumenten grafmonument-gezoet met rvs band
Grafstenen met RVS
Grafsteen hart met glasstrook
Grafstenen met hart
Moderne grafsteen met fotoprint op glas
Grafstenen met glas
Grafmonument ruwe rots
Rots / Kei grafstenen
Zeer mooi uitgevoerd kindermonument met vlinder en rups
Grafstenen voor kinderen
Traditionele grafzerk met gebolde dekplaat
Liggende grafstenen
Modern en strak grafmonument
Grafstenen met ruw graniet
Grafmonument kort met bogen
Korte grafstenen

Laat u inspireren

Grafstenen bij Zeist

U zult versteld staan van de vele mogelijkheden voor grafstenen bij Zeist. Of u nu iets traditioneels zoekt of iets aparts, bij Artea Grafmonumenten bent u in goede handen. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in het adviseren van nabestaanden over te ontwerpen grafmonument en er is veel kennis voor nodig om een waardig grafmonument te maken. De meeste mensen weten niets over de eigenschappen en/of toepassingen van marmer, hardsteen, graniet of ruwe rotsen. Men is ook niet bekend met de vele regels die begraafplaatsen hanteren voor wat betreft de vorm, de afmeting en het materiaal van grafmonumenten. Hebt u iets gezien dat u aanspreekt? Op de begraafplaats of op de website? Schroom niet om ons te mailen of te bellen voor een afspraak. Wij helpen u graag verder. Een grafmonument ontwerpen is niet altijd eenvoudig, maar samen met u zorgen wij voor een mooi resultaat!

Onze bestaande collectie
Grafstenen Zeist

Twilight Red, Orion, Butterfly Blue

Gewoon wat granietsoorten

Voor grafstenen bij Zeist vindt u bij Artea Grafmonumenten veel voorbeelden. In onze showtuinen en showroom staan voorbeelden van de granietsoorten uit onze collectie. De granietsoorten hebben veelal exotische namen. Namen die de granietsoort eer aan doen. U wilt natuurlijk iets moois, iets persoonlijks voor uw dierbare overledene. Het is immers het laatste dat u kunt doen in zijn of haar nagedachtenis. Laat u inspireren door onze voorbeelden om zelf tot een apart ontwerp te komen. Als u een voorbeeld heeft gezien dat u mooi vindt, maar u wilt het toch net iets anders dan kan dat in de meeste gevallen wel. De medewerkers van Artea luisteren eerst naar uw verhaal. Wij willen weten voor wie wij een ontwerp maken. Daar nemen we ook zeker de tijd voor.

Over Artea Grafmonumenten

Onze klanten aan het woord

Artea Grafmonumenten

Langs deze weg mijn/onze reactie op het grafmonument van mijn moeder. Onbeschrijflijk mooi!!

Artea Grafmonumenten

Allereerst wil ik u vertellen dat we heel blij zijn met de steen. Het is precies, zo niet mooier, als we in gedachten hadden. De reflectie van de lucht en de bomen is perfect. Ons hartelijk dank.

Artea Grafmonumenten

We zijn zo tevreden met het resultaat en de begeleiding is fantastisch geweest. Hartelijk dank!

Artea Grafmonumenten

Wij willen Artea hartelijk danken voor de prettige samenwerking. We kwamen binnen en wisten echt niet wat we wilden. Met hun kundige begeleiding is onze grafsteen tot stand gekomen.

Artea Grafmonumenten

Wij zijn erg onder de indruk hoe mooi de grafsteen geworden is. We zijn zeer tevreden op de wijze waarop we door jullie ontvangen zijn en geholpen hebben in het maken van de keuzes.

Artea Grafmonumenten

Bij Artea Grafmonumenten hadden wij écht het gevoel dat we op het juiste adres waren. Artea bedankt!

Artea Grafmonumenten

We zijn erg tevreden over de grafsteen en de manier waarop invulling is gegeven aan de tot standkoming ervan en de plaatsing.

Artea Grafmonumenten

Bij Artea staan ze je met raad en daad bij en proberen jouw wensen uit te laten komen. Ze luisteren goed naar je en praten je ook niets aan wat jij niet wilt.

Artea Grafmonumenten

Heel hartelijk dank voor de plaatsing en verzorging van het grafmonument op het graf van mijn man. Het is mooi uitgevoerd, prachtige grafsteen. Dank voor de mooie grafsteen.

Artea Grafmonumenten

Ik wil Artea bedanken voor de keurige afwerking van het traject. Van begin tot eind voelde ik mij begrepen en dat gaf mij rust. Artea van harte aanbevolen!

Artea Grafmonumenten

Ik ben super blij met het eindresultaat. Een waardig afscheid

Artea Grafmonumenten

Wat was het moeilijk om een keuze te maken. Ik wist goed wat ik niet wilde, maar wat dan wel ... Gelukkig hebben ze bij Artea alle geduld en ben goed begeleid.

Onze vestiging

Vestiging bij Zeist

Artea Grafmonumenten plaatst grafmonumenten door heel Nederland. Dat kan omdat onze vestigingen in Veenendaal en in Alkmaar zijn. Komt u uit Zeist of omgeving (zoals Utrecht, Nieuwegein, Woerden), dan kunt u het beste onze vestiging in Veenendaal bezoeken. Op nog geen dertig minuten rijden van Zeist bent u in Veenendaal. Onze winkel vindt u aan de Kruisboog 28. Wij raden u wel aan van te voren een afspraak te maken.

Neem contact met ons op