Onze collectie grafmonumenten

Eigentijds grafmonument met keien van graniet
Bijzondere grafstenen
Mooie klassieke grafsteen
Goedkope grafstenen
Artea Grafmomumenten grafmonument-gezoet met rvs band
Grafstenen met RVS
Grafsteen hart met glasstrook
Grafstenen met hart
Moderne grafsteen met fotoprint op glas
Grafstenen met glas
Grafmonument ruwe rots
Rots / Kei grafstenen
Zeer mooi uitgevoerd kindermonument met vlinder en rups
Grafstenen voor kinderen
Traditionele grafzerk met gebolde dekplaat
Liggende grafstenen
Modern en strak grafmonument
Grafstenen met ruw graniet
Grafmonument kort met bogen
Korte grafstenen

bent u bij Artea in goede handen

Voor grafstenen Zaandam

Bent u op zoek naar een grafsteen voor Zaandam of omgeving, dan bent u van harte welkom om inspiratie op te doen bij een van onze vestigingen. De door ons ontworpen monumenten in onze sfeervolle showtuinen geven u direct een indruk van de liefde en vakmanschap waarmee onze medewerkers zich onderscheiden van andere steenhouwers in Nederland. Met in totaal 25 jaar ervaring kunt u ervan verzekerd zijn dat een door ons ontworpen en gerealiseerd grafmonument een waardig monument voor uw overleden dierbare wordt. Voor ons geldt dat een grafmonument zowel esthetisch, duurzaam als betaalbaar moet zijn. Met onze kennis van materiaal en onze technische kennis kunt u vertrouwen op een mooi resultaat.

Onze bestaande collectie
Grafstenen Zaandam
grafstenen zaandam

Duurzaam hoeft niet duur te zijn

Artea Grafmonumenten: zeker betaalbaar

Een mooi grafmonument hoeft niet duur te zijn. De voorbeelden die u op onze website en/of in onze showtuinen tegenkomt zijn daarvan het bewijs. Onze grafmonumenten zijn allemaal even duurzaam (op materiaal geven wij maar liefst 15 jaar garantie) en toch passen ze meestal binnen het budget van onze klanten. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van verschillende modellen (granietsoort, vorm, kleur, dikte, land van herkomst) zodat u zelf kunt beslissen wat u wilt uitgeven. Waar u ook voor kiest, het resultaat wordt altijd een mooi en waardig gedenkteken. Mede omdat elk grafmonument door ons met liefde en aandacht voor úw verhaal en úw wensen wordt ontworpen en geplaatst.

Over Artea Grafmonumenten

Onze klanten aan het woord

Artea Grafmonumenten

Langs deze weg mijn/onze reactie op het grafmonument van mijn moeder. Onbeschrijflijk mooi!!

Artea Grafmonumenten

Allereerst wil ik u vertellen dat we heel blij zijn met de steen. Het is precies, zo niet mooier, als we in gedachten hadden. De reflectie van de lucht en de bomen is perfect. Ons hartelijk dank.

Artea Grafmonumenten

We zijn zo tevreden met het resultaat en de begeleiding is fantastisch geweest. Hartelijk dank!

Artea Grafmonumenten

Wij willen Artea hartelijk danken voor de prettige samenwerking. We kwamen binnen en wisten echt niet wat we wilden. Met hun kundige begeleiding is onze grafsteen tot stand gekomen.

Artea Grafmonumenten

Wij zijn erg onder de indruk hoe mooi de grafsteen geworden is. We zijn zeer tevreden op de wijze waarop we door jullie ontvangen zijn en geholpen hebben in het maken van de keuzes.

Artea Grafmonumenten

Bij Artea Grafmonumenten hadden wij écht het gevoel dat we op het juiste adres waren. Artea bedankt!

Artea Grafmonumenten

We zijn erg tevreden over de grafsteen en de manier waarop invulling is gegeven aan de tot standkoming ervan en de plaatsing.

Artea Grafmonumenten

Bij Artea staan ze je met raad en daad bij en proberen jouw wensen uit te laten komen. Ze luisteren goed naar je en praten je ook niets aan wat jij niet wilt.

Artea Grafmonumenten

Heel hartelijk dank voor de plaatsing en verzorging van het grafmonument op het graf van mijn man. Het is mooi uitgevoerd, prachtige grafsteen. Dank voor de mooie grafsteen.

Artea Grafmonumenten

Ik wil Artea bedanken voor de keurige afwerking van het traject. Van begin tot eind voelde ik mij begrepen en dat gaf mij rust. Artea van harte aanbevolen!

Artea Grafmonumenten

Ik ben super blij met het eindresultaat. Een waardig afscheid

Artea Grafmonumenten

Wat was het moeilijk om een keuze te maken. Ik wist goed wat ik niet wilde, maar wat dan wel ... Gelukkig hebben ze bij Artea alle geduld en ben goed begeleid.

Kom langs of maak vandaag nog een afspraak

Vestigingen Artea Grafmonumenten

Breng gerust een bezoek aan één van onze vestigingen en maak kennis met onze professionele en persoonlijke benadering. In een van onze showtuinen zult u nog meer inspiratie opdoen of vraag vandaag nog onze brochure met nog 200 voorbeelden aan. Zo kunt u deze thuis, in uw vertrouwde omgeving (Zaandam, Amsterdam, Amstelveen, Haarlem, Hoofddorp), rustig doorbladeren. Onze vestigingen vindt u in Alkmaar, aan de Ritsevoort 18 (2 minuten lopen van de Singelgarage) en in Veenendaal aan de Kruisboog 28. Onze deskundige medewerkers helpen u graag verder. Mocht u door omstandigheden niet in de gelegenheid zijn een bezoek te brengen aan één van onze vestigingen, dan kunnen wij in overleg het een en ander bij u thuis bespreken.

Neem contact met ons op