Uw overleden dierbare verdient een passend monument

Artea Grafmonumenten het adres voor grafstenen voor Wormerveer

Grafstenen voor Wormerveer en omgeving koopt u bij Artea Grafmonumenten. Wanneer u onze collectie grafmonumenten ziet, zal het u opvallen dat een mooi ontwerp niet per definitie duur hoeft te zijn. Onze ontwerpers hebben jarenlange ervaring in het realiseren van unieke en betaalbare grafmonumenten. Misschien heeft u al iets moois gezien op onze website, misschien wilt u het ontwerp waar uw keuze op is gevallen net even anders: een andere kleur of granietsoort, een net iets andere boog, een kleiner formaat hart of een andere bewerking. Alles is bespreekbaar en veel is er mogelijk. Wanneer u besluit het grafmonument voor uw dierbare overledene bij ons te laten maken en plaatsen zal u zeker tevreden zijn over het resultaat. Onze kracht ligt in het goed luisteren naar uw wensen en op het juiste moment advies geven over vorm en materiaalkeuze. Onze monumenten moeten lang mee kunnen. Wij vinden het belangrijk om samen met u een grafmonument te maken waar u trots op kunt zijn en waarbij u in alle rust uw dierbare overledene kunt gedenken.

Onze bestaande collectie
Grafstenen Broek op Langedijk

Het ontstaan van een grafmonument

Het begint met een idee

U kende uw dierbare overledene het beste. Een persoonlijk monument zegt altijd iets over uw dierbare. Artea Grafmonumenten is gespecialiseerd in het ontwerpen van persoonlijke monumenten. Soms is een kleine aanpassing van een op het eerste gezicht eenvoudig monument al voldoende om een grafmonument persoonlijk te maken. Misschien was uw dierbare overledene muzikaal of hield hij of zij van de zee. Bepaalde thema’s kunnen terugkomen in het ontwerp. Wij denken dat u veel inspiratie zal opdoen bij het bekijken van de modellen op onze website. Schroom niet om te bellen of te mailen als u vragen heeft. Neem rustig de tijd om te overdenken hoe u zou willen dat het grafmonument eruit moet komen te zien. Mocht u er niet uitkomen of geen idee hebben? De medewerkers van Artea Grafmonumenten helpen u graag verder. Schroom niet om te bellen om een afspraak te maken.

Over Artea Grafmonumenten

Onze klanten aan het woord

Artea Grafmonumenten

Langs deze weg mijn/onze reactie op het grafmonument van mijn moeder. Onbeschrijflijk mooi!!

Artea Grafmonumenten

Allereerst wil ik u vertellen dat we heel blij zijn met de steen. Het is precies, zo niet mooier, als we in gedachten hadden. De reflectie van de lucht en de bomen is perfect. Ons hartelijk dank.

Artea Grafmonumenten

We zijn zo tevreden met het resultaat en de begeleiding is fantastisch geweest. Hartelijk dank!

Artea Grafmonumenten

Wij willen Artea hartelijk danken voor de prettige samenwerking. We kwamen binnen en wisten echt niet wat we wilden. Met hun kundige begeleiding is onze grafsteen tot stand gekomen.

Artea Grafmonumenten

Wij zijn erg onder de indruk hoe mooi de grafsteen geworden is. We zijn zeer tevreden op de wijze waarop we door jullie ontvangen zijn en geholpen hebben in het maken van de keuzes.

Artea Grafmonumenten

Bij Artea Grafmonumenten hadden wij écht het gevoel dat we op het juiste adres waren. Artea bedankt!

Artea Grafmonumenten

We zijn erg tevreden over de grafsteen en de manier waarop invulling is gegeven aan de tot standkoming ervan en de plaatsing.

Artea Grafmonumenten

Bij Artea staan ze je met raad en daad bij en proberen jouw wensen uit te laten komen. Ze luisteren goed naar je en praten je ook niets aan wat jij niet wilt.

Artea Grafmonumenten

Heel hartelijk dank voor de plaatsing en verzorging van het grafmonument op het graf van mijn man. Het is mooi uitgevoerd, prachtige grafsteen. Dank voor de mooie grafsteen.

Artea Grafmonumenten

Ik wil Artea bedanken voor de keurige afwerking van het traject. Van begin tot eind voelde ik mij begrepen en dat gaf mij rust. Artea van harte aanbevolen!

Artea Grafmonumenten

Ik ben super blij met het eindresultaat. Een waardig afscheid

Artea Grafmonumenten

Wat was het moeilijk om een keuze te maken. Ik wist goed wat ik niet wilde, maar wat dan wel ... Gelukkig hebben ze bij Artea alle geduld en ben goed begeleid.

Bezoek een van onze vestigingen

Kom naar een van onze vestigingen

Woont u in Wormerveer of omgeving dan raden wij u aan naar onze vestiging in Alkmaar te komen. U vindt ons aan de Ritsevoort 18. Komt u met de auto, dan kunt u deze het beste in de parkeergarage “De Singelgarage” parkeren (2 minuten lopen van onze vestiging). Onze andere vestiging vindt u in Veenendaal, in de provincie Utrecht, aan de Kruisboog 28.

Neem contact met ons op