Onze collectie grafmonumenten

Eigentijds grafmonument met keien van graniet
Bijzondere grafstenen
Mooie klassieke grafsteen
Goedkope grafstenen
Artea Grafmomumenten grafmonument-gezoet met rvs band
Grafstenen met RVS
Grafsteen hart met glasstrook
Grafstenen met hart
Moderne grafsteen met fotoprint op glas
Grafstenen met glas
Grafmonument ruwe rots
Rots / Kei grafstenen
Zeer mooi uitgevoerd kindermonument met vlinder en rups
Grafstenen voor kinderen
Traditionele grafzerk met gebolde dekplaat
Liggende grafstenen
Modern en strak grafmonument
Grafstenen met ruw graniet
Grafmonument kort met bogen
Korte grafstenen

Maak kennis met onze creatieve ontwerpers

Grafstenen voor Woerden: Artea Grafmonumenten inspireert

Creativiteit staat hoog in het vaandel als het gaat om grafstenen voor Woerden en omstreken. Voor de mooie begraafplaatsen in en rondom Woerden heeft Artea Grafmonumenten in de loop der jaren veel prachtige grafmonumenten gerealiseerd. Wie ooit heeft gewandeld over de paden van de Algemene begraafplaats aan de Meeuwenlaan in Woerden of over de paden van de Algemene Begraafplaats Geestdorp is zeker wel grafmonumenten tegengekomen die vervaardigd zijn door de gespecialiseerde medewerkers van Artea Grafmonumenten. Unieke grafmonumenten die uitblinken door hun bijzondere vormgeving, materiaalgebruik en precieze afwerking.

Onze bestaande collectie
Grafstenen Woerden

Van idee tot uitwerking, een heel proces!

Grafstenen Woerden op maat laten ontwerpen

Voor grafstenen voor Woerden kan Artea Grafmonumenten u helpen bij het hele proces van idee tot het plaatsen van het grafmonument. Misschien heeft u iets gezien in onze brochure of op de website dat u aanspreekt: een mooie ruwe rots, een prachtig kopstuk van Frans Leisteen of juist iets van roestvrij staal. U vraagt zich misschien af of hetgeen u heeft gezien wel binnen uw budget past. Vaak zult u versteld staan van de mogelijkheden. Aan de hand van de vele voorbeelden in onze showtuin en showroom komen onze medewerkers samen met u tot een persoonlijk idee en eerste schets. Wij zullen het met u hebben over de persoon die uw dierbare overledene was. Onze medewerkers vinden het belangrijk om een ontwerp te maken dat bij de overledene en de nabestaanden past, zowel in vormgeving als in materiaal. U wilt natuurlijk een waardig grafmonument om, wanneer u daar behoefte aan heeft, uw dierbare in alle rust te gedenken. Daar streeft Artea grafmonumenten naar. Daar doen wij het voor en dat kan alleen door goed naar uw wensen te luisteren.

Over Artea Grafmonumenten

Onze klanten aan het woord

Artea Grafmonumenten

Langs deze weg mijn/onze reactie op het grafmonument van mijn moeder. Onbeschrijflijk mooi!!

Artea Grafmonumenten

Allereerst wil ik u vertellen dat we heel blij zijn met de steen. Het is precies, zo niet mooier, als we in gedachten hadden. De reflectie van de lucht en de bomen is perfect. Ons hartelijk dank.

Artea Grafmonumenten

We zijn zo tevreden met het resultaat en de begeleiding is fantastisch geweest. Hartelijk dank!

Artea Grafmonumenten

Wij willen Artea hartelijk danken voor de prettige samenwerking. We kwamen binnen en wisten echt niet wat we wilden. Met hun kundige begeleiding is onze grafsteen tot stand gekomen.

Artea Grafmonumenten

Wij zijn erg onder de indruk hoe mooi de grafsteen geworden is. We zijn zeer tevreden op de wijze waarop we door jullie ontvangen zijn en geholpen hebben in het maken van de keuzes.

Artea Grafmonumenten

Bij Artea Grafmonumenten hadden wij écht het gevoel dat we op het juiste adres waren. Artea bedankt!

Artea Grafmonumenten

We zijn erg tevreden over de grafsteen en de manier waarop invulling is gegeven aan de tot standkoming ervan en de plaatsing.

Artea Grafmonumenten

Bij Artea staan ze je met raad en daad bij en proberen jouw wensen uit te laten komen. Ze luisteren goed naar je en praten je ook niets aan wat jij niet wilt.

Artea Grafmonumenten

Heel hartelijk dank voor de plaatsing en verzorging van het grafmonument op het graf van mijn man. Het is mooi uitgevoerd, prachtige grafsteen. Dank voor de mooie grafsteen.

Artea Grafmonumenten

Ik wil Artea bedanken voor de keurige afwerking van het traject. Van begin tot eind voelde ik mij begrepen en dat gaf mij rust. Artea van harte aanbevolen!

Artea Grafmonumenten

Ik ben super blij met het eindresultaat. Een waardig afscheid

Artea Grafmonumenten

Wat was het moeilijk om een keuze te maken. Ik wist goed wat ik niet wilde, maar wat dan wel ... Gelukkig hebben ze bij Artea alle geduld en ben goed begeleid.

Onze vestigingen

Vestiging voor Woerden

Artea Grafmonumenten plaatst grafmonumenten door heel Nederland. Er zijn twee vestigingen: één in Veenendaal en één in Alkmaar. Woont u in de buurt van Woerden en/of zoekt u een grafmonument voor een begraafplaats in of in de buurt van Woerden (zoals Zeist, Utrecht, Nieuwegein), dan kunt u het beste onze vestiging in Veenendaal bezoeken. U bereikt ons met de auto in iets meer dan veertig minuten. U vindt onze winkel aan de Kruisboog 28. U kunt ons vrijblijvend bezoeken, maar wij adviseren u een afspraak te maken om er zeker van te zijn dat één van onze medewerkers u de aandacht kan geven die nodig is om een waardig en uniek grafmonument te realiseren.

Neem contact met ons op