Onze collectie grafmonumenten

Eigentijds grafmonument met keien van graniet
Bijzondere grafstenen
Mooie klassieke grafsteen
Goedkope grafstenen
Artea Grafmomumenten grafmonument-gezoet met rvs band
RVS grafstenen
Grafsteen hart met glasstrook
Grafstenen met hart
Moderne grafsteen met fotoprint op glas
Grafstenen met glas
Grafmonument ruwe rots
Rots / Kei grafstenen
Zeer mooi uitgevoerd kindermonument met vlinder en rups
Grafstenen voor kinderen
Traditionele grafzerk met gebolde dekplaat
Liggende grafstenen
Grafsteen van gezoet graniet
Grafstenen van ruw graniet
dubbel grafmonument met twee halve rondingen
Dubbele grafstenen
Grafmonument kort met bogen
Korte grafstenen

Artea Grafmonumenten

Aanbod grafstenen voor Voorthuizen

Naast grafstenen nabij Voorthuizen, vindt u in de collectie van Artea Grafmonumenten ook urnen, urnmonumenten, assierraden en glasobjecten die dienen als persoonlijke gedenksteen. In onze bestaande collectie ziet u verschillende grafstenen. Voor een grafmonument op maat gaan wij graag met u in gesprek. Misschien heeft u al een aspect gezien in onze collectie dat u wilt laten terugkomen in het ontwerp voor uw grafmonument op maat. Samen gaan we in gesprek om een persoonlijke, tastbare herinnering voor u realiseren die iets zegt over uw dierbare.

Onze bestaande collectie
Grafstenen Voorthuizen

Artea Grafmonumenten

Ontwerpproces Grafstenen Voorthuizen

Bij het ontwerpen van persoonlijke grafstenen nabij Voorthuizen, gaat Artea Grafmonumenten graag eerst met u in gesprek. Hoe gaan wij te werk? We maken een afspraak. U kunt naar een van onze vestigingen komen of wij komen bij u thuis langs. Wilt u graag in de avond een afspraak maken, dan is dit mogelijk. In alle rust wisselen we van gedachten. We schetsen de ideeën die we bespreken en komen zo tot een globaal eerste ontwerp. Wij adviseren u over de mogelijkheden met betrekking tot materiaal, kleur en vorm. Afhankelijk van de begraafplaats gelden er verschillende regels. U geeft aan op welke begraafplaats uw dierbare wordt begraven. Van de meeste begraafplaatsen zijn wij op de hoogte van de regels en kunnen er dan rekening mee houden. Het resultaat is een persoonlijke gedenksteen die alles behalve standaard is. Ieder mens is immers uniek. Dat is dan ook onze kracht. Veel nabestaanden hebben Artea Grafmonumenten ingeschakeld voor hulp en begeleiding. Wij geloven dat een gedenksteen herkenbaar moet zijn, moet weerspiegelen wie er begraven ligt. Kortom, een gedenkteken met een ziel.

Over Artea Grafmonumenten

Onze klanten aan het woord

Artea Grafmonumenten

Langs deze weg mijn/onze reactie op het grafmonument van mijn moeder. Onbeschrijflijk mooi!!

Artea Grafmonumenten

Allereerst wil ik u vertellen dat we heel blij zijn met de steen. Het is precies, zo niet mooier, als we in gedachten hadden. De reflectie van de lucht en de bomen is perfect. Ons hartelijk dank.

Artea Grafmonumenten

We zijn zo tevreden met het resultaat en de begeleiding is fantastisch geweest. Hartelijk dank!

Artea Grafmonumenten

Wij willen Artea hartelijk danken voor de prettige samenwerking. We kwamen binnen en wisten echt niet wat we wilden. Met hun kundige begeleiding is onze grafsteen tot stand gekomen.

Artea Grafmonumenten

Wij zijn erg onder de indruk hoe mooi de grafsteen geworden is. We zijn zeer tevreden op de wijze waarop we door jullie ontvangen zijn en geholpen hebben in het maken van de keuzes.

Artea Grafmonumenten

Bij Artea Grafmonumenten hadden wij écht het gevoel dat we op het juiste adres waren. Artea bedankt!

Artea Grafmonumenten

We zijn erg tevreden over de grafsteen en de manier waarop invulling is gegeven aan de tot standkoming ervan en de plaatsing.

Artea Grafmonumenten

Bij Artea staan ze je met raad en daad bij en proberen jouw wensen uit te laten komen. Ze luisteren goed naar je en praten je ook niets aan wat jij niet wilt.

Artea Grafmonumenten

Heel hartelijk dank voor de plaatsing en verzorging van het grafmonument op het graf van mijn man. Het is mooi uitgevoerd, prachtige grafsteen. Dank voor de mooie grafsteen.

Artea Grafmonumenten

Ik wil Artea bedanken voor de keurige afwerking van het traject. Van begin tot eind voelde ik mij begrepen en dat gaf mij rust. Artea van harte aanbevolen!

Artea Grafmonumenten

Ik ben super blij met het eindresultaat. Een waardig afscheid

Artea Grafmonumenten

Wat was het moeilijk om een keuze te maken. Ik wist goed wat ik niet wilde, maar wat dan wel ... Gelukkig hebben ze bij Artea alle geduld en ben goed begeleid.

Artea Grafmonumenten

Vestiging nabij Voorthuizen

Het werkgebied van Artea Grafmonumenten beslaat heel Nederland. Dit doen wij vanuit twee vestigingen, te weten Veenendaal en Alkmaar. Woont u in Voorthuizen of omgeving (zoals Soest, Amersfoort of Barneveld)? Dan adviseren wij u naar onze vestiging in Veenendaal te komen. Onze vestiging ligt op nog geen half uur rijden van Voorthuizen. U kunt vrijblijvend langskomen om onze showroom- en tuin te bezoeken of maak een afspraak om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen. Heeft u op dit moment geen tijd om langs te komen? Dan kunt u ook alvast de brochure bestellen.

Neem contact met ons op