Creatieve mensen met liefde voor het vak

Veel passie voor grafstenen in Volendam

Artea Grafmonumenten heeft veel grafstenen voor Volendam ontworpen en geplaatst. De mooie omgeving van Volendam is vaak een bron van inspiratie geweest voor de verschillende ontwerpen. Samen met de nabestaanden zijn unieke en dus waardige gedenkplaatsen tot stand gekomen. Met veel passie worden de grafmonumenten ontworpen. Daarbij is het belangrijk goed te luisteren naar het verhaal van de nabestaanden. Voor wie wordt het grafmonument gemaakt? Wie was de overledene? Wat was zijn of haar lievelingskleur? Hoe was zijn of haar karakter? Gaandeweg het gesprek komt een mooi ontwerp tot stand. Uniek, omdat ieder mens uniek is en een waardig grafmonument verdient.

Onze bestaande collectie
Grafstenen Schoorl

Inspiratie genoeg op de website maar…

Er is nog meer te zien bij Artea Grafmonumenten

Al veel gezien op onze website, maar nog niet precies wat u zoekt? Kom naar één van onze vestigingen of maak een afspraak met één van onze medewerkers. Zij nemen rustig de tijd om u van alles te vertellen en te laten zien. Zij hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen en plaatsen van grafmonumenten. Er zijn veel regels die gevolgd moeten worden. Iedere begraafplaats heeft afspraken over afmetingen, steensoort en vorm. Om onnodige teleurstellingen te voorkomen is het zeker aan te raden om even langs te komen. Ook al krijgt u een uitstekende indruk van onze monumenten op de website of uit onze brochure (deze kunt u ook aanvragen) is het toch verstandig om de diverse materiaalsoorten in het echt te zien.

Over Artea Grafmonumenten

Onze klanten aan het woord

Artea Grafmonumenten

Langs deze weg mijn/onze reactie op het grafmonument van mijn moeder. Onbeschrijflijk mooi!!

Artea Grafmonumenten

Allereerst wil ik u vertellen dat we heel blij zijn met de steen. Het is precies, zo niet mooier, als we in gedachten hadden. De reflectie van de lucht en de bomen is perfect. Ons hartelijk dank.

Artea Grafmonumenten

We zijn zo tevreden met het resultaat en de begeleiding is fantastisch geweest. Hartelijk dank!

Artea Grafmonumenten

Wij willen Artea hartelijk danken voor de prettige samenwerking. We kwamen binnen en wisten echt niet wat we wilden. Met hun kundige begeleiding is onze grafsteen tot stand gekomen.

Artea Grafmonumenten

Wij zijn erg onder de indruk hoe mooi de grafsteen geworden is. We zijn zeer tevreden op de wijze waarop we door jullie ontvangen zijn en geholpen hebben in het maken van de keuzes.

Artea Grafmonumenten

Bij Artea Grafmonumenten hadden wij écht het gevoel dat we op het juiste adres waren. Artea bedankt!

Artea Grafmonumenten

We zijn erg tevreden over de grafsteen en de manier waarop invulling is gegeven aan de tot standkoming ervan en de plaatsing.

Artea Grafmonumenten

Bij Artea staan ze je met raad en daad bij en proberen jouw wensen uit te laten komen. Ze luisteren goed naar je en praten je ook niets aan wat jij niet wilt.

Artea Grafmonumenten

Heel hartelijk dank voor de plaatsing en verzorging van het grafmonument op het graf van mijn man. Het is mooi uitgevoerd, prachtige grafsteen. Dank voor de mooie grafsteen.

Artea Grafmonumenten

Ik wil Artea bedanken voor de keurige afwerking van het traject. Van begin tot eind voelde ik mij begrepen en dat gaf mij rust. Artea van harte aanbevolen!

Artea Grafmonumenten

Ik ben super blij met het eindresultaat. Een waardig afscheid

Artea Grafmonumenten

Wat was het moeilijk om een keuze te maken. Ik wist goed wat ik niet wilde, maar wat dan wel ... Gelukkig hebben ze bij Artea alle geduld en ben goed begeleid.

Breng een bezoek aan een van onze vestigingen

Waar vindt u ons?

Er zijn twee vestigingen die u kunt bezoeken: één in hartje Alkmaar, aan de Ritsevoort 18 op 2 minuten lopen van “de Singel” parkeergarage en één in Veenendaal aan de Kruisboog 28. Vrijblijvend langskomen kan altijd, maar wij raden u aan om telefonisch een afspraak te maken. Zo kunnen wij tijd inplannen om u de aandacht te kunnen geven die nodig is.

Neem contact met ons op