Onze collectie grafmonumenten

Eigentijds grafmonument met keien van graniet
Bijzondere grafstenen
Mooie klassieke grafsteen
Goedkope grafstenen
Artea Grafmomumenten grafmonument-gezoet met rvs band
Grafstenen met RVS
Grafsteen hart met glasstrook
Grafstenen met hart
Moderne grafsteen met fotoprint op glas
Grafstenen met glas
Grafmonument ruwe rots
Rots / Kei grafstenen
Zeer mooi uitgevoerd kindermonument met vlinder en rups
Grafstenen voor kinderen
Traditionele grafzerk met gebolde dekplaat
Liggende grafstenen
Modern en strak grafmonument
Grafstenen met ruw graniet
Grafmonument kort met bogen
Korte grafstenen

Goed advies en kennis van zaken

Voor grafstenen Velp: wij helpen u graag

U bent op zoek naar een grafsteen voor Velp of omgeving. Artea Grafmonumenten heeft in de loop der jaren vele gedenktekens gerealiseerd. Wanneer u begraafplaatsen in Nederland bezoekt, zult u deze zeker tegenkomen. Onze grafmonumenten vallen op door de mooie afwerking, het gebruik van duurzame materialen en/of door de aparte vorm. Duidelijk is te zien dat onze medewerkers met veel liefde en aandacht hun vak uitoefenen. Zij begrijpen dat het voor de nabestaanden ontzettend belangrijk is om een plek te creëren waar zij hun dierbare overledene in alle rust kunnen gedenken. Een passend monument creëren vergt tijd en geduld. Soms weten de nabestaanden precies wat ze willen. Zij hebben het één en ander al samen besproken, voordat hun dierbare overleed. Toch merken wij dat de meeste nabestaanden nog nooit eerder stil hebben gestaan bij het realiseren van een grafmonument.

Onze bestaande collectie
Grafstenen Velp

Op onze website vindt u vele voorbeelden

Eenvoudig of buitengewoon? Er is veel mogelijk!

Op onze website staan vele voorbeelden van de diverse modellen die Artea Grafmonumenten in de loop der jaren heeft gerealiseerd. Neem rustig de tijd om er naar te kijken. Ziet u iets naar uw smaak maar wilt u het monument in een iets andere kleur graniet, of vindt u het staande deel mooi maar zou u het liggende deel anders willen? Vraag ons om advies of maak een afspraak. Er is heel veel mogelijk!

Over Artea Grafmonumenten

Onze klanten aan het woord

Artea Grafmonumenten

Langs deze weg mijn/onze reactie op het grafmonument van mijn moeder. Onbeschrijflijk mooi!!

Artea Grafmonumenten

Allereerst wil ik u vertellen dat we heel blij zijn met de steen. Het is precies, zo niet mooier, als we in gedachten hadden. De reflectie van de lucht en de bomen is perfect. Ons hartelijk dank.

Artea Grafmonumenten

We zijn zo tevreden met het resultaat en de begeleiding is fantastisch geweest. Hartelijk dank!

Artea Grafmonumenten

Wij willen Artea hartelijk danken voor de prettige samenwerking. We kwamen binnen en wisten echt niet wat we wilden. Met hun kundige begeleiding is onze grafsteen tot stand gekomen.

Artea Grafmonumenten

Wij zijn erg onder de indruk hoe mooi de grafsteen geworden is. We zijn zeer tevreden op de wijze waarop we door jullie ontvangen zijn en geholpen hebben in het maken van de keuzes.

Artea Grafmonumenten

Bij Artea Grafmonumenten hadden wij écht het gevoel dat we op het juiste adres waren. Artea bedankt!

Artea Grafmonumenten

We zijn erg tevreden over de grafsteen en de manier waarop invulling is gegeven aan de tot standkoming ervan en de plaatsing.

Artea Grafmonumenten

Bij Artea staan ze je met raad en daad bij en proberen jouw wensen uit te laten komen. Ze luisteren goed naar je en praten je ook niets aan wat jij niet wilt.

Artea Grafmonumenten

Heel hartelijk dank voor de plaatsing en verzorging van het grafmonument op het graf van mijn man. Het is mooi uitgevoerd, prachtige grafsteen. Dank voor de mooie grafsteen.

Artea Grafmonumenten

Ik wil Artea bedanken voor de keurige afwerking van het traject. Van begin tot eind voelde ik mij begrepen en dat gaf mij rust. Artea van harte aanbevolen!

Artea Grafmonumenten

Ik ben super blij met het eindresultaat. Een waardig afscheid

Artea Grafmonumenten

Wat was het moeilijk om een keuze te maken. Ik wist goed wat ik niet wilde, maar wat dan wel ... Gelukkig hebben ze bij Artea alle geduld en ben goed begeleid.

Een vestiging bij u in de buurt

Kom gerust langs of maak een afspraak

Artea Grafmonumenten heeft twee vestigingen: één in Veenendaal met parkeergelegenheid aan de Kruisboog 28, op ongeveer 30 minuten rijden vanaf Velp, en een vestiging aan de Ritsevoort 18 in Alkmaar (parkeren in de “Singelgarage” op twee minuten lopen van onze vestiging aldaar). U kunt ervoor kiezen om even langs te komen, maar wij raden u aan om van tevoren een afspraak te maken. Zo kunnen wij u zo optimaal mogelijk helpen.

Neem contact met ons op