Advies op maat van Artea Grafmonumenten

Grafstenen in Veenendaal van Artea Grafmonumenten

U zocht op grafstenen Veenendaal en kwam op deze pagina uit? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Artea Grafmonumenten heeft zich gespecialiseerd in het ontwerpen van grafstenen die betaalbaar zijn. Dat doen wij samen met u. Misschien heeft u al een voorkeur voor een bepaalde vorm of bepaald materiaal. Bij Artea Grafmonumenten heeft u de mogelijk om stenen in meerdere granietsoorten te leveren en verwerken. Heeft u nog geen idee, dan kunnen wij dat begrijpen: het is niet iets waar u dagelijks mee bezig bent. Dat zijn wij wel, dus daarom kunt u uiteraard rekenen op ons advies. Het eindresultaat is een grafmonument dat recht doet aan de nagedachtenis van uw overleden dierbare. Op die manier bewijzen wij de laatste eer op een waardige wijze.

Onze bestaande collectie
Grafstenen Veenendaal

Kom langs bij Artea Grafmonumenten in Veenendaal

Bezoek onze showtuinen

Artea Grafmonumenten heeft in onze showtuinen verschillende grafstenen in Veenendaal ter inspiratie staan. Er is veel mogelijk als het gaat om het ontwerp van een persoonlijk grafmonument. Van strak en eenvoudige grafmonumenten tot zeer eigentijdse grafstenen door middel van een portretfoto, wij maken elk grafmonument voor u op maat. U kunt ook alvast de voorbeelden op onze website bekijken of vrijblijvend onze brochure bestellen. Na de ontwerpfase gaan wij verder met het uitvoeren van de werkzaamheden om het grafmonument te realiseren. Hierbij geldt dat we ons zeer goed voorbereiden en onze werkzaamheden zeer zorgvuldig uitvoeren omdat dit immers ook de kwaliteit van het geleverde werk ten goede komt. Artea Grafmonumenten werkt vooral met natuurproducten. Daarom geven wij 15 jaar garantie op granietbreuk vanwege constructie- of montagefouten: een geruststellende gedachte.

Onze vestigingen

Vestiging Veenendaal

Vanuit Veenendaal en Alkmaar werkt Artea Grafmonumenten met bevlogen teams om de speciale wensen van onze klanten om te zetten in een uniek en persoonlijk grafmonument. Wij richten ons daarbij op heel Nederland. U helpt ons als u alvast aangeeft om welke begraafplaats het gaat. Er gelden namelijk verschillende regels per begraafplaats voor de grafmonumenten. Wij zijn hiervan op de hoogte en kunnen rekening met deze voorschriften houden tijdens het ontwerpen van uw grafmonument.

Neem contact met ons op