Onze collectie grafmonumenten

Eigentijds grafmonument met keien van graniet
Bijzondere grafstenen
Mooie klassieke grafsteen
Goedkope grafstenen
Artea Grafmomumenten grafmonument-gezoet met rvs band
Grafstenen met RVS
Grafsteen hart met glasstrook
Grafstenen met hart
Moderne grafsteen met fotoprint op glas
Grafstenen met glas
Grafmonument ruwe rots
Rots / Kei grafstenen
Zeer mooi uitgevoerd kindermonument met vlinder en rups
Grafstenen voor kinderen
Traditionele grafzerk met gebolde dekplaat
Liggende grafstenen
Modern en strak grafmonument
Grafstenen met ruw graniet
Grafmonument kort met bogen
Korte grafstenen

Advies op maat van Artea Grafmonumenten

Grafstenen in Veenendaal van Artea Grafmonumenten

U zocht op grafstenen Veenendaal en kwam op deze pagina uit? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Artea Grafmonumenten heeft zich gespecialiseerd in het ontwerpen van grafstenen die betaalbaar zijn. Dat doen wij samen met u. Misschien heeft u al een voorkeur voor een bepaalde vorm of bepaald materiaal. Bij Artea Grafmonumenten heeft u de mogelijk om stenen in meerdere granietsoorten te leveren en verwerken. Heeft u nog geen idee, dan kunnen wij dat begrijpen: het is niet iets waar u dagelijks mee bezig bent. Dat zijn wij wel, dus daarom kunt u uiteraard rekenen op ons advies. Het eindresultaat is een grafmonument dat recht doet aan de nagedachtenis van uw overleden dierbare. Op die manier bewijzen wij de laatste eer op een waardige wijze.

Onze bestaande collectie
Grafstenen Veenendaal

Kom langs bij Artea Grafmonumenten in Veenendaal

Bezoek onze showtuinen

Artea Grafmonumenten heeft in onze showtuinen verschillende grafstenen in Veenendaal ter inspiratie staan. Er is veel mogelijk als het gaat om het ontwerp van een persoonlijk grafmonument. Van strak en eenvoudige grafmonumenten tot zeer eigentijdse grafstenen door middel van een portretfoto, wij maken elk grafmonument voor u op maat. U kunt ook alvast de voorbeelden op onze website bekijken of vrijblijvend onze brochure bestellen. Na de ontwerpfase gaan wij verder met het uitvoeren van de werkzaamheden om het grafmonument te realiseren. Hierbij geldt dat we ons zeer goed voorbereiden en onze werkzaamheden zeer zorgvuldig uitvoeren omdat dit immers ook de kwaliteit van het geleverde werk ten goede komt. Artea Grafmonumenten werkt vooral met natuurproducten. Daarom geven wij 15 jaar garantie op granietbreuk vanwege constructie- of montagefouten: een geruststellende gedachte.

Over Artea Grafmonumenten

Onze klanten aan het woord

Artea Grafmonumenten

Langs deze weg mijn/onze reactie op het grafmonument van mijn moeder. Onbeschrijflijk mooi!!

Artea Grafmonumenten

Allereerst wil ik u vertellen dat we heel blij zijn met de steen. Het is precies, zo niet mooier, als we in gedachten hadden. De reflectie van de lucht en de bomen is perfect. Ons hartelijk dank.

Artea Grafmonumenten

We zijn zo tevreden met het resultaat en de begeleiding is fantastisch geweest. Hartelijk dank!

Artea Grafmonumenten

Wij willen Artea hartelijk danken voor de prettige samenwerking. We kwamen binnen en wisten echt niet wat we wilden. Met hun kundige begeleiding is onze grafsteen tot stand gekomen.

Artea Grafmonumenten

Wij zijn erg onder de indruk hoe mooi de grafsteen geworden is. We zijn zeer tevreden op de wijze waarop we door jullie ontvangen zijn en geholpen hebben in het maken van de keuzes.

Artea Grafmonumenten

Bij Artea Grafmonumenten hadden wij écht het gevoel dat we op het juiste adres waren. Artea bedankt!

Artea Grafmonumenten

We zijn erg tevreden over de grafsteen en de manier waarop invulling is gegeven aan de tot standkoming ervan en de plaatsing.

Artea Grafmonumenten

Bij Artea staan ze je met raad en daad bij en proberen jouw wensen uit te laten komen. Ze luisteren goed naar je en praten je ook niets aan wat jij niet wilt.

Artea Grafmonumenten

Heel hartelijk dank voor de plaatsing en verzorging van het grafmonument op het graf van mijn man. Het is mooi uitgevoerd, prachtige grafsteen. Dank voor de mooie grafsteen.

Artea Grafmonumenten

Ik wil Artea bedanken voor de keurige afwerking van het traject. Van begin tot eind voelde ik mij begrepen en dat gaf mij rust. Artea van harte aanbevolen!

Artea Grafmonumenten

Ik ben super blij met het eindresultaat. Een waardig afscheid

Artea Grafmonumenten

Wat was het moeilijk om een keuze te maken. Ik wist goed wat ik niet wilde, maar wat dan wel ... Gelukkig hebben ze bij Artea alle geduld en ben goed begeleid.

Onze vestigingen

Vestiging Veenendaal

Vanuit Veenendaal en Alkmaar werkt Artea Grafmonumenten met bevlogen teams om de speciale wensen van onze klanten om te zetten in een uniek en persoonlijk grafmonument. Wij richten ons daarbij op heel Nederland. U helpt ons als u alvast aangeeft om welke begraafplaats het gaat. Er gelden namelijk verschillende regels per begraafplaats voor de grafmonumenten. Wij zijn hiervan op de hoogte en kunnen rekening met deze voorschriften houden tijdens het ontwerpen van uw grafmonument.

Neem contact met ons op