Onze collectie grafmonumenten

Eigentijds grafmonument met keien van graniet
Bijzondere grafstenen
Mooie klassieke grafsteen
Goedkope grafstenen
Artea Grafmomumenten grafmonument-gezoet met rvs band
RVS grafstenen
Grafsteen hart met glasstrook
Grafstenen met hart
Moderne grafsteen met fotoprint op glas
Grafstenen met glas
Grafmonument ruwe rots
Rots / Kei grafstenen
Zeer mooi uitgevoerd kindermonument met vlinder en rups
Grafstenen voor kinderen
Traditionele grafzerk met gebolde dekplaat
Liggende grafstenen
Grafsteen van gezoet graniet
Grafstenen van ruw graniet
dubbel grafmonument met twee halve rondingen
Dubbele grafstenen
Grafmonument kort met bogen
Korte grafstenen

Wij staan u graag te woord

Een afspraak voor grafstenen nabij Utrecht

U bent zojuist achter uw computer gaan zitten en heeft grafstenen nabij Utrecht gevonden. Wellicht heeft u een zwart grafmonument gezien dat u, qua vormgeving wel aanspreekt, maar u vraagt zich af of dat niet in een andere kleur leverbaar is. Uw dierbare overledene hield immers van kleur. Wij van Artea grafmonumenten staan klaar om naar uw verhaal te luisteren. Het uitzoeken van een geschikt grafmonument kost tijd. Wij raden u aan die tijd dan ook te nemen. Onze medewerkers hebben gedegen kennis van materialen. Wat is er mogelijk en wat niet? Misschien heeft u een idee en lijkt deze in eerste instantie niet uitvoerbaar. Artea zoekt met u naar een oplossing. Uiteindelijk ontstaat er altijd iets moois. Ons streven is om samen met u een prachtig grafmonument te realiseren dat aan uw wensen voldoet. Maak vandaag nog een afspraak.

Onze bestaande collectie
Grafstenen Utrecht

Een mooi grafmonument

Een waardig grafmonument

U wilt een grafsteen nabij Utrecht uitzoeken, die net even anders is. U bent in het bezit van een foto of aandenken van uw dierbare overledene: die foto waar u zo aan gehecht bent, die malle pet die hij altijd droeg, de mooie speld waarmee zij haar haar altijd opstak. Artea grafmonumenten heeft de kennis in huis om uw gedachten en wensen om te zetten in een tastbare herinnering die in het grafmonument geïntegreerd kan worden. Artea Grafmonumenten kent de verschillende materialen en hun toepassingen. Met de huidige technieken is het mogelijk om heel expliciet datgene uit te beelden in bijvoorbeeld graniet of glas dat zeer kenmerkend was voor uw dierbare. Glas en graniet kunnen ook bijvoorbeeld gecombineerd worden. Artea Grafmonumenten kent de bronsgieterijen die bijzondere dingen kunnen creëren: vogels, bloemen, een anker, een mooi beeld enzovoorts. Kom langs en laat u inspireren. Wij weten uit ervaring dat het uitzoeken van een mooi monument een onderdeel is van het rouwproces. Voor ieders portemonnee kunnen wij een mooi en duurzaam monument realiseren. Uw dierbare overledene krijgt bij Artea Grafmonumenten een waardig monument. Een plek waar u in alle rust uw dierbare kunt gedenken.

Over Artea Grafmonumenten

Onze klanten aan het woord

Artea Grafmonumenten

Langs deze weg mijn/onze reactie op het grafmonument van mijn moeder. Onbeschrijflijk mooi!!

Artea Grafmonumenten

Allereerst wil ik u vertellen dat we heel blij zijn met de steen. Het is precies, zo niet mooier, als we in gedachten hadden. De reflectie van de lucht en de bomen is perfect. Ons hartelijk dank.

Artea Grafmonumenten

We zijn zo tevreden met het resultaat en de begeleiding is fantastisch geweest. Hartelijk dank!

Artea Grafmonumenten

Wij willen Artea hartelijk danken voor de prettige samenwerking. We kwamen binnen en wisten echt niet wat we wilden. Met hun kundige begeleiding is onze grafsteen tot stand gekomen.

Artea Grafmonumenten

Wij zijn erg onder de indruk hoe mooi de grafsteen geworden is. We zijn zeer tevreden op de wijze waarop we door jullie ontvangen zijn en geholpen hebben in het maken van de keuzes.

Artea Grafmonumenten

Bij Artea Grafmonumenten hadden wij écht het gevoel dat we op het juiste adres waren. Artea bedankt!

Artea Grafmonumenten

We zijn erg tevreden over de grafsteen en de manier waarop invulling is gegeven aan de tot standkoming ervan en de plaatsing.

Artea Grafmonumenten

Bij Artea staan ze je met raad en daad bij en proberen jouw wensen uit te laten komen. Ze luisteren goed naar je en praten je ook niets aan wat jij niet wilt.

Artea Grafmonumenten

Heel hartelijk dank voor de plaatsing en verzorging van het grafmonument op het graf van mijn man. Het is mooi uitgevoerd, prachtige grafsteen. Dank voor de mooie grafsteen.

Artea Grafmonumenten

Ik wil Artea bedanken voor de keurige afwerking van het traject. Van begin tot eind voelde ik mij begrepen en dat gaf mij rust. Artea van harte aanbevolen!

Artea Grafmonumenten

Ik ben super blij met het eindresultaat. Een waardig afscheid

Artea Grafmonumenten

Wat was het moeilijk om een keuze te maken. Ik wist goed wat ik niet wilde, maar wat dan wel ... Gelukkig hebben ze bij Artea alle geduld en ben goed begeleid.

Onze vestiging

Vestiging Utrecht

De twee vestigingen van Artea Grafmonumenten liggen in de provincies Noord-Holland (Alkmaar, De Ritsevoort 18 1811 DN) en Utrecht. Wij plaatsen grafmonumenten door heel Nederland. Onze vestiging in Veenendaal ligt ongeveer vijfendertig kilometer ten oosten van Utrecht. U kunt vrijblijvend een bezoek brengen aan onze vestiging aldaar gelegen aan de Kruisboog 28, 3905 TG. In onze showtuin hebben wij vele voorbeelden om u te inspireren. Toch raden wij u aan van te voren even een afspraak te maken. Zo kunnen wij tijd inplannen om samen met u tot een mooi resultaat te komen. Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen dan is het ook eventueel mogelijk een afspraak bij u thuis in te plannen.

Neem contact met ons op