Onze collectie grafmonumenten

Eigentijds grafmonument met keien van graniet
Bijzondere grafstenen
Mooie klassieke grafsteen
Goedkope grafstenen
Artea Grafmomumenten grafmonument-gezoet met rvs band
Grafstenen met RVS
Grafsteen hart met glasstrook
Grafstenen met hart
Moderne grafsteen met fotoprint op glas
Grafstenen met glas
Grafmonument ruwe rots
Rots / Kei grafstenen
Zeer mooi uitgevoerd kindermonument met vlinder en rups
Grafstenen voor kinderen
Traditionele grafzerk met gebolde dekplaat
Liggende grafstenen
Modern en strak grafmonument
Grafstenen met ruw graniet
Grafmonument kort met bogen
Korte grafstenen

Artea Grafmonumenten heeft vele voorbeelden op de website

Realisatie Grafstenen Uitgeest

Voor Grafstenen voor Uitgeest en omgeving bent u bij Artea Grafmonumenten in goede handen. Onze deskundige medewerkers hebben in de loop der jaren vele mooie en unieke grafmonumenten ontworpen en door heel Nederland geplaatst. U vindt onze grafmonumenten van Groningen tot in Limburg. Vele grafmonumenten die voor onze klanten uit Uitgeest en omgeving zijn ontworpen vindt u terug op de begraafplaatsen van Akersloot, Castricum, Alkmaar, Limmen, Heemskerk en natuurlijk ook op de begraafplaatsen in Uitgeest. Stuk voor stuk bijzondere grafmonumenten. Onze gedenktekens herkent u aan de mooie afwerking en aan het gebruik van duurzame materialen. Aan elke door Artea Grafmonumenten gemaakte grafsteen is veel aandacht besteed. Aandacht tot in de kleinste details. Met gedegen kennis helpen onze medewerkers u waar nodig om een juiste keuze te maken, zodat u, na de realisatie van een gedenkteken voor uw dierbare overledene, een waardige plek heeft om in alle rust mooie herinneringen aan hem of haar op te halen.

Onze bestaande collectie
Grafstenen Uitgeest

Er komt veel bij kijken

Uitzoeken van een grafmonument biedt troost

Niet iedereen weet precies wat de overledene zou hebben gewild. Veelal komt het overlijden plotseling, zelfs als men er op was bedacht. De dood was geen onderwerp van gesprek. In vele families rust daar nog steeds een taboe op. Men wil, ook wanneer men er bewust van is dat het einde nadert, het “er” liever niet over hebben. Pas als de dierbare is overleden en de uitvaart achter de rug is (een hectische periode waarin snelle beslissingen moeten worden genomen) komt de ware periode van rouw. Het uitzoeken van een waardig gedenkteken kan in deze periode een grote troost bieden. De medewerkers van Artea Grafmonumenten kunnen u daarbij helpen. Met veel aandacht voor u en luisterend naar uw verhaal ontstaat zo een uniek grafmonument. Onze vakkundige medewerkers hebben de expertise in huis om u het juiste advies te kunnen geven. Een grafmonument uitzoeken vergt in de regel veel tijd, verkijkt u zich daar niet op. Het komt voor dat men twee tot drie keer een afspraak maakt voordat men een keuze heeft gemaakt. Er is zoveel om over na te denken: de stijl, het materiaal, de eventuele bewerking van het materiaal, welk materiaal is onderhoudsvriendelijk? de kleur, de vorm, wil men symboliek? Het lettertype? Welke maten hanteert de begraafplaats? Kwesties die om antwoorden vragen. Aarzelt u niet. Samen met ons komt u eruit.

Over Artea Grafmonumenten

Onze klanten aan het woord

Artea Grafmonumenten

Langs deze weg mijn/onze reactie op het grafmonument van mijn moeder. Onbeschrijflijk mooi!!

Artea Grafmonumenten

Allereerst wil ik u vertellen dat we heel blij zijn met de steen. Het is precies, zo niet mooier, als we in gedachten hadden. De reflectie van de lucht en de bomen is perfect. Ons hartelijk dank.

Artea Grafmonumenten

We zijn zo tevreden met het resultaat en de begeleiding is fantastisch geweest. Hartelijk dank!

Artea Grafmonumenten

Wij willen Artea hartelijk danken voor de prettige samenwerking. We kwamen binnen en wisten echt niet wat we wilden. Met hun kundige begeleiding is onze grafsteen tot stand gekomen.

Artea Grafmonumenten

Wij zijn erg onder de indruk hoe mooi de grafsteen geworden is. We zijn zeer tevreden op de wijze waarop we door jullie ontvangen zijn en geholpen hebben in het maken van de keuzes.

Artea Grafmonumenten

Bij Artea Grafmonumenten hadden wij écht het gevoel dat we op het juiste adres waren. Artea bedankt!

Artea Grafmonumenten

We zijn erg tevreden over de grafsteen en de manier waarop invulling is gegeven aan de tot standkoming ervan en de plaatsing.

Artea Grafmonumenten

Bij Artea staan ze je met raad en daad bij en proberen jouw wensen uit te laten komen. Ze luisteren goed naar je en praten je ook niets aan wat jij niet wilt.

Artea Grafmonumenten

Heel hartelijk dank voor de plaatsing en verzorging van het grafmonument op het graf van mijn man. Het is mooi uitgevoerd, prachtige grafsteen. Dank voor de mooie grafsteen.

Artea Grafmonumenten

Ik wil Artea bedanken voor de keurige afwerking van het traject. Van begin tot eind voelde ik mij begrepen en dat gaf mij rust. Artea van harte aanbevolen!

Artea Grafmonumenten

Ik ben super blij met het eindresultaat. Een waardig afscheid

Artea Grafmonumenten

Wat was het moeilijk om een keuze te maken. Ik wist goed wat ik niet wilde, maar wat dan wel ... Gelukkig hebben ze bij Artea alle geduld en ben goed begeleid.

Een afspraak is snel gemaakt

Waar vindt u onze Vestigingen?

Voor grafstenen voor Uitgeest en omgeving kunt u het beste een afspraak maken bij onze vestiging in Alkmaar. Binnen een kwartier bent u met de auto via de A9 vanuit Uitgeest in Alkmaar. Onze mooie winkel met showtuin vindt u aan de Ritsevoort 18, midden in de stad en op twee minuten lopen van de Singelgarage. In onze spreekkamer hebben wij een groot scherm waarmee wij al onze gerealiseerde grafmonumenten kunnen tonen. Laat u inspireren en adviseren door onze deskundige medewerkers. Onze andere vestiging vindt u in Veenendaal aan de Kruisboog 28. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om langs te komen, dan kunnen wij in overleg een afspraak bij u thuis inplannen. Wij helpen u graag als u daaraan toe bent en wensen u nog veel sterkte.

Neem contact met ons op