Onze collectie grafmonumenten

Eigentijds grafmonument met keien van graniet
Bijzondere grafstenen
Mooie klassieke grafsteen
Goedkope grafstenen
Artea Grafmomumenten grafmonument-gezoet met rvs band
Grafstenen met RVS
Grafsteen hart met glasstrook
Grafstenen met hart
Moderne grafsteen met fotoprint op glas
Grafstenen met glas
Grafmonument ruwe rots
Rots / Kei grafstenen
Zeer mooi uitgevoerd kindermonument met vlinder en rups
Grafstenen voor kinderen
Traditionele grafzerk met gebolde dekplaat
Liggende grafstenen
Modern en strak grafmonument
Grafstenen met ruw graniet
Grafmonument kort met bogen
Korte grafstenen

Eenvoudig of complex, Artea maakt het

Een persoonlijke grafsteen voor Rhenen

U bent op zoek naar een grafsteen voor Rhenen of omgeving. U wilt het beste voor uw dierbare overledene. Bij Artea Grafmonumenten bent u aan het goede adres. Wij hebben veel ervaring in het ontwerpen en realiseren van bijzondere grafmonumenten door heel Nederland. Voor onze medewerkers is ieder grafmonument een nieuwe uitdaging. Zij weten hoe belangrijk het is voor de nabestaanden om een mooie plek te hebben waar zij hun dierbare kunnen gedenken. Dagelijks krijgen de medewerkers van Artea Grafmonumenten dankmails en attenties van tevreden klanten. Het is voor ons een bevestiging dat wij ons werk goed hebben gedaan. Creativiteit en technische kennis staan bij ons hoog in het vaandel. Deze vaardigheden zetten wij dan ook in om voor ieder een bijzonder en duurzaam grafmonument te realiseren. Daarnaast vinden wij het uiteraard belangrijk om goed te luisteren naar de wensen van de klant.

Onze bestaande collectie
Grafstenen Rhenen

Het laatste wat u kunt doen voor uw dierbare

Een mooie tekst zet de puntjes op de i

Misschien bent u er al uit. U heeft al veel gezocht naar een passend grafmonument: op onze website, in onze brochure (indien gewenst kunt u deze bij ons bestellen) of u heeft veel monumenten op de begraafplaats bekeken. En nu weten u en uw familie wat u wilt. Nog even wat informatie inwinnen over de vorm of het materiaal. Wat kan wel en wat kan niet? Wat zijn de regels van de begraafplaats voor wat betreft de maten van het grafmonument? Wat gaat het allemaal kosten? Wat komt er op de grafsteen te staan? Wilt u naast naam, geboortedatum en overlijdensdatum een gedicht of een spreuk? Hoeveel ruimte is er voor een stukje tekst? Misschien zou u graag een Bijbeltekst op het graf willen, maar weet u niet of dat kan. Vragen die wij van Artea Grafmonumenten graag voor u beantwoorden.

Over Artea Grafmonumenten

Onze klanten aan het woord

Artea Grafmonumenten

Langs deze weg mijn/onze reactie op het grafmonument van mijn moeder. Onbeschrijflijk mooi!!

Artea Grafmonumenten

Allereerst wil ik u vertellen dat we heel blij zijn met de steen. Het is precies, zo niet mooier, als we in gedachten hadden. De reflectie van de lucht en de bomen is perfect. Ons hartelijk dank.

Artea Grafmonumenten

We zijn zo tevreden met het resultaat en de begeleiding is fantastisch geweest. Hartelijk dank!

Artea Grafmonumenten

Wij willen Artea hartelijk danken voor de prettige samenwerking. We kwamen binnen en wisten echt niet wat we wilden. Met hun kundige begeleiding is onze grafsteen tot stand gekomen.

Artea Grafmonumenten

Wij zijn erg onder de indruk hoe mooi de grafsteen geworden is. We zijn zeer tevreden op de wijze waarop we door jullie ontvangen zijn en geholpen hebben in het maken van de keuzes.

Artea Grafmonumenten

Bij Artea Grafmonumenten hadden wij écht het gevoel dat we op het juiste adres waren. Artea bedankt!

Artea Grafmonumenten

We zijn erg tevreden over de grafsteen en de manier waarop invulling is gegeven aan de tot standkoming ervan en de plaatsing.

Artea Grafmonumenten

Bij Artea staan ze je met raad en daad bij en proberen jouw wensen uit te laten komen. Ze luisteren goed naar je en praten je ook niets aan wat jij niet wilt.

Artea Grafmonumenten

Heel hartelijk dank voor de plaatsing en verzorging van het grafmonument op het graf van mijn man. Het is mooi uitgevoerd, prachtige grafsteen. Dank voor de mooie grafsteen.

Artea Grafmonumenten

Ik wil Artea bedanken voor de keurige afwerking van het traject. Van begin tot eind voelde ik mij begrepen en dat gaf mij rust. Artea van harte aanbevolen!

Artea Grafmonumenten

Ik ben super blij met het eindresultaat. Een waardig afscheid

Artea Grafmonumenten

Wat was het moeilijk om een keuze te maken. Ik wist goed wat ik niet wilde, maar wat dan wel ... Gelukkig hebben ze bij Artea alle geduld en ben goed begeleid.

Vragen? Artea Grafmonumenten geeft antwoorden

Kom langs bij Artea Grafmonumenten

Heeft u vragen met betrekking tot een grafmonument, dan kunt u ons natuurlijk bellen of mailen, maar langskomen kan uiteraard ook. Als u een afspraak maakt, dan kunnen wij tijd inplannen om u uitgebreid te helpen. U vindt onze vestigingen aan de Kruisboog 28 in Veenendaal (daar is parkeergelegenheid) en aan de Ritsevoort 18 te Alkmaar (wij adviseren u in de Singelgarage te parkeren aldaar. Onze vestiging in Alkmaar is twee minuten lopen van de parkeergarage).

Neem contact met ons op