Onze collectie grafmonumenten

Eigentijds grafmonument met keien van graniet
Bijzondere grafstenen
Mooie klassieke grafsteen
Goedkope grafstenen
Artea Grafmomumenten grafmonument-gezoet met rvs band
RVS grafstenen
Grafsteen hart met glasstrook
Grafstenen met hart
Moderne grafsteen met fotoprint op glas
Grafstenen met glas
Grafmonument ruwe rots
Rots / Kei grafstenen
Zeer mooi uitgevoerd kindermonument met vlinder en rups
Grafstenen voor kinderen
Traditionele grafzerk met gebolde dekplaat
Liggende grafstenen
Grafsteen van gezoet graniet
Grafstenen van ruw graniet
dubbel grafmonument met twee halve rondingen
Dubbele grafstenen
Grafmonument kort met bogen
Korte grafstenen

Een passend ontwerp voor uw overleden dierbare

Realisatie grafstenen Purmerend

Grafstenen voor Purmerend. Opeens heeft u te maken met een opdracht waarvoor u nog nooit eerder stil bij heeft gestaan. Een opdracht, een taak die u het liefst ver voor u uit had willen schuiven. Wij van Artea Grafmonumenten weten dat dat niet altijd even makkelijk is. In veel gevallen, zo niet de meeste gevallen is er vóór de dood nooit over gesproken wat de overledene gewild zou hebben. Toch is het één van de belangrijkste onderdelen van de rouwverwerking: de realisatie van een waardig gedenkteken op een rustige plek om in de toekomst alleen, of samen met familie en vrienden uw dierbare te gedenken. Een mooi grafmonument verdient aandacht. Het ontwerp en het uiteindelijke grafmonument moet zorgvuldig worden gemaakt. Het proces vergt tijd. Onze ervaren medewerkers nemen de tijd om te luisteren naar uw verhalen en al doende komen de eerste lijnen op papier. Hield uw dierbare van sport, van muziek of van lange wandelingen in de natuur? Aan de hand van vele voorbeelden, gecombineerd met uw ideeën ontstaat een passend ontwerp.

Onze bestaande collectie
Grafstenen Purmerend

Laat u inspireren door de voorbeelden op de website

Creativiteit en vakmanschap

Heeft u al inspiratie opgedaan? Heeft u de foto’s van onze ontwerpen op de website bekeken? Dan heeft u al gemerkt dat er vele mogelijkheden zijn. Ieder mens is uniek en daarom is geen enkel grafmonument hetzelfde. Naast de creativiteit die nodig is om een grafmonument te ontwerpen is gedegen kennis ook van groot belang. Artea Grafmonumenten is dan ook niet de eerste de beste steenhouwer. Onze kundige medewerkers weten alles van wet- en regelgeving als het gaat om de eisen die de gemeente/begraafplaats stelt. Ook beschikken wij over de juiste kennis van materialen en kunnen wij het goede advies geven. Een eerlijk advies is dan ook noodzakelijk. Niemand is er bij gebaat als een steensoort tegenvalt omdat het te veel onderhoud vergt, dof wordt of zelfs afbrokkelt. Voor Artea Grafmonumenten is schoonheid even belangrijk als duurzaamheid. Alleen dan zijn wij en onze klanten tevreden.

Over Artea Grafmonumenten

Onze klanten aan het woord

Artea Grafmonumenten

Langs deze weg mijn/onze reactie op het grafmonument van mijn moeder. Onbeschrijflijk mooi!!

Artea Grafmonumenten

Allereerst wil ik u vertellen dat we heel blij zijn met de steen. Het is precies, zo niet mooier, als we in gedachten hadden. De reflectie van de lucht en de bomen is perfect. Ons hartelijk dank.

Artea Grafmonumenten

We zijn zo tevreden met het resultaat en de begeleiding is fantastisch geweest. Hartelijk dank!

Artea Grafmonumenten

Wij willen Artea hartelijk danken voor de prettige samenwerking. We kwamen binnen en wisten echt niet wat we wilden. Met hun kundige begeleiding is onze grafsteen tot stand gekomen.

Artea Grafmonumenten

Wij zijn erg onder de indruk hoe mooi de grafsteen geworden is. We zijn zeer tevreden op de wijze waarop we door jullie ontvangen zijn en geholpen hebben in het maken van de keuzes.

Artea Grafmonumenten

Bij Artea Grafmonumenten hadden wij écht het gevoel dat we op het juiste adres waren. Artea bedankt!

Artea Grafmonumenten

We zijn erg tevreden over de grafsteen en de manier waarop invulling is gegeven aan de tot standkoming ervan en de plaatsing.

Artea Grafmonumenten

Bij Artea staan ze je met raad en daad bij en proberen jouw wensen uit te laten komen. Ze luisteren goed naar je en praten je ook niets aan wat jij niet wilt.

Artea Grafmonumenten

Heel hartelijk dank voor de plaatsing en verzorging van het grafmonument op het graf van mijn man. Het is mooi uitgevoerd, prachtige grafsteen. Dank voor de mooie grafsteen.

Artea Grafmonumenten

Ik wil Artea bedanken voor de keurige afwerking van het traject. Van begin tot eind voelde ik mij begrepen en dat gaf mij rust. Artea van harte aanbevolen!

Artea Grafmonumenten

Ik ben super blij met het eindresultaat. Een waardig afscheid

Artea Grafmonumenten

Wat was het moeilijk om een keuze te maken. Ik wist goed wat ik niet wilde, maar wat dan wel ... Gelukkig hebben ze bij Artea alle geduld en ben goed begeleid.

Bezoek een van onze vestigingen

Vestigingen Artea Grafmonumenten

Bezoek een van onze vestigingen voor nog meer inspiratie. Woont u in Purmerend of omgeving (zoals Volendam, Alkmaar en Heerhugowaard) dan kunt u naar onze vestiging in Alkmaar komen. Deze vestiging is te vinden op de Ritsevoort 18, op 2 minuten lopen van de Singelgarage. Maar u kunt natuurlijk ook naar onze vestiging in Veenendaal op de Kruisboog 28. Bent u niet in staat om naar een van onze vestigingen te komen, dan bestaat de mogelijkheid om een afspraak bij u thuis in te plannen. Schroom niet om even te bellen. Wij helpen u graag verder.

Neem contact met ons op