Ontdek alle unieke grafstenen en grafmonumenten die Artea Grafmonumenten maakt

Bij Artea Grafmonumenten kunt u terecht voor een op maat ontworpen, persoonlijke en unieke grafsteen voor uw dierbare overledene. Daarvoor gaan wij samen met u in gesprek en luisteren naar uw verhalen zodat wij de eerste schetsen kunnen maken en het ontwerp aan u kunnen voorleggen. Na akkoord realiseren wij het grafmonument en plaatsen wij het gedenkteken op de begraafplaats van uw keuze. Dit kan in heel Nederland zijn, bijvoorbeeld in Utrecht, Amersfoort, Wijk bij Duurstede, Maarn, Amerongen, Nieuwegein, Rhenen, Soest, Woerden, Zeist of Veenendaal.

  • Artea Grafmonumenten heeft al ruim 25 jaar ervaring.
  • Geen extra kosten voor plaatsing van het grafmonument op een begraafplaats in provincie Utrecht.
  • Wij beschikken over veel ervaring in het plaatsen van grafmonumenten op begraafplaatsen in Utrecht. Zo zijn wij van de meeste begraafplaatsen op de hoogte van de voorschriften die er gelden.
  • U krijgt een grafmonument op maat die past bij de dierbare overledene.
  • Met behulp van onze ruime kennis over alle materialen, onze creativiteit en omdat we ons in kunnen leven in u als onze klant, bent u verzekerd van een uniek en bijzonder grafmonument.
  • Onze grafmonumenten zijn betaalbaar.
  • Vraag vrijblijvend een kosteloze brochure aan of bezoek een van onze showtuinen om inspiratie op te doen.

Laat u adviseren

Wanneer u benieuwd bent naar uw mogelijkheden, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord en komen graag met u in gesprek. U kunt ook een van onze showtuinen bezoeken in Veenendaal.

Klantervaringen

Onze klanten aan het woord

"Vanaf het eerste telefoongesprek, het eerste bezoek hadden we er vertrouwen in dat dit het juiste bedrijf is waar we mee verder wilden. Veel aandacht, ervaring, dat geeft vertrouwen."

Lees meer klantervaringen

voor ieder een bijzondere grafsteen of monument

Over Artea Grafmonumenten

Artea Grafmonumenten heeft twee vestigingen: Alkmaar en Veenendaal. Onze creatieve medewerkers zijn gespecialiseerd in het bedenken, ontwerpen en plaatsen van grafmonumenten en gedenktekens. Op veel begraafplaatsen in Nederland komt u de fraaie, door ons vervaardigde grafmonumenten tegen. De liefde voor ons vak draagt bij tot het realiseren van mooie gedenktekens. Wij hebben begrip voor rouwverwerking en weten dat het proces om tot een heel “eigen” monument te komen tijd vergt. Met gedegen kennis van materialen, gevoel voor vormgeving en door ons in te leven in uw wensen, komen we altijd tot een grafmonument dat past bij uw dierbare overledene. Ieder mens is immers uniek en verdient een bijzonder monument.

Alkmaar Veenendaal
Artea Grafmonumenten