Bijzondere grafstenen en grafmonumenten van Artea Grafmonumenten

Wij hebben ons gespecialiseerd in het bedenken, ontwerpen, realiseren en plaatsen van grafmonumenten en gedenktekens. Wij richten ons daarbij op alle Nederlandse begraafplaatsen zoals Amsterdam, Bloemendaal, Haarlem, Hilversum, Heerhugowaard, Enkhuizen, Hoofddorp, HoornPurmerend, Beverwijk, Volendam, Zaandam, Akersloot, Aalsmeer, Heemskerk, Uitgeest, Castricum, Den Helder, Hillegom,  Wormerveer, Amstelveen en IJmuiden. Artea Grafmonumenten werkt vanuit verschillende vestigingen. De dichtstbijzijnde vestiging als u in Noord-Holland woont is Alkmaar.

  • U betaalt geen extra kosten voor het plaatsen van een grafmonument in Noord-Holland.
  • Wij zijn zeer ervaren in het plaatsen van grafstenen in Noord-Holland. Van de meeste begraafplaatsen zijn wij op de hoogte van de geldende voorschriften.
  • Een persoonlijk gedenkteken op maat ontworpen en gemaakt voor uw overleden dierbare.
  • Onze jarenlange ervaring, gedegen kennis van materialen, gevoel voor vormgeving en ons inlevingsvermogen stelt ons in staat een grafmonument te maken dat past bij uw dierbare overledene.
  • U bent verzekerd van een mooi, duurzaam en betaalbaar monument.
  • U kunt een kosteloze brochure aanvragen of vrijblijvend langskomen in onze showtuinen om uw mogelijkheden te ontdekken.

Advies op maat

Neem vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak met één van onze medewerkers. Wij helpen u graag.

" Het ziet er fantastisch uit. "

Hierbij wil ik u , ook namen mijn dochters, hartelijk danken voor het plaatsen van het grafmonument voor de kerst.

Mijn dochters hadden hier echt op gehoopt. Het ziet er fantastisch uit. Iedereen die het tot op dit moment gezien heeft vindt het een prachtig monument.

 

 

Lees meer klantervaringen

voor ieder een bijzondere grafsteen of monument

Over Artea Grafmonumenten

Artea Grafmonumenten heeft twee vestigingen: Alkmaar en Veenendaal. Onze creatieve medewerkers zijn gespecialiseerd in het bedenken, ontwerpen en plaatsen van grafmonumenten en gedenktekens. Op veel begraafplaatsen in Nederland komt u de fraaie, door ons vervaardigde grafmonumenten tegen. De liefde voor ons vak draagt bij tot het realiseren van mooie gedenktekens. Wij hebben begrip voor rouwverwerking en weten dat het proces om tot een heel “eigen” monument te komen tijd vergt. Met gedegen kennis van materialen, gevoel voor vormgeving en door ons in te leven in uw wensen, komen we altijd tot een grafmonument dat past bij uw dierbare overledene. Ieder mens is immers uniek en verdient een bijzonder monument.

Alkmaar Veenendaal