Onze collectie grafmonumenten

Eigentijds grafmonument met keien van graniet
Bijzondere grafstenen
Mooie klassieke grafsteen
Goedkope grafstenen
Artea Grafmomumenten grafmonument-gezoet met rvs band
Grafstenen met RVS
Grafsteen hart met glasstrook
Grafstenen met hart
Moderne grafsteen met fotoprint op glas
Grafstenen met glas
Grafmonument ruwe rots
Rots / Kei grafstenen
Zeer mooi uitgevoerd kindermonument met vlinder en rups
Grafstenen voor kinderen
Traditionele grafzerk met gebolde dekplaat
Liggende grafstenen
Modern en strak grafmonument
Grafstenen met ruw graniet
Grafmonument kort met bogen
Korte grafstenen

Wij staan u graag te woord

Collectie grafstenen voor Nijmegen

U heeft er misschien niet eerder bij stilgestaan, maar de collectie grafstenen voor Nijmegen is bij Artea Grafmonumenten zeer uitgebreid. Er zijn rotsen met mooie namen als Sasso Verde, Wasa, Bianco Christal, Ocean Stone, Alpen Gold, Sasso Rosso en Azul Macauba. Rotsen die als kopstuk voor een grafmonument gebruikt kunnen worden. Voor deze rotsen zijn er letters beschikbaar in RVS, brons, aluminium en, indien de rots glad genoeg is, kunnen er ook gezandstraalde letters gerealiseerd worden. Er zijn granieten kopstukken, die in vele vormen gezaagd en op vele manieren bewerkt kunnen worden. Voor het liggende deel zijn er ook weer vele mogelijkheden. De één kiest voor een tuin met omranding, de ander voor een tuin zonder granieten omranding. Weer een ander kiest voor een tuin omrand met ruwe rotsen of een geheel gesloten liggend deel. Er zijn ontelbare variaties mogelijk. De keuze is groot. Daarom is het goed dat de medewerkers van Artea Grafmonumenten er zijn om u bij te staan en te adviseren.

Onze bestaande collectie
Grafstenen Nijmegen

U bent van harte welkom

Een waardig grafmonument is het resultaat

Voor grafstenen voor Nijmegen en omgeving bent u van harte welkom bij Artea grafmonumenten. Even langskomen ter oriëntatie is natuurlijk prima. Nog beter is het om een afspraak te maken met één van onze medewerkers. Zo bent u er zeker van dat wij u ongestoord kunnen helpen en adviseren waar nodig. In onze showtuin vindt u vele inspirerende modellen die alle aangepast kunnen worden aan uw persoonlijke wensen. Onze deskundige medewerkers hebben vele jaren ervaring in het ontwerpen van grafmonumenten. Soms zijn nabestaanden er snel uit. Zij weten wat zij willen aan de hand van voorbeelden van onze website of omdat zij een keuze hebben kunnen maken uit de voorbeelden in onze brochure. Uit onze ervaring weten wij dat het ontwerpen van een grafmonument vaak een onderdeel is van het rouwproces en dat men soms meer tijd nodig heeft om tot een mooi resultaat te komen. Een ding is zeker: een waardig grafmonument is het resultaat.

Over Artea Grafmonumenten

Onze klanten aan het woord

Artea Grafmonumenten

Langs deze weg mijn/onze reactie op het grafmonument van mijn moeder. Onbeschrijflijk mooi!!

Artea Grafmonumenten

Allereerst wil ik u vertellen dat we heel blij zijn met de steen. Het is precies, zo niet mooier, als we in gedachten hadden. De reflectie van de lucht en de bomen is perfect. Ons hartelijk dank.

Artea Grafmonumenten

We zijn zo tevreden met het resultaat en de begeleiding is fantastisch geweest. Hartelijk dank!

Artea Grafmonumenten

Wij willen Artea hartelijk danken voor de prettige samenwerking. We kwamen binnen en wisten echt niet wat we wilden. Met hun kundige begeleiding is onze grafsteen tot stand gekomen.

Artea Grafmonumenten

Wij zijn erg onder de indruk hoe mooi de grafsteen geworden is. We zijn zeer tevreden op de wijze waarop we door jullie ontvangen zijn en geholpen hebben in het maken van de keuzes.

Artea Grafmonumenten

Bij Artea Grafmonumenten hadden wij écht het gevoel dat we op het juiste adres waren. Artea bedankt!

Artea Grafmonumenten

We zijn erg tevreden over de grafsteen en de manier waarop invulling is gegeven aan de tot standkoming ervan en de plaatsing.

Artea Grafmonumenten

Bij Artea staan ze je met raad en daad bij en proberen jouw wensen uit te laten komen. Ze luisteren goed naar je en praten je ook niets aan wat jij niet wilt.

Artea Grafmonumenten

Heel hartelijk dank voor de plaatsing en verzorging van het grafmonument op het graf van mijn man. Het is mooi uitgevoerd, prachtige grafsteen. Dank voor de mooie grafsteen.

Artea Grafmonumenten

Ik wil Artea bedanken voor de keurige afwerking van het traject. Van begin tot eind voelde ik mij begrepen en dat gaf mij rust. Artea van harte aanbevolen!

Artea Grafmonumenten

Ik ben super blij met het eindresultaat. Een waardig afscheid

Artea Grafmonumenten

Wat was het moeilijk om een keuze te maken. Ik wist goed wat ik niet wilde, maar wat dan wel ... Gelukkig hebben ze bij Artea alle geduld en ben goed begeleid.

Onze vestiging

Vestiging voor Nijmegen

Woont u in Nijmegen of in de omgeving van Nijmegen, dan adviseren wij u onze vestiging in Veenendaal te bezoeken. Ook als uw dierbare overledene in, of in de omgeving van Nijmegen begraven ligt, is het aan te raden naar onze vestiging in Veenendaal te komen. Met de auto bent u binnen vijfenveertig minuten bij onze vestiging. Er is genoeg parkeergelegenheid voor de deur.

Neem contact met ons op