Onze collectie grafmonumenten

Eigentijds grafmonument met keien van graniet
Bijzondere grafstenen
Mooie klassieke grafsteen
Goedkope grafstenen
Artea Grafmomumenten grafmonument-gezoet met rvs band
Grafstenen met RVS
Grafsteen hart met glasstrook
Grafstenen met hart
Moderne grafsteen met fotoprint op glas
Grafstenen met glas
Grafmonument ruwe rots
Rots / Kei grafstenen
Zeer mooi uitgevoerd kindermonument met vlinder en rups
Grafstenen voor kinderen
Traditionele grafzerk met gebolde dekplaat
Liggende grafstenen
Modern en strak grafmonument
Grafstenen met ruw graniet
Grafmonument kort met bogen
Korte grafstenen

Inspiratie voor

Grafstenen bij Nijkerk

Artea Grafmonumenten heeft een bijzondere collectie grafstenen bij Nijkerk. Bent u op zoek naar iets speciaals, dan bent u bij Artea Grafmonumenten aan het goede adres. Uit de jarenlange ervaring van onze medewerkers weten wij hoe belangrijk het is om een grafmonument te kiezen dat precies past bij u en uw dierbare overledene. Wij begrijpen dat wanneer u het grafmonument bezoekt, u het gevoel moet hebben dat u dichtbij uw dierbare bent, dat het laatste wat u voor hem of haar heeft gedaan ook “klopt”. De laatste rustplaats van uw dierbare moet waardig zijn. Mede om die reden vinden wij dat u in alle rust moet kunnen nadenken en beslissen over hoe u het wilt hebben. Onze medewerkers geven advies en visualiseren uw ideeën. Heeft u nog geen idee hoe het grafmonument eruit moet komen te zien, dan kunnen wij u, aan de hand van voorbeelden, op weg helpen keuzes te maken. Veel mensen hebben geen idee wat er allemaal mogelijk is. Velen hebben bij Artea Grafmonumenten, samen met onze medewerkers, prachtige grafmonumenten ontworpen en gerealiseerd. Kom gerust langs voor inspiratie of maak een afspraak. Ons adres vindt u elders op deze website.

Onze bestaande collectie
Grafstenen Nijkerk

Laat u inspireren

Een grafmonument ontwerpen

Er zijn vele mogelijkheden voor grafstenen bij Nijkerk. Voordat een grafmonument gereed is moet er nog heel wat gebeuren. Misschien heeft u een mooi grafmonument gezien in een van onze brochures en bent u daarna op onze website gaan kijken. Het grafmonument dat u aanspreekt mist nog een “persoonlijke touch”. U heeft het een en ander besproken met familieleden, maar bent er nog niet helemaal uit. Onze medewerkers kunnen u verder helpen. U krijgt te maken met vragen over stijl, kleur, materiaalsoort, dikte, afmeting, tekst, lettertype, wel of geen accessoires enz. Wij maken samen met u een ontwerp en werken dit uit. Als u akkoord gaat begint voor ons het werk. Er moet een vergunning aangevraagd worden tot plaatsing en vervolgens geven wij opdracht aan onze leveranciers. Tenslotte moet alles goed gecontroleerd worden. Als alle materialen binnen zijn zet Artea Grafmonumenten het monument in elkaar en wordt het geplaatst. Al met al moet u rekenen op drie tot vier maanden voordat het grafmonument gereed is.

Over Artea Grafmonumenten

Onze klanten aan het woord

Artea Grafmonumenten

Langs deze weg mijn/onze reactie op het grafmonument van mijn moeder. Onbeschrijflijk mooi!!

Artea Grafmonumenten

Allereerst wil ik u vertellen dat we heel blij zijn met de steen. Het is precies, zo niet mooier, als we in gedachten hadden. De reflectie van de lucht en de bomen is perfect. Ons hartelijk dank.

Artea Grafmonumenten

We zijn zo tevreden met het resultaat en de begeleiding is fantastisch geweest. Hartelijk dank!

Artea Grafmonumenten

Wij willen Artea hartelijk danken voor de prettige samenwerking. We kwamen binnen en wisten echt niet wat we wilden. Met hun kundige begeleiding is onze grafsteen tot stand gekomen.

Artea Grafmonumenten

Wij zijn erg onder de indruk hoe mooi de grafsteen geworden is. We zijn zeer tevreden op de wijze waarop we door jullie ontvangen zijn en geholpen hebben in het maken van de keuzes.

Artea Grafmonumenten

Bij Artea Grafmonumenten hadden wij écht het gevoel dat we op het juiste adres waren. Artea bedankt!

Artea Grafmonumenten

We zijn erg tevreden over de grafsteen en de manier waarop invulling is gegeven aan de tot standkoming ervan en de plaatsing.

Artea Grafmonumenten

Bij Artea staan ze je met raad en daad bij en proberen jouw wensen uit te laten komen. Ze luisteren goed naar je en praten je ook niets aan wat jij niet wilt.

Artea Grafmonumenten

Heel hartelijk dank voor de plaatsing en verzorging van het grafmonument op het graf van mijn man. Het is mooi uitgevoerd, prachtige grafsteen. Dank voor de mooie grafsteen.

Artea Grafmonumenten

Ik wil Artea bedanken voor de keurige afwerking van het traject. Van begin tot eind voelde ik mij begrepen en dat gaf mij rust. Artea van harte aanbevolen!

Artea Grafmonumenten

Ik ben super blij met het eindresultaat. Een waardig afscheid

Artea Grafmonumenten

Wat was het moeilijk om een keuze te maken. Ik wist goed wat ik niet wilde, maar wat dan wel ... Gelukkig hebben ze bij Artea alle geduld en ben goed begeleid.

Onze vestiging

Vestiging bij Nijkerk

Artea grafmonumenten plaatst grafmonumenten door heel Nederland. Komt u uit Nijkerk of wilt u een grafmonument voor een begraafplaats bij Nijkerk? Kom dan gerust naar de dichtstbijzijnde Vestiging van Artea Grafmonumenten: Artea Grafmonumenten Veenendaal. Deze vestiging ligt op ongeveer een half uurtje rijden van Nijkerk.

Neem contact met ons op