Onze collectie grafmonumenten

Eigentijds grafmonument met keien van graniet
Bijzondere grafstenen
Mooie klassieke grafsteen
Goedkope grafstenen
Artea Grafmomumenten grafmonument-gezoet met rvs band
Grafstenen met RVS
Grafsteen hart met glasstrook
Grafstenen met hart
Moderne grafsteen met fotoprint op glas
Grafstenen met glas
Grafmonument ruwe rots
Rots / Kei grafstenen
Zeer mooi uitgevoerd kindermonument met vlinder en rups
Grafstenen voor kinderen
Traditionele grafzerk met gebolde dekplaat
Liggende grafstenen
Modern en strak grafmonument
Grafstenen met ruw graniet
Grafmonument kort met bogen
Korte grafstenen

Onze ingrediënten: aandacht, precisie en creativiteit

Uw wensen, onze oplossingen voor grafstenen Nieuwegein

Artea grafmonumenten is de speciaalzaak voor grafstenen voor Nieuwegein en omgeving. U vindt onze grafmonumenten door heel Nederland. Er zijn vele modellen: traditionele vormen met klassieke golfkopjes en banden met geslepen randen; moderne, strakke vormen; modellen met of zonder symboliek; modellen van gecombineerde materialen (bijvoorbeeld glas, roestvrij staal of flagstones) en modellen waarbij het graniet op verschillende manieren is bewerkt. Onze collectie grafmonumenten blijft zich uitbreiden. Ieder mens is immers uniek en ieder mens verdient een bijzonder monument. Als u onze bestaande collectie bekijkt zal u vele granietsoorten tegenkomen. Misschien ziet u een grafsteen dat u aanspreekt, maar wenst u een andere indeling van het liggende deel. Misschien vindt u het liggende deel mooi, maar wilt u een mooie rots in plaats van een granieten kopstuk. Ook onze collectie rotsen is zeer divers. In onze showtuinen vindt u naast de granieten grafmonumenten, rotsen zoals Bianco Christal, Maggia, Verde Alverso en Franse Leisteen. Kom gerust langs en laat u inspireren.

Onze bestaande collectie
Grafstenen Nieuwegein

Van idee tot grafmonument

Een stapje verder in rouwverwerking

Voor u is het realiseren van een grafmonument geen dagelijkse kost. Weinig mensen hebben ervaring in het tot stand brengen van een gedenkteken voor een dierbare overledene. Wij van Artea Grafmonumenten hebben wel de juiste expertise opgebouwd. Jarenlange ervaring van ons team van creatieve mensen, mensen met aandacht voor de nabestaanden, heeft ervoor gezorgd dat we met trots kunnen melden dat wij veel mensen hebben kunnen helpen. Wij zijn ons ervan bewust dat het samen met de nabestaanden, tot stand brengen van een mooi en passend grafmonument bijdraagt aan de rouwverwerking.

Over Artea Grafmonumenten

Onze klanten aan het woord

Artea Grafmonumenten

Langs deze weg mijn/onze reactie op het grafmonument van mijn moeder. Onbeschrijflijk mooi!!

Artea Grafmonumenten

Allereerst wil ik u vertellen dat we heel blij zijn met de steen. Het is precies, zo niet mooier, als we in gedachten hadden. De reflectie van de lucht en de bomen is perfect. Ons hartelijk dank.

Artea Grafmonumenten

We zijn zo tevreden met het resultaat en de begeleiding is fantastisch geweest. Hartelijk dank!

Artea Grafmonumenten

Wij willen Artea hartelijk danken voor de prettige samenwerking. We kwamen binnen en wisten echt niet wat we wilden. Met hun kundige begeleiding is onze grafsteen tot stand gekomen.

Artea Grafmonumenten

Wij zijn erg onder de indruk hoe mooi de grafsteen geworden is. We zijn zeer tevreden op de wijze waarop we door jullie ontvangen zijn en geholpen hebben in het maken van de keuzes.

Artea Grafmonumenten

Bij Artea Grafmonumenten hadden wij écht het gevoel dat we op het juiste adres waren. Artea bedankt!

Artea Grafmonumenten

We zijn erg tevreden over de grafsteen en de manier waarop invulling is gegeven aan de tot standkoming ervan en de plaatsing.

Artea Grafmonumenten

Bij Artea staan ze je met raad en daad bij en proberen jouw wensen uit te laten komen. Ze luisteren goed naar je en praten je ook niets aan wat jij niet wilt.

Artea Grafmonumenten

Heel hartelijk dank voor de plaatsing en verzorging van het grafmonument op het graf van mijn man. Het is mooi uitgevoerd, prachtige grafsteen. Dank voor de mooie grafsteen.

Artea Grafmonumenten

Ik wil Artea bedanken voor de keurige afwerking van het traject. Van begin tot eind voelde ik mij begrepen en dat gaf mij rust. Artea van harte aanbevolen!

Artea Grafmonumenten

Ik ben super blij met het eindresultaat. Een waardig afscheid

Artea Grafmonumenten

Wat was het moeilijk om een keuze te maken. Ik wist goed wat ik niet wilde, maar wat dan wel ... Gelukkig hebben ze bij Artea alle geduld en ben goed begeleid.

Een afspraak is zo geregeld

Onze vestigingen

U kunt ons bezoeken van dinsdag tot en met zaterdag. Ook kunt u vooraf een afspraak maken. Onze vestigingen bevinden zich in Noord-Holland en Utrecht (voor o.a. omgeving Zeist, Utrecht en Woerden), respectievelijk op de Ritsevoort 18 in Alkmaar en op de Kruisboog 28 in Veenendaal. Bent u niet in de gelegenheid om bij één van onze vestigingen langs te komen, dan is het in overleg mogelijk een afspraak bij u thuis in te plannen. Bel ons gerust om het één en ander te bespreken. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Neem contact met ons op