Onze collectie grafmonumenten

Eigentijds grafmonument met keien van graniet
Bijzondere grafstenen
Mooie klassieke grafsteen
Goedkope grafstenen
Artea Grafmomumenten grafmonument-gezoet met rvs band
Grafstenen met RVS
Grafsteen hart met glasstrook
Grafstenen met hart
Moderne grafsteen met fotoprint op glas
Grafstenen met glas
Grafmonument ruwe rots
Rots / Kei grafstenen
Zeer mooi uitgevoerd kindermonument met vlinder en rups
Grafstenen voor kinderen
Traditionele grafzerk met gebolde dekplaat
Liggende grafstenen
Modern en strak grafmonument
Grafstenen met ruw graniet
Grafmonument kort met bogen
Korte grafstenen

Samen met u naar een mooi ontwerp

Jarenlange ervaring voor grafstenen IJmuiden

Artea Grafmonumenten heeft haar sporen verdiend voor grafstenen in IJmuiden en omgeving. Onze jarenlange ervaring heeft ons tot één van de beste grafmonumenten ontwerpers van Nederland gemaakt. Onze gemotiveerde medewerkers hebben veel expertise in huis. Deze gebruiken zij met een mix van liefde en aandacht voor het vak. Niet eigenzinnig, maar met een luisterend oor voor u en uw verhalen en wensen. Wel adviserend. Wat kan wel en wat kan niet? Materiaalkennis is essentieel. Alleen op die manier kunnen zij grafmonumenten realiseren die waardig zijn. Grafmonumenten waar niet alleen wij, maar zeker onze klanten trots op zijn. Immers, een waardig monument is het laatste dat u uw dierbare overledene kunt geven. Een waardig grafmonument realiseren is het allerlaatste dat u voor hem of haar kunt doen. Op onze website en in onze showtuinen vindt u voorbeelden van ons werk. De door ons ontworpen en gerealiseerde grafmonumenten zijn degelijk afgewerkt, makkelijk te onderhouden en blijven ook jarenlang mooi (maar liefst 15 jaar garantie op materiaal).

Onze bestaande collectie
Grafstenen Ijmuiden

Zo komt een grafmonument tot stand

Creativiteit en geduld

U heeft een dierbare verloren. Een grootouder, ouder, broer, zus, partner of kind. Voor uw omgeving is het afscheid geweest. Wij van Artea Grafmonumenten begrijpen dat de rouwverwerking meestal begint na de begrafenis of crematie. Het uitzoeken en/of ontwerpen van een persoonlijk grafmonument (of urnmonument) is onderdeel van het rouwproces. Misschien heeft u al een keuze voor een gedenkteken gemaakt uit het assortiment op onze website of heeft u onze brochure gekregen en daaruit al een keuze gemaakt. Uit ervaring weten wij dat er vaak nog het een en ander verandert aan het oorspronkelijke idee. Ook dat is goed. Zo wordt een grafmonument altijd iets persoonlijks. Al pratend en schetsend begint een ontwerp vorm te krijgen. Wij informeren u over het te gebruiken materiaal. U kunt hierbij behalve aan de talrijke granietsoorten ook aan roestvrij staal, glas, brons of ruwe stenen/keien denken. Wanneer u een van onze showtuinen bezoekt kunt u de verschillende granietsoorten en rotsen aanraken, structuur ontdekken en u zult de verschillende kleuren in het echt zien.

Over Artea Grafmonumenten

Onze klanten aan het woord

Artea Grafmonumenten

Langs deze weg mijn/onze reactie op het grafmonument van mijn moeder. Onbeschrijflijk mooi!!

Artea Grafmonumenten

Allereerst wil ik u vertellen dat we heel blij zijn met de steen. Het is precies, zo niet mooier, als we in gedachten hadden. De reflectie van de lucht en de bomen is perfect. Ons hartelijk dank.

Artea Grafmonumenten

We zijn zo tevreden met het resultaat en de begeleiding is fantastisch geweest. Hartelijk dank!

Artea Grafmonumenten

Wij willen Artea hartelijk danken voor de prettige samenwerking. We kwamen binnen en wisten echt niet wat we wilden. Met hun kundige begeleiding is onze grafsteen tot stand gekomen.

Artea Grafmonumenten

Wij zijn erg onder de indruk hoe mooi de grafsteen geworden is. We zijn zeer tevreden op de wijze waarop we door jullie ontvangen zijn en geholpen hebben in het maken van de keuzes.

Artea Grafmonumenten

Bij Artea Grafmonumenten hadden wij écht het gevoel dat we op het juiste adres waren. Artea bedankt!

Artea Grafmonumenten

We zijn erg tevreden over de grafsteen en de manier waarop invulling is gegeven aan de tot standkoming ervan en de plaatsing.

Artea Grafmonumenten

Bij Artea staan ze je met raad en daad bij en proberen jouw wensen uit te laten komen. Ze luisteren goed naar je en praten je ook niets aan wat jij niet wilt.

Artea Grafmonumenten

Heel hartelijk dank voor de plaatsing en verzorging van het grafmonument op het graf van mijn man. Het is mooi uitgevoerd, prachtige grafsteen. Dank voor de mooie grafsteen.

Artea Grafmonumenten

Ik wil Artea bedanken voor de keurige afwerking van het traject. Van begin tot eind voelde ik mij begrepen en dat gaf mij rust. Artea van harte aanbevolen!

Artea Grafmonumenten

Ik ben super blij met het eindresultaat. Een waardig afscheid

Artea Grafmonumenten

Wat was het moeilijk om een keuze te maken. Ik wist goed wat ik niet wilde, maar wat dan wel ... Gelukkig hebben ze bij Artea alle geduld en ben goed begeleid.

Kom gerust langs of maak een afspraak

De vestigingen van Artea Grafmonumenten

Artea Grafmonumenten heeft vestigingen in Noord-Holland en Utrecht, respectievelijk aan de Ritsevoort 18 in Alkmaar (parkeergarage “de Singelgarage” is op 2 minuten lopen van onze vestiging aldaar) en aan de Kruisboog 28 in Veenendaal. Schroom niet om ons te bellen voor een afspraak. Wij helpen u graag verder.

Neem contact met ons op