Onze collectie grafmonumenten

Eigentijds grafmonument met keien van graniet
Bijzondere grafstenen
Mooie klassieke grafsteen
Goedkope grafstenen
Artea Grafmomumenten grafmonument-gezoet met rvs band
RVS grafstenen
Grafsteen hart met glasstrook
Grafstenen met hart
Moderne grafsteen met fotoprint op glas
Grafstenen met glas
Grafmonument ruwe rots
Rots / Kei grafstenen
Zeer mooi uitgevoerd kindermonument met vlinder en rups
Grafstenen voor kinderen
Traditionele grafzerk met gebolde dekplaat
Liggende grafstenen
Grafsteen van gezoet graniet
Grafstenen van ruw graniet
dubbel grafmonument met twee halve rondingen
Dubbele grafstenen
Grafmonument kort met bogen
Korte grafstenen

Onze collectie

Grafstenen bij Hoorn

Als u op zoek bent naar een collectie grafstenen bij Hoorn, dan bent u bij Artea Grafmonumenten aan het goede adres. Onze collectie bestaat uit vele modellen. Modellen die zeker geschikt zijn voor begraafplaatsen in Hoorn en omgeving. Naast traditionele grafmonumenten  heeft Artea Grafmonumenten vele aparte modellen in de collectie. Grafmonumenten kunnen uit vele materialen vervaardigd worden, maar de meeste modellen worden toch van graniet gemaakt. Graniet heeft als voordeel dat het een duurzaam materiaal is. Het blijft jaren mooi en is makkelijk te onderhouden. Groene aanslag komt met graniet nauwelijks voor. Ook zijn de toepassingen van graniet veelzijdig. Het is goed te bewerken, waardoor het in allerlei modellen vervaardigd kan worden. Bovendien zijn er veel kleuren graniet. Daarbij is het ook mogelijk om andere materialen te integreren in het model. Denkt u bijvoorbeeld aan een combinatie van graniet en roestvrij staal en of graniet met glas. Zo ontwerpt Artea Grafmonumenten samen met u altijd een uniek grafmonument, dat een professionele uitstraling heeft en degelijk in elkaar zit.

Onze bestaande collectie
Grafstenen Hoorn

Bij Artea

Unieke grafmonumenten

Al vele jaren ontwerpt Artea Grafmonumenten unieke grafstenen bij Hoorn. Zoveel mensen, zoveel wensen. Dat geldt ook voor grafstenen. Wanneer een dierbare overlijdt staat de tijd even helemaal stil. Het maakt niet uit of de overledene jong of oud was. Het gemis is daar. Je wilt nog iets voor hem of haar doen. Misschien heeft u er voorheen nooit bij stilgestaan, maar dan, ineens is de laatste rustplaats van uw dierbare ontzettend belangrijk. Wij van Artea Grafmonumenten weten uit ervaring hoe belangrijk het is voor familie en vrienden om een plek te hebben waar je naar toe kunt gaan om je dierbare te gedenken. Het uiterlijk van het grafmonument mag iets zeggen over uw dierbare en/of over de relatie met de overledene. De medewerkers van Artea luisteren naar uw verhaal en komen al schetsend tot een eerste ontwerp. Zij adviseren u over het materiaal, geven u voorbeelden: een traditioneel monument met golfkopje; een ruwe rots; een monument met of zonder tuintje; een liggende zerk; een strak monument gecombineerd met Roestvrijstaal; een grafmonument met een uniek beeld of een bijzonder gedicht. In de showtuinen kunnen zij u ook bestaande grafmonumenten laten zien en u ook verschillende rotsen tonen. Als u daarvoor kiest kunnen deze rotsen als kopstuk bij het grafmonument worden gebruikt. Het resultaat moet goed voelen. Het is belangrijk dat u daar goed en rustig over nadenkt. Het is immers het laatste wat u kunt doen voor uw dierbare: een waardig monument waar u in alle rust uw dierbare kunt blijven gedenken.

Over Artea Grafmonumenten

Onze klanten aan het woord

Artea Grafmonumenten

Langs deze weg mijn/onze reactie op het grafmonument van mijn moeder. Onbeschrijflijk mooi!!

Artea Grafmonumenten

Allereerst wil ik u vertellen dat we heel blij zijn met de steen. Het is precies, zo niet mooier, als we in gedachten hadden. De reflectie van de lucht en de bomen is perfect. Ons hartelijk dank.

Artea Grafmonumenten

We zijn zo tevreden met het resultaat en de begeleiding is fantastisch geweest. Hartelijk dank!

Artea Grafmonumenten

Wij willen Artea hartelijk danken voor de prettige samenwerking. We kwamen binnen en wisten echt niet wat we wilden. Met hun kundige begeleiding is onze grafsteen tot stand gekomen.

Artea Grafmonumenten

Wij zijn erg onder de indruk hoe mooi de grafsteen geworden is. We zijn zeer tevreden op de wijze waarop we door jullie ontvangen zijn en geholpen hebben in het maken van de keuzes.

Artea Grafmonumenten

Bij Artea Grafmonumenten hadden wij écht het gevoel dat we op het juiste adres waren. Artea bedankt!

Artea Grafmonumenten

We zijn erg tevreden over de grafsteen en de manier waarop invulling is gegeven aan de tot standkoming ervan en de plaatsing.

Artea Grafmonumenten

Bij Artea staan ze je met raad en daad bij en proberen jouw wensen uit te laten komen. Ze luisteren goed naar je en praten je ook niets aan wat jij niet wilt.

Artea Grafmonumenten

Heel hartelijk dank voor de plaatsing en verzorging van het grafmonument op het graf van mijn man. Het is mooi uitgevoerd, prachtige grafsteen. Dank voor de mooie grafsteen.

Artea Grafmonumenten

Ik wil Artea bedanken voor de keurige afwerking van het traject. Van begin tot eind voelde ik mij begrepen en dat gaf mij rust. Artea van harte aanbevolen!

Artea Grafmonumenten

Ik ben super blij met het eindresultaat. Een waardig afscheid

Artea Grafmonumenten

Wat was het moeilijk om een keuze te maken. Ik wist goed wat ik niet wilde, maar wat dan wel ... Gelukkig hebben ze bij Artea alle geduld en ben goed begeleid.

Onze vestiging

Vestiging bij Hoorn

Artea Grafmonumenten heeft vestigingen in Alkmaar en Veenendaal (Kruisboog 28). Bent u op zoek naar een grafsteen bij Hoorn, dan adviseren wij u naar de dichtstbijzijnde vestiging in Alkmaar te komen. Deze is gevestigd aan de Ritsevoort 18, in het centrum van Alkmaar. Met de auto bent u in ongeveer dertig minuten vanuit Hoorn in Alkmaar. Wij adviseren u om uw auto in De Singelparkeergarage (vlakbij de zogenaamde “Molen van Piet”) te parkeren. Onze vestiging is te voet op ongeveer twee minuten lopen van deze parkeergarage. Kom gerust langs of, om er zeker van te zijn dat wij u goed kunnen helpen, maak vandaag nog een afspraak.

Neem contact met ons op