Met u samen vervaardigen

Grafstenen voor Hoofddorp

De collectie van Artea Grafstenen voor Hoofddorp is zeer uitgebreid. Wellicht heeft u zelf al een idee van hoe de gedenksteen eruit moet zien, maar bent u er nog niet helemaal uit. Onze medewerkers hebben de expertise in huis om u verder te helpen. Wij hebben de kennis van materialen en mogelijkheden. Onze jarenlange ervaring maakt het mogelijk om samen met u iets moois te creëren.

Onze bestaande collectie

Aanpak Artea voor

Het uitzoeken van een grafsteen

De aanpak van Artea voor grafstenen nabij Hoofddorp gaat ongeveer als volgt: Misschien heeft u onze brochure al gekregen en heeft u een voorbeeld gezien van een mooi grafmonument. Of heeft u een grafmonument op onze website gezien, maar wilt u weten of dat met een kleine aanpassing aan uw wensen kan voldoen. U belt of mailt ons voor een afspraak (wij raden u aan een afspraak te maken, zo kunnen wij op een rustige manier, in een van onze spreekkamers onze collectie aan u tonen). Wij luisteren naar uw verhaal. Zo krijgen wij een beeld van uw dierbare overledene. Waar hield uw dierbare van? Een strakke vormgeving met weinig accessoires? Was hij of zij een natuurmens? Aan de hand van dat beeld kunnen wij het een en ander laten zien en de werkwijze met u bespreken. Er zijn onnoemelijk veel mogelijkheden qua materiaal en stijl. Onze ervaring is dat na ons gesprek de meeste mensen al een duidelijker idee hebben van hoe het grafmonument eruit moet komen te zien. Wij beseffen dat dit proces zorgvuldig moet gebeuren. U wilt vanzelfsprekend een monument dat bij u en uw dierbare past. Soms moet u het een en ander laten bezinken en maakt u een vervolgafspraak. Als wij samen met u het grafmonument hebben ontworpen (u krijgt het ontwerp uitgetekend) en u gaat akkoord, wordt de uitvoering in werking gezet. Tussen idee en plaatsing zitten vaak een paar maanden. Wij geven opdracht aan onze leveranciers en zorgen voor de vergunningsaanvraag bij de begraafplaats en/of de gemeente Hoofddorp.

Over Artea Grafmonumenten

Onze klanten aan het woord

Artea Grafmonumenten

Langs deze weg mijn/onze reactie op het grafmonument van mijn moeder. Onbeschrijflijk mooi!!

Artea Grafmonumenten

Allereerst wil ik u vertellen dat we heel blij zijn met de steen. Het is precies, zo niet mooier, als we in gedachten hadden. De reflectie van de lucht en de bomen is perfect. Ons hartelijk dank.

Artea Grafmonumenten

We zijn zo tevreden met het resultaat en de begeleiding is fantastisch geweest. Hartelijk dank!

Artea Grafmonumenten

Wij willen Artea hartelijk danken voor de prettige samenwerking. We kwamen binnen en wisten echt niet wat we wilden. Met hun kundige begeleiding is onze grafsteen tot stand gekomen.

Artea Grafmonumenten

Wij zijn erg onder de indruk hoe mooi de grafsteen geworden is. We zijn zeer tevreden op de wijze waarop we door jullie ontvangen zijn en geholpen hebben in het maken van de keuzes.

Artea Grafmonumenten

Bij Artea Grafmonumenten hadden wij écht het gevoel dat we op het juiste adres waren. Artea bedankt!

Artea Grafmonumenten

We zijn erg tevreden over de grafsteen en de manier waarop invulling is gegeven aan de tot standkoming ervan en de plaatsing.

Artea Grafmonumenten

Bij Artea staan ze je met raad en daad bij en proberen jouw wensen uit te laten komen. Ze luisteren goed naar je en praten je ook niets aan wat jij niet wilt.

Artea Grafmonumenten

Heel hartelijk dank voor de plaatsing en verzorging van het grafmonument op het graf van mijn man. Het is mooi uitgevoerd, prachtige grafsteen. Dank voor de mooie grafsteen.

Artea Grafmonumenten

Ik wil Artea bedanken voor de keurige afwerking van het traject. Van begin tot eind voelde ik mij begrepen en dat gaf mij rust. Artea van harte aanbevolen!

Artea Grafmonumenten

Ik ben super blij met het eindresultaat. Een waardig afscheid

Artea Grafmonumenten

Wat was het moeilijk om een keuze te maken. Ik wist goed wat ik niet wilde, maar wat dan wel ... Gelukkig hebben ze bij Artea alle geduld en ben goed begeleid.

Onze vestiging

Vestiging bij Hoofddorp

Artea heeft twee vestigingen. Eén in Alkmaar en één in Veenendaal. Woont u in, of in de omgeving van Hoofddorp (zoals Amsterdam, Amstelveen, Zaandam, IJmuiden) dan is het wellicht het eenvoudigst om een bezoek te brengen aan onze vestiging op het Ritsevoort 18 in Alkmaar. Met de auto bent u vanuit Hoofddorp ongeveer veertig minuten onderweg. Een parkeergarage is op vijf minuten loopafstand van onze vestiging.

Neem contact met ons op