Een overleden dierbare verdient een passend ontwerp

Tevreden klanten zijn het bewijs voor grafstenen voor Hilversum

Voor grafstenen voor Hilversum en omgeving heeft Artea Grafmonumenten in de loop der jaren haar sporen verdiend. Onze mooie monumenten zijn geplaatst op vele begraafplaatsen in heel Nederland. Als uw dierbare overledene op een begraafplaats in Hilversum of in de omgeving van Hilversum is begraven heeft u misschien al bewust, of onbewust, een groot aantal van de door ons geplaatste grafmonumenten aldaar gezien. Onze grafmonumenten kenmerken zich door de vakkundige uitstraling van duurzame materialen en vormgeving. Met uitzondering van de monumenten uit onze standaard collectie worden onze monumenten door onze medewerkers ontworpen. Uit reacties van onze klanten (een aantal vindt u op onze website) kunt u opmaken hoe de door ons ontworpen en geplaatste grafmonumenten worden gewaardeerd.

Onze bestaande collectie

Een grafmonument ontwerpen is een heel proces

Geduld, vakmanschap en creativiteit

Het overlijden van een dierbare, zelfs wanneer je het verwachtte, komt altijd onverwachts. Plotseling heb je te maken met zaken waar je je helemaal niet mee bezig had willen houden. Hoewel de begrafenis achter de rug is, is daar niet alles mee afgehandeld. Het graf is nog niet af. De gedenkplaats is nog niet een waardige plek. Bij de volgende stap, het creëren van een mooie plek om uw dierbare overledene te gedenken, helpen de medewerkers van Artea Grafmonumenten u graag. Met de expertise van de ins en outs van het vak, zoals de kennis van materialen en wetgeving en door goed naar uw wensen te luisteren komen zij samen met u tot een mooi resultaat. Wij willen u adviseren om de grafmonumenten op onze website te bekijken om inspiratie op te doen. Zo krijgt u misschien een idee hoe u het zou willen. Komt u er niet uit, maak dan gerust een afspraak met een van onze medewerkers.

Over Artea Grafmonumenten

Onze klanten aan het woord

Artea Grafmonumenten

Langs deze weg mijn/onze reactie op het grafmonument van mijn moeder. Onbeschrijflijk mooi!!

Artea Grafmonumenten

Allereerst wil ik u vertellen dat we heel blij zijn met de steen. Het is precies, zo niet mooier, als we in gedachten hadden. De reflectie van de lucht en de bomen is perfect. Ons hartelijk dank.

Artea Grafmonumenten

We zijn zo tevreden met het resultaat en de begeleiding is fantastisch geweest. Hartelijk dank!

Artea Grafmonumenten

Wij willen Artea hartelijk danken voor de prettige samenwerking. We kwamen binnen en wisten echt niet wat we wilden. Met hun kundige begeleiding is onze grafsteen tot stand gekomen.

Artea Grafmonumenten

Wij zijn erg onder de indruk hoe mooi de grafsteen geworden is. We zijn zeer tevreden op de wijze waarop we door jullie ontvangen zijn en geholpen hebben in het maken van de keuzes.

Artea Grafmonumenten

Bij Artea Grafmonumenten hadden wij écht het gevoel dat we op het juiste adres waren. Artea bedankt!

Artea Grafmonumenten

We zijn erg tevreden over de grafsteen en de manier waarop invulling is gegeven aan de tot standkoming ervan en de plaatsing.

Artea Grafmonumenten

Bij Artea staan ze je met raad en daad bij en proberen jouw wensen uit te laten komen. Ze luisteren goed naar je en praten je ook niets aan wat jij niet wilt.

Artea Grafmonumenten

Heel hartelijk dank voor de plaatsing en verzorging van het grafmonument op het graf van mijn man. Het is mooi uitgevoerd, prachtige grafsteen. Dank voor de mooie grafsteen.

Artea Grafmonumenten

Ik wil Artea bedanken voor de keurige afwerking van het traject. Van begin tot eind voelde ik mij begrepen en dat gaf mij rust. Artea van harte aanbevolen!

Artea Grafmonumenten

Ik ben super blij met het eindresultaat. Een waardig afscheid

Artea Grafmonumenten

Wat was het moeilijk om een keuze te maken. Ik wist goed wat ik niet wilde, maar wat dan wel ... Gelukkig hebben ze bij Artea alle geduld en ben goed begeleid.

Onze vestigingen

Waar vindt u ons?

Artea Grafmonumenten vindt u in Alkmaar en in Veenendaal. U kunt de vestiging kiezen die voor u het makkelijkst is te bereiken of u kunt kiezen voor de vestiging die het dichtst bij de begraafplaats ligt waar uw dierbare overledene is begraven. In Alkmaar vindt u ons aan de Ritsevoort 18 (op 2 minuten lopen vanaf parkeergarage de Singelgarage). In Veenendaal vindt u ons aan de Kruisboog 28.

Neem contact met ons op