Onze collectie grafmonumenten

Eigentijds grafmonument met keien van graniet
Bijzondere grafstenen
Mooie klassieke grafsteen
Goedkope grafstenen
Artea Grafmomumenten grafmonument-gezoet met rvs band
Grafstenen met RVS
Grafsteen hart met glasstrook
Grafstenen met hart
Moderne grafsteen met fotoprint op glas
Grafstenen met glas
Grafmonument ruwe rots
Rots / Kei grafstenen
Zeer mooi uitgevoerd kindermonument met vlinder en rups
Grafstenen voor kinderen
Traditionele grafzerk met gebolde dekplaat
Liggende grafstenen
Modern en strak grafmonument
Grafstenen met ruw graniet
Grafmonument kort met bogen
Korte grafstenen

Zo gaan wij te werk

Een grafsteen voor Hillegom uitzoeken

Het is voor de meeste mensen niet een alledaagse bezigheid om een grafsteen voor een begraafplaats te Hillegom uit te zoeken. Wij van Artea Grafmonumenten beseffen dat heel goed. Onze deskundige medewerkers helpen u graag bij het uitzoeken/ontwerpen van een grafmonument dat bij uw dierbare overledene past. Wij luisteren naar uw verhaal. Terwijl u vertelt, krijgen wij ideeën die wellicht aansluiten bij uw wensen. Op een groot scherm in één van onze spreekkamers laten wij u ook voorbeelden zien van de vele door ons gemaakte grafmonumenten. In onze showtuinen en showroom kunt u zelf een aantal van de prachtige en duurzame monumenten zien. Misschien heeft u een model op onze website gezien of spreekt een mooi grafmonument uit onze brochure u aan (deze laatste is te bestellen via onze e-mail), maar zou u het tuintje of het staande deel net even anders willen. Er is heel veel mogelijk. Vormgeving, materiaalsoort, de tekst, belettering, accessoires, wel of niet een tuintje, de vergunningaanvraag, de prijs, al deze onderwerpen komen aan de orde.

Onze bestaande collectie
Grafstenen Hillegom

Een grafmonument hoeft beslist niet duur te zijn

Het resultaat mag er zijn

Wanneer u eruit bent hoe het grafmonument moet worden en alles besproken is, wordt de opdracht in werking gezet. De tijd tussen het eerste gesprek en het plaatsen van het grafmonument ligt meestal rond de 3,5 maanden. Op onze website vindt u reacties van mensen die een gedenksteen bij ons hebben laten ontwerpen. Deze reacties spreken voor zich.

Over Artea Grafmonumenten

Onze klanten aan het woord

Artea Grafmonumenten

Langs deze weg mijn/onze reactie op het grafmonument van mijn moeder. Onbeschrijflijk mooi!!

Artea Grafmonumenten

Allereerst wil ik u vertellen dat we heel blij zijn met de steen. Het is precies, zo niet mooier, als we in gedachten hadden. De reflectie van de lucht en de bomen is perfect. Ons hartelijk dank.

Artea Grafmonumenten

We zijn zo tevreden met het resultaat en de begeleiding is fantastisch geweest. Hartelijk dank!

Artea Grafmonumenten

Wij willen Artea hartelijk danken voor de prettige samenwerking. We kwamen binnen en wisten echt niet wat we wilden. Met hun kundige begeleiding is onze grafsteen tot stand gekomen.

Artea Grafmonumenten

Wij zijn erg onder de indruk hoe mooi de grafsteen geworden is. We zijn zeer tevreden op de wijze waarop we door jullie ontvangen zijn en geholpen hebben in het maken van de keuzes.

Artea Grafmonumenten

Bij Artea Grafmonumenten hadden wij écht het gevoel dat we op het juiste adres waren. Artea bedankt!

Artea Grafmonumenten

We zijn erg tevreden over de grafsteen en de manier waarop invulling is gegeven aan de tot standkoming ervan en de plaatsing.

Artea Grafmonumenten

Bij Artea staan ze je met raad en daad bij en proberen jouw wensen uit te laten komen. Ze luisteren goed naar je en praten je ook niets aan wat jij niet wilt.

Artea Grafmonumenten

Heel hartelijk dank voor de plaatsing en verzorging van het grafmonument op het graf van mijn man. Het is mooi uitgevoerd, prachtige grafsteen. Dank voor de mooie grafsteen.

Artea Grafmonumenten

Ik wil Artea bedanken voor de keurige afwerking van het traject. Van begin tot eind voelde ik mij begrepen en dat gaf mij rust. Artea van harte aanbevolen!

Artea Grafmonumenten

Ik ben super blij met het eindresultaat. Een waardig afscheid

Artea Grafmonumenten

Wat was het moeilijk om een keuze te maken. Ik wist goed wat ik niet wilde, maar wat dan wel ... Gelukkig hebben ze bij Artea alle geduld en ben goed begeleid.

Kom langs of maak een afspraak

Vestigingen in Utrecht en Noord-Holland

U vindt de vestigingen van Artea Grafmonumenten in Veenendaal (Kruisboog 28, parkeren aldaar) en in Alkmaar Centrum aan de Ritsevoort 18 (parkeren in de Singelgarage en op twee minuten lopen van onze vestiging). Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen dan is een afspraak bij u thuis ook mogelijk. Wij raden u aan altijd van te voren te bellen voor een afspraak. Zo kunnen wij tijd voor u reserveren.

Neem contact met ons op