Onze collectie grafmonumenten

Eigentijds grafmonument met keien van graniet
Bijzondere grafstenen
Mooie klassieke grafsteen
Goedkope grafstenen
Artea Grafmomumenten grafmonument-gezoet met rvs band
Grafstenen met RVS
Grafsteen hart met glasstrook
Grafstenen met hart
Moderne grafsteen met fotoprint op glas
Grafstenen met glas
Grafmonument ruwe rots
Rots / Kei grafstenen
Zeer mooi uitgevoerd kindermonument met vlinder en rups
Grafstenen voor kinderen
Traditionele grafzerk met gebolde dekplaat
Liggende grafstenen
Modern en strak grafmonument
Grafstenen met ruw graniet
Grafmonument kort met bogen
Korte grafstenen

Ideeën opdoen voor

Grafstenen nabij Heerhugowaard

Inspiratie voor grafstenen nabij Heerhugowaard vindt u bij Artea Grafmonumenten. Wij hebben showtuinen en een showroom waar vele voorbeelden staan. Het eerste wat u op zal vallen als u één van onze vestigingen bezoekt, zijn de vele vormen en materialen voor grafmonumenten die wij u kunnen tonen. U zult zien dat we voornamelijk met duurzame materialen werken. Denk daarbij aan graniet, roestvrij staal en helder float glas. Met deze materialen kunnen wij ook vele bijzondere vormen realiseren. Misschien zal het u in eerste instantie een beetje “duizelen”. Tenslotte is het uitzoeken van een grafmonument niet iets dat u dagelijks doet. Wij van Artea Grafmonumenten begrijpen dat heel goed en zullen u dan ook, daar waar nodig is, graag advies geven.

Onze bestaande collectie
Grafstenen Heerhugowaard

Artea Grafmonumenten

Wij luisteren naar uw verhaal

Bent u op zoek naar grafstenen nabij Heerhugowaard dan wordt u bij Artea Grafmonumenten ontvangen met een kopje koffie of thee. Vervolgens geven wij u een kleine rondleiding in een van onze vestigingen en komt u in een sfeervolle spreekkamer waar wij al u vragen en wensen zoveel mogelijk zullen beantwoorden en bespreken. Onze deskundige medewerkers vertellen u over de mogelijkheden van de verschillende materialen, maar uiteraard luisteren wij eerst naar uw verhaal. Wat zijn uw wensen ten aanzien van het grafmonument. Weet u of uw dierbare overledene zelf nog wensen had? Onze medewerkers doen hun uiterste best om deze wensen om te zetten in een duidelijke schets en uiteindelijk in een waardig grafmonument. Artea Grafmonumenten staat achter haar ontwerpen, die nooit zonder de inbreng van de nabestaanden gerealiseerd zouden kunnen worden.

Over Artea Grafmonumenten

Onze klanten aan het woord

Artea Grafmonumenten

Langs deze weg mijn/onze reactie op het grafmonument van mijn moeder. Onbeschrijflijk mooi!!

Artea Grafmonumenten

Allereerst wil ik u vertellen dat we heel blij zijn met de steen. Het is precies, zo niet mooier, als we in gedachten hadden. De reflectie van de lucht en de bomen is perfect. Ons hartelijk dank.

Artea Grafmonumenten

We zijn zo tevreden met het resultaat en de begeleiding is fantastisch geweest. Hartelijk dank!

Artea Grafmonumenten

Wij willen Artea hartelijk danken voor de prettige samenwerking. We kwamen binnen en wisten echt niet wat we wilden. Met hun kundige begeleiding is onze grafsteen tot stand gekomen.

Artea Grafmonumenten

Wij zijn erg onder de indruk hoe mooi de grafsteen geworden is. We zijn zeer tevreden op de wijze waarop we door jullie ontvangen zijn en geholpen hebben in het maken van de keuzes.

Artea Grafmonumenten

Bij Artea Grafmonumenten hadden wij écht het gevoel dat we op het juiste adres waren. Artea bedankt!

Artea Grafmonumenten

We zijn erg tevreden over de grafsteen en de manier waarop invulling is gegeven aan de tot standkoming ervan en de plaatsing.

Artea Grafmonumenten

Bij Artea staan ze je met raad en daad bij en proberen jouw wensen uit te laten komen. Ze luisteren goed naar je en praten je ook niets aan wat jij niet wilt.

Artea Grafmonumenten

Heel hartelijk dank voor de plaatsing en verzorging van het grafmonument op het graf van mijn man. Het is mooi uitgevoerd, prachtige grafsteen. Dank voor de mooie grafsteen.

Artea Grafmonumenten

Ik wil Artea bedanken voor de keurige afwerking van het traject. Van begin tot eind voelde ik mij begrepen en dat gaf mij rust. Artea van harte aanbevolen!

Artea Grafmonumenten

Ik ben super blij met het eindresultaat. Een waardig afscheid

Artea Grafmonumenten

Wat was het moeilijk om een keuze te maken. Ik wist goed wat ik niet wilde, maar wat dan wel ... Gelukkig hebben ze bij Artea alle geduld en ben goed begeleid.

Onze vestiging

Vestiging nabij Heerhugowaard

Artea Grafmonumenten heeft een Vestiging in Alkmaar, nog geen kwartier rijden van Heerhugowaard en dicht in de buurt bij o.a. Volendam, Alkmaar, Purmerend. U kunt ervoor kiezen om uw auto te parkeren in de Singelgarage, vlak onder de “Molen van Piet”. Deze garage ligt binnen twee minuten loopafstand van onze winkel. U vindt ons op het Ritsevoort 18. Schroom niet om een afspraak te maken. Wilt u liever thuis in vertrouwde omgeving onze brochure eerst doorbladeren? Ook dat is natuurlijk mogelijk. U kunt vandaag nog de brochure bestellen.

Neem contact met ons op