Onze collectie grafmonumenten

Eigentijds grafmonument met keien van graniet
Bijzondere grafstenen
Mooie klassieke grafsteen
Goedkope grafstenen
Artea Grafmomumenten grafmonument-gezoet met rvs band
Grafstenen met RVS
Grafsteen hart met glasstrook
Grafstenen met hart
Moderne grafsteen met fotoprint op glas
Grafstenen met glas
Grafmonument ruwe rots
Rots / Kei grafstenen
Zeer mooi uitgevoerd kindermonument met vlinder en rups
Grafstenen voor kinderen
Traditionele grafzerk met gebolde dekplaat
Liggende grafstenen
Modern en strak grafmonument
Grafstenen met ruw graniet
Grafmonument kort met bogen
Korte grafstenen

Artea Grafmonumenten maakt er werk van

Realisatie Grafstenen Heemskerk

Artea Grafmonumenten heeft veel grafstenen voor Heemskerk en omgeving gerealiseerd. Zowel op de begraafplaats Eikenhof als op de begraafplaats op de Verherentstraat, naast de Laurentius kerk. Grafstenen die u direct herkent aan hun mooie, duurzame uitstraling. Naast onze standaard collectie ontwerpen wij onze grafstenen zelf. Wij vinden het belangrijk om het karakter van uw dierbare overledene terug te vinden in een grafmonument. Ieder mens is immers uniek. Zo kan het zijn dat u kiest voor een modern, strak monument omdat uw dierbare daarvan hield of wij ontwerpen voor u een grafmonument met een afbeelding, die iets over uw dierbare zegt. Zo kunnen wij bijvoorbeeld een muziekinstrument in het grafmonument verwerken, een zeilboot of een fiets, een roos of een hart, als u liever voor een symbool kiest. Er is zoveel mogelijk. Wij adviseren onze klanten daarom om een afspraak met ons te maken. Onze medewerkers nemen altijd ruim de tijd om naar uw verhaal en wensen te luisteren en deze verhalen om te zetten in een waardig monument. Het ontwerpen van een geschikt gedenkteken is het laatste wat men kan doen voor een dierbare overledene.

Onze bestaande collectie
Grafstenen Heemskerk

Altijd de moeite waard om even langs te komen

Vakmanschap hoeft niet duur te zijn

U hoeft gelukkig niet dagelijks een grafmonument uit te zoeken. Daarvoor zijn wij, om u te helpen. Onze vakkundige medewerkers hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen, realiseren en plaatsen van grafmonumenten. Met veel kennis, tijd, geduld en creativiteit ontstaat altijd een grafmonument dat voldoet aan de verwachtingen van onze klanten en bovendien altijd binnen het budget past. Wij kunnen u veel vertellen over de verschillende materialen. Welke steensoort is geschikt als grafmonument en welke steensoort niet? Welke kleur graniet past bij het karakter van uw dierbare? Wilt u cursieve belettering (gezandstraald) of liever letters van Roestvrijstaal? Een bronzen beeld en/of een tuin? Een gesloten zerk op granieten banden of toch liever een ruwe rots met flagstones? Veel van onze klanten weten helemaal niet wat de overledene had gewild. Door met ons in gesprek te gaan komen zij erachter wat uiteindelijk het beste past.

Over Artea Grafmonumenten

Onze klanten aan het woord

Artea Grafmonumenten

Langs deze weg mijn/onze reactie op het grafmonument van mijn moeder. Onbeschrijflijk mooi!!

Artea Grafmonumenten

Allereerst wil ik u vertellen dat we heel blij zijn met de steen. Het is precies, zo niet mooier, als we in gedachten hadden. De reflectie van de lucht en de bomen is perfect. Ons hartelijk dank.

Artea Grafmonumenten

We zijn zo tevreden met het resultaat en de begeleiding is fantastisch geweest. Hartelijk dank!

Artea Grafmonumenten

Wij willen Artea hartelijk danken voor de prettige samenwerking. We kwamen binnen en wisten echt niet wat we wilden. Met hun kundige begeleiding is onze grafsteen tot stand gekomen.

Artea Grafmonumenten

Wij zijn erg onder de indruk hoe mooi de grafsteen geworden is. We zijn zeer tevreden op de wijze waarop we door jullie ontvangen zijn en geholpen hebben in het maken van de keuzes.

Artea Grafmonumenten

Bij Artea Grafmonumenten hadden wij écht het gevoel dat we op het juiste adres waren. Artea bedankt!

Artea Grafmonumenten

We zijn erg tevreden over de grafsteen en de manier waarop invulling is gegeven aan de tot standkoming ervan en de plaatsing.

Artea Grafmonumenten

Bij Artea staan ze je met raad en daad bij en proberen jouw wensen uit te laten komen. Ze luisteren goed naar je en praten je ook niets aan wat jij niet wilt.

Artea Grafmonumenten

Heel hartelijk dank voor de plaatsing en verzorging van het grafmonument op het graf van mijn man. Het is mooi uitgevoerd, prachtige grafsteen. Dank voor de mooie grafsteen.

Artea Grafmonumenten

Ik wil Artea bedanken voor de keurige afwerking van het traject. Van begin tot eind voelde ik mij begrepen en dat gaf mij rust. Artea van harte aanbevolen!

Artea Grafmonumenten

Ik ben super blij met het eindresultaat. Een waardig afscheid

Artea Grafmonumenten

Wat was het moeilijk om een keuze te maken. Ik wist goed wat ik niet wilde, maar wat dan wel ... Gelukkig hebben ze bij Artea alle geduld en ben goed begeleid.

Maak vandaag nog een afspraak!

Vestigingen van Artea Grafmonumenten

Er zijn twee vestigingen van Artea Grafmonumenten. De dichtstbijzijnde vestiging voor grafstenen nabij Heemskerk vindt u op ongeveer twintig minuten rijden vanaf Heemskerk. U vindt ons in het centrum van Alkmaar, aan de Ritsevoort 18, (1811 DN), op nog geen vijf minuten lopen vanaf de Singelgarage aldaar. Onze mooie winkel en showtuin zijn open van dinsdag t/m zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur. U kunt uiteraard vrijblijvend langskomen, maar wij adviseren onze klanten altijd even van tevoren te bellen. Zo kunnen wij de nodige tijd reserveren om u zo optimaal mogelijk van dienst te kunnen zijn. Mocht u alvast inspiratie op willen doen, dan raden wij u aan op de website te kijken en/of onze brochure aan te vragen. Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen, dan kan in overleg een afspraak bij u thuis worden ingepland. Tevens is het mogelijk om in overleg ’s avonds een afspraak bij ons in te plannen. Onze andere vestiging vindt u in Veenendaal op de Kruisboog 28. Ook voor deze vestiging is het raadzaam van tevoren een afspraak te maken.

Neem contact met ons op