Onze collectie grafmonumenten

Eigentijds grafmonument met keien van graniet
Bijzondere grafstenen
Mooie klassieke grafsteen
Goedkope grafstenen
Artea Grafmomumenten grafmonument-gezoet met rvs band
RVS grafstenen
Grafsteen hart met glasstrook
Grafstenen met hart
Moderne grafsteen met fotoprint op glas
Grafstenen met glas
Grafmonument ruwe rots
Rots / Kei grafstenen
Zeer mooi uitgevoerd kindermonument met vlinder en rups
Grafstenen voor kinderen
Traditionele grafzerk met gebolde dekplaat
Liggende grafstenen
Grafsteen van gezoet graniet
Grafstenen van ruw graniet
dubbel grafmonument met twee halve rondingen
Dubbele grafstenen
Grafmonument kort met bogen
Korte grafstenen

De mooiste grafstenen

Grafstenen Haarlem

Bijzondere grafstenen in Haarlem of omgeving vindt u bij Artea Grafmonumenten. We begrijpen dat het geen alledaagse bezigheid voor u is om een gedenksteen voor een overleden dierbare te maken. Bij Artea helpen wij al ruim 25 jaar met het ontwerpen van grafstenen. Samen met u gaan we in gesprek en adviseren we u over alle mogelijkheden. We inventariseren uw wensen en horen graag het levensverhaal van de overledene. Pas dan is het volgens ons mogelijk om een persoonlijke gedenksteen te ontwerpen.

Onze bestaande collectie
Grafstenen Haarlem

Speciale wensen?

Grafstenen Haarlem op maat

Voor het ontwerp van grafstenen in Haarlem of omgeving kunnen wij verschillende materialen gebruiken. Wij hebben een brede kennis over alle mogelijkheden van diverse materialen zoals graniet, marmer, hardsteen, glas, roestvrij staal of brons. We streven ernaar een persoonlijke, tastbare herinnering te creëren die weergeeft hoe uw dierbare in het leven stond. U krijgt bij Artea Grafmonumenten 15 jaar op granietbreuk ten gevolge van constructie- of montagefouten. Een hele geruststelling omdat u zeker weet dat u een blijvende herinnering koopt.

Over Artea Grafmonumenten

Onze klanten aan het woord

Artea Grafmonumenten

Langs deze weg mijn/onze reactie op het grafmonument van mijn moeder. Onbeschrijflijk mooi!!

Artea Grafmonumenten

Allereerst wil ik u vertellen dat we heel blij zijn met de steen. Het is precies, zo niet mooier, als we in gedachten hadden. De reflectie van de lucht en de bomen is perfect. Ons hartelijk dank.

Artea Grafmonumenten

We zijn zo tevreden met het resultaat en de begeleiding is fantastisch geweest. Hartelijk dank!

Artea Grafmonumenten

Wij willen Artea hartelijk danken voor de prettige samenwerking. We kwamen binnen en wisten echt niet wat we wilden. Met hun kundige begeleiding is onze grafsteen tot stand gekomen.

Artea Grafmonumenten

Wij zijn erg onder de indruk hoe mooi de grafsteen geworden is. We zijn zeer tevreden op de wijze waarop we door jullie ontvangen zijn en geholpen hebben in het maken van de keuzes.

Artea Grafmonumenten

Bij Artea Grafmonumenten hadden wij écht het gevoel dat we op het juiste adres waren. Artea bedankt!

Artea Grafmonumenten

We zijn erg tevreden over de grafsteen en de manier waarop invulling is gegeven aan de tot standkoming ervan en de plaatsing.

Artea Grafmonumenten

Bij Artea staan ze je met raad en daad bij en proberen jouw wensen uit te laten komen. Ze luisteren goed naar je en praten je ook niets aan wat jij niet wilt.

Artea Grafmonumenten

Heel hartelijk dank voor de plaatsing en verzorging van het grafmonument op het graf van mijn man. Het is mooi uitgevoerd, prachtige grafsteen. Dank voor de mooie grafsteen.

Artea Grafmonumenten

Ik wil Artea bedanken voor de keurige afwerking van het traject. Van begin tot eind voelde ik mij begrepen en dat gaf mij rust. Artea van harte aanbevolen!

Artea Grafmonumenten

Ik ben super blij met het eindresultaat. Een waardig afscheid

Artea Grafmonumenten

Wat was het moeilijk om een keuze te maken. Ik wist goed wat ik niet wilde, maar wat dan wel ... Gelukkig hebben ze bij Artea alle geduld en ben goed begeleid.

Onze vestiging

Artea Grafmonumenten Haarlem

Grafmonumenten leveren wij door heel Nederland vanuit verschillende vestigingen. Als u in Haarlem of omgeving (Amsterdam, Amstelveen, Zaandam, IJmuiden) woonachtig bent, is de dichtstbijzijnde vestiging van Artea op slechts een half uur rijden. Wij zijn gevestigd aan de Ritsevoort 18 in Alkmaar. Ook hebben wij een vestiging in Veenendaal. Begraafplaatsen hebben verschillende regels voor grafmonumenten. Voor de meeste begraafplaatsen weten wij om wat voor voorschriften het gaat. Als u aangeeft in het gesprek om welke begraafplaats het gaat, dan kunnen wij rekening houden met het uiteindelijk ontwerp. Bent u benieuwd naar onze vestiging in Alkmaar of wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op