Artea Grafmonumenten maakt bijzondere grafmonumenten op maat

Een persoonlijke grafsteen voor uw dierbare overledene is een tastbare herinnering die echt past bij uw geliefde. Ondanks dat het voor u geen alledaagse bezigheid is, heeft Artea Grafmonumenten zich gespecialiseerd in het ontwerpen, realiseren en plaatsen van grafmonumenten in heel Nederland. Wij komen dan ook graag met u in gesprek en luisteren naar uw verhaal, zodat wij een ontwerp kunnen maken dat ook werkelijk iets zegt over uw dierbare overledene. Wij plaatsen grafstenen op begraafplaatsen in heel Gelderland, zoals BarneveldVoorthuizen, Culemborg, Arnhem, Ede, Elst, VelpNijkerk of Nijmegen.

  • Er zijn geen extra kosten verbonden aan de plaatsing van een grafmonument in de Gelderse provincie.
  • Artea Grafmonumenten is van nagenoeg alle begraafplaatsen op de hoogte van de geldende voorschriften.
  • Vanwege onze jarenlange ervaring en onze kennis van de verschillende materialen, bent u verzekerd van een uniek en bijzonder grafmonument op maat.
  • Onze creatieve vormgevers adviseren u graag over alle mogelijkheden.
  • Naast een bijzonder grafmonument, maakt Artea Grafmonumenten ook betaalbare grafstenen.
  • Neem alle tijd om onze brochure door te kijken of laat u inspireren door de voorbeelden in een van onze showtuinen.

Contact met Artea Grafmonumenten

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt ook onze showtuin bij onze vestiging in Veenendaal bezoeken. Maak van te voren een afspraak dan kunnen wij u voorzien van uitleg en advies.

Over Artea Grafmonumenten

Onze klanten aan het woord

Artea Grafmonumenten

Langs deze weg mijn/onze reactie op het grafmonument van mijn moeder. Onbeschrijflijk mooi!!

Artea Grafmonumenten

Allereerst wil ik u vertellen dat we heel blij zijn met de steen. Het is precies, zo niet mooier, als we in gedachten hadden. De reflectie van de lucht en de bomen is perfect. Ons hartelijk dank.

Artea Grafmonumenten

We zijn zo tevreden met het resultaat en de begeleiding is fantastisch geweest. Hartelijk dank!

Artea Grafmonumenten

Wij willen Artea hartelijk danken voor de prettige samenwerking. We kwamen binnen en wisten echt niet wat we wilden. Met hun kundige begeleiding is onze grafsteen tot stand gekomen.

Artea Grafmonumenten

Wij zijn erg onder de indruk hoe mooi de grafsteen geworden is. We zijn zeer tevreden op de wijze waarop we door jullie ontvangen zijn en geholpen hebben in het maken van de keuzes.

Artea Grafmonumenten

Bij Artea Grafmonumenten hadden wij écht het gevoel dat we op het juiste adres waren. Artea bedankt!

Artea Grafmonumenten

We zijn erg tevreden over de grafsteen en de manier waarop invulling is gegeven aan de tot standkoming ervan en de plaatsing.

Artea Grafmonumenten

Bij Artea staan ze je met raad en daad bij en proberen jouw wensen uit te laten komen. Ze luisteren goed naar je en praten je ook niets aan wat jij niet wilt.

Artea Grafmonumenten

Heel hartelijk dank voor de plaatsing en verzorging van het grafmonument op het graf van mijn man. Het is mooi uitgevoerd, prachtige grafsteen. Dank voor de mooie grafsteen.

Artea Grafmonumenten

Ik wil Artea bedanken voor de keurige afwerking van het traject. Van begin tot eind voelde ik mij begrepen en dat gaf mij rust. Artea van harte aanbevolen!

Artea Grafmonumenten

Ik ben super blij met het eindresultaat. Een waardig afscheid

Artea Grafmonumenten

Wat was het moeilijk om een keuze te maken. Ik wist goed wat ik niet wilde, maar wat dan wel ... Gelukkig hebben ze bij Artea alle geduld en ben goed begeleid.

voor ieder een bijzondere grafsteen of monument

Over Artea Grafmonumenten

Artea Grafmonumenten heeft twee vestigingen: Alkmaar en Veenendaal. Onze creatieve medewerkers zijn gespecialiseerd in het bedenken, ontwerpen en plaatsen van grafmonumenten en gedenktekens. Op veel begraafplaatsen in Nederland komt u de fraaie, door ons vervaardigde grafmonumenten tegen. De liefde voor ons vak draagt bij tot het realiseren van mooie gedenktekens. Wij hebben begrip voor rouwverwerking en weten dat het proces om tot een heel “eigen” monument te komen tijd vergt. Met gedegen kennis van materialen, gevoel voor vormgeving en door ons in te leven in uw wensen, komen we altijd tot een grafmonument dat past bij uw dierbare overledene. Ieder mens is immers uniek en verdient een bijzonder monument.

Alkmaar Veenendaal
Artea Grafmonumenten