Artea Grafmonumenten maakt bijzondere grafmonumenten op maat

Een persoonlijke grafsteen voor uw dierbare overledene is een tastbare herinnering die echt past bij uw geliefde. Ondanks dat het voor u geen alledaagse bezigheid is, heeft Artea Grafmonumenten zich gespecialiseerd in het ontwerpen, realiseren en plaatsen van grafmonumenten in heel Nederland. Wij komen dan ook graag met u in gesprek en luisteren naar uw verhaal, zodat wij een ontwerp kunnen maken dat ook werkelijk iets zegt over uw dierbare overledene. Wij plaatsen grafstenen op begraafplaatsen in heel Gelderland, zoals BarneveldVoorthuizen, Culemborg, Arnhem, Ede, Elst, VelpNijkerk of Nijmegen.

  • Er zijn geen extra kosten verbonden aan de plaatsing van een grafmonument in de Gelderse provincie.
  • Artea Grafmonumenten is van nagenoeg alle begraafplaatsen op de hoogte van de geldende voorschriften.
  • Vanwege onze jarenlange ervaring en onze kennis van de verschillende materialen, bent u verzekerd van een uniek en bijzonder grafmonument op maat.
  • Onze creatieve vormgevers adviseren u graag over alle mogelijkheden.
  • Naast een bijzonder grafmonument, maakt Artea Grafmonumenten ook betaalbare grafstenen.
  • Neem alle tijd om onze brochure door te kijken of laat u inspireren door de voorbeelden in een van onze showtuinen.

Contact met Artea Grafmonumenten

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt ook onze showtuin bij onze vestiging in Veenendaal bezoeken. Maak van te voren een afspraak dan kunnen wij u voorzien van uitleg en advies.

" Onbeschrijflijk mooi!! "

Langs deze weg mijn/onze reactie op het grafmonument van mijn moeder. Onbeschrijflijk mooi!!

Lees meer klantervaringen

voor ieder een bijzondere grafsteen of monument

Over Artea Grafmonumenten

Artea Grafmonumenten heeft twee vestigingen: Alkmaar en Veenendaal. Onze creatieve medewerkers zijn gespecialiseerd in het bedenken, ontwerpen en plaatsen van grafmonumenten en gedenktekens. Op veel begraafplaatsen in Nederland komt u de fraaie, door ons vervaardigde grafmonumenten tegen. De liefde voor ons vak draagt bij tot het realiseren van mooie gedenktekens. Wij hebben begrip voor rouwverwerking en weten dat het proces om tot een heel “eigen” monument te komen tijd vergt. Met gedegen kennis van materialen, gevoel voor vormgeving en door ons in te leven in uw wensen, komen we altijd tot een grafmonument dat past bij uw dierbare overledene. Ieder mens is immers uniek en verdient een bijzonder monument.

Alkmaar Veenendaal