Onze collectie grafmonumenten

Eigentijds grafmonument met keien van graniet
Bijzondere grafstenen
Mooie klassieke grafsteen
Goedkope grafstenen
Artea Grafmomumenten grafmonument-gezoet met rvs band
Grafstenen met RVS
Grafsteen hart met glasstrook
Grafstenen met hart
Moderne grafsteen met fotoprint op glas
Grafstenen met glas
Grafmonument ruwe rots
Rots / Kei grafstenen
Zeer mooi uitgevoerd kindermonument met vlinder en rups
Grafstenen voor kinderen
Traditionele grafzerk met gebolde dekplaat
Liggende grafstenen
Modern en strak grafmonument
Grafstenen met ruw graniet
Grafmonument kort met bogen
Korte grafstenen

Het vervaardigen van

Grafstenen nabij Enkhuizen

U zoekt een professioneel bedrijf voor het vervaardigen van grafstenen nabij Enkhuizen. Artea Grafmonumenten heeft alle expertise in huis. Onze deskundige medewerkers kunnen u begeleiden in het uitzoeken van, of zoeken naar het juiste monument. Er zijn namelijk verschillende manieren om een grafmonument tot stand te brengen. In het eerste geval kunt u onze bestaande grafmonumenten bekijken in onze brochure/website en daar iets uit kiezen. In het tweede geval kunnen wij, samen met u, een uniek grafmonument ontwerpen. Artea Grafmonumenten heeft al jaren ervaring in beide benaderingen. Misschien denkt u dat het uitzoeken van een bestaand monument duurder is dan een geheel nieuw ontwerp, maar dat hoeft zeker niet het geval te zijn. Kom gerust langs om uzelf te overtuigen van de vele mogelijkheden.

Onze bestaande collectie
Grafstenen Enkhuizen

Eerst luisteren, adviseren

Dan ontwerpen

Zoeken naar grafstenen nabij Enkhuizen. Een grafmonument uitzoeken is niet een bezigheid waar u naar vooruit zult kijken. Maar op een dag…je ontkomt er niet aan. Op een dag moet je erbij stilstaan. Op een dag overlijdt een dierbare en al zie je het soms aankomen: het komt toch onverwacht. De begrafenis of crematie is achter de rug. Uw familie en u moeten nog een stapje nemen: het uitzoeken van een waardig grafmonument: een gedenkteken dat bij u en uw dierbare overledene past. Zoals eerder gezegd heeft Artea Grafmonumenten al jarenlang ervaring in het begeleiden van nabestaanden als het gaat om het uitzoeken/ontwerpen van een mooi grafmonument. Door goed te luisteren en waar nodig te adviseren komen we tot een bijzonder en eigentijds grafmonument. Al is het grafmonument nog zo eenvoudig, bij Artea Grafmonumenten krijgt het resultaat altijd een persoonlijke touch.

Over Artea Grafmonumenten

Onze klanten aan het woord

Artea Grafmonumenten

Langs deze weg mijn/onze reactie op het grafmonument van mijn moeder. Onbeschrijflijk mooi!!

Artea Grafmonumenten

Allereerst wil ik u vertellen dat we heel blij zijn met de steen. Het is precies, zo niet mooier, als we in gedachten hadden. De reflectie van de lucht en de bomen is perfect. Ons hartelijk dank.

Artea Grafmonumenten

We zijn zo tevreden met het resultaat en de begeleiding is fantastisch geweest. Hartelijk dank!

Artea Grafmonumenten

Wij willen Artea hartelijk danken voor de prettige samenwerking. We kwamen binnen en wisten echt niet wat we wilden. Met hun kundige begeleiding is onze grafsteen tot stand gekomen.

Artea Grafmonumenten

Wij zijn erg onder de indruk hoe mooi de grafsteen geworden is. We zijn zeer tevreden op de wijze waarop we door jullie ontvangen zijn en geholpen hebben in het maken van de keuzes.

Artea Grafmonumenten

Bij Artea Grafmonumenten hadden wij écht het gevoel dat we op het juiste adres waren. Artea bedankt!

Artea Grafmonumenten

We zijn erg tevreden over de grafsteen en de manier waarop invulling is gegeven aan de tot standkoming ervan en de plaatsing.

Artea Grafmonumenten

Bij Artea staan ze je met raad en daad bij en proberen jouw wensen uit te laten komen. Ze luisteren goed naar je en praten je ook niets aan wat jij niet wilt.

Artea Grafmonumenten

Heel hartelijk dank voor de plaatsing en verzorging van het grafmonument op het graf van mijn man. Het is mooi uitgevoerd, prachtige grafsteen. Dank voor de mooie grafsteen.

Artea Grafmonumenten

Ik wil Artea bedanken voor de keurige afwerking van het traject. Van begin tot eind voelde ik mij begrepen en dat gaf mij rust. Artea van harte aanbevolen!

Artea Grafmonumenten

Ik ben super blij met het eindresultaat. Een waardig afscheid

Artea Grafmonumenten

Wat was het moeilijk om een keuze te maken. Ik wist goed wat ik niet wilde, maar wat dan wel ... Gelukkig hebben ze bij Artea alle geduld en ben goed begeleid.

Onze vestiging

Vestiging nabij Enkhuizen

Door de jaren heen heeft Artea Grafmonumenten grafstenen door heel Nederland geplaatst. Wij hebben twee vestigingen: Één in Veenendaal en één in Alkmaar. Zoekt u een grafsteen nabij Enkhuizen, of woont u in Enkhuizen? Wij adviseren u dan om naar onze vestiging in Alkmaar te komen. In veertig minuten bent u vanuit Enkhuizen in Alkmaar. De Singel Garage is vlakbij. U bent te voet in twee minuten bij onze vestiging. Kom gerust langs of maak een afspraak. Onze medewerkers helpen u graag.

Neem contact met ons op