Onze collectie grafmonumenten

Eigentijds grafmonument met keien van graniet
Bijzondere grafstenen
Mooie klassieke grafsteen
Goedkope grafstenen
Artea Grafmomumenten grafmonument-gezoet met rvs band
RVS grafstenen
Grafsteen hart met glasstrook
Grafstenen met hart
Moderne grafsteen met fotoprint op glas
Grafstenen met glas
Grafmonument ruwe rots
Rots / Kei grafstenen
Zeer mooi uitgevoerd kindermonument met vlinder en rups
Grafstenen voor kinderen
Traditionele grafzerk met gebolde dekplaat
Liggende grafstenen
Grafsteen van gezoet graniet
Grafstenen van ruw graniet
dubbel grafmonument met twee halve rondingen
Dubbele grafstenen
Grafmonument kort met bogen
Korte grafstenen

Het beste advies voor een mooi grafmonument

Artea Grafmonumenten voor grafstenen voor Elst

Artea Grafmonumenten is het beste adres voor grafstenen voor Elst en omgeving. Met jarenlange ervaring in het ontwerpen van grafmonumenten kunnen wij met stelligheid zeggen dat onze grafmonumenten een bijzondere uitstraling hebben. Kenmerkend voor onze monumenten zijn het gebruik van mooie, degelijke en zorgvuldig gekozen materialen, de goede afwerking en niet te vergeten, de juiste verhoudingen. Niets is zo teleurstellend als wanneer de afmetingen van gebruikte materialen niet in harmonie zijn met het ontwerp. Het ontwerpen van een grafmonument is immers een vak. Onze medewerkers zijn ervaren in het luisteren, meedenken en adviseren van nabestaanden in het proces om een uniek grafmonument te realiseren. Kennis van materiaal en regelgeving is voor ons vanzelfsprekend. Voorbeelden van de vele door ons gerealiseerde grafmonumenten vindt u op onze website. Tevens kunt u bij ons een brochure aanvragen. U vindt daarin nog eens tweehonderd voorbeelden van grafmonumenten. Voorbeelden om u te inspireren.

Onze bestaande collectie
Grafstenen Elst

Het begint met goed luisteren

Het ontstaan van een waardig grafmonument

Wanneer u een afspraak maakt met een van de medewerkers van Artea Grafmonumenten luistert deze eerst naar uw verhaal. Voor wie is het grafmonument? Alleen door goed te luisteren kan een beeld worden gevormd van uw dierbare overledene. Wat was zijn of haar lievelingskleur? Wat voor type was hij of zij? Wat waren zijn of haar hobby’s? Aan de hand van nog meer voorbeelden op een groot televisie beeldscherm ontstaat een idee over kleur en vorm van het toekomstige grafmonument. Er wordt een eerste schets gemaakt, die later wordt uitgewerkt. De belettering wordt besproken: welke kleur, type en materiaal spreekt de nabestaanden het meeste aan enz. Artea grafmonumenten helpt u om een passend monument te realiseren.

Over Artea Grafmonumenten

Onze klanten aan het woord

Artea Grafmonumenten

Langs deze weg mijn/onze reactie op het grafmonument van mijn moeder. Onbeschrijflijk mooi!!

Artea Grafmonumenten

Allereerst wil ik u vertellen dat we heel blij zijn met de steen. Het is precies, zo niet mooier, als we in gedachten hadden. De reflectie van de lucht en de bomen is perfect. Ons hartelijk dank.

Artea Grafmonumenten

We zijn zo tevreden met het resultaat en de begeleiding is fantastisch geweest. Hartelijk dank!

Artea Grafmonumenten

Wij willen Artea hartelijk danken voor de prettige samenwerking. We kwamen binnen en wisten echt niet wat we wilden. Met hun kundige begeleiding is onze grafsteen tot stand gekomen.

Artea Grafmonumenten

Wij zijn erg onder de indruk hoe mooi de grafsteen geworden is. We zijn zeer tevreden op de wijze waarop we door jullie ontvangen zijn en geholpen hebben in het maken van de keuzes.

Artea Grafmonumenten

Bij Artea Grafmonumenten hadden wij écht het gevoel dat we op het juiste adres waren. Artea bedankt!

Artea Grafmonumenten

We zijn erg tevreden over de grafsteen en de manier waarop invulling is gegeven aan de tot standkoming ervan en de plaatsing.

Artea Grafmonumenten

Bij Artea staan ze je met raad en daad bij en proberen jouw wensen uit te laten komen. Ze luisteren goed naar je en praten je ook niets aan wat jij niet wilt.

Artea Grafmonumenten

Heel hartelijk dank voor de plaatsing en verzorging van het grafmonument op het graf van mijn man. Het is mooi uitgevoerd, prachtige grafsteen. Dank voor de mooie grafsteen.

Artea Grafmonumenten

Ik wil Artea bedanken voor de keurige afwerking van het traject. Van begin tot eind voelde ik mij begrepen en dat gaf mij rust. Artea van harte aanbevolen!

Artea Grafmonumenten

Ik ben super blij met het eindresultaat. Een waardig afscheid

Artea Grafmonumenten

Wat was het moeilijk om een keuze te maken. Ik wist goed wat ik niet wilde, maar wat dan wel ... Gelukkig hebben ze bij Artea alle geduld en ben goed begeleid.

Maak gerust een afspraak

Artea Grafmonumenten bij u in de buurt

Voor grafstenen voor Elst kunt u een bezoek brengen aan onze vestiging in Veenendaal. Met de auto vanuit Elst is het ongeveer een half uurtje rijden naar de Kruisboog 28 in Veenendaal. Mocht u in de buurt van Alkmaar zijn, dan kunt u natuurlijk ook voor onze vestiging aldaar kiezen (adres: Ritsevoort 18, 1811 DN Alkmaar). Op verzoek brengen wij ook een bezoek aan huis. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Neem contact met ons op