Onze collectie grafmonumenten

Eigentijds grafmonument met keien van graniet
Bijzondere grafstenen
Mooie klassieke grafsteen
Goedkope grafstenen
Artea Grafmomumenten grafmonument-gezoet met rvs band
Grafstenen met RVS
Grafsteen hart met glasstrook
Grafstenen met hart
Moderne grafsteen met fotoprint op glas
Grafstenen met glas
Grafmonument ruwe rots
Rots / Kei grafstenen
Zeer mooi uitgevoerd kindermonument met vlinder en rups
Grafstenen voor kinderen
Traditionele grafzerk met gebolde dekplaat
Liggende grafstenen
Modern en strak grafmonument
Grafstenen met ruw graniet
Grafmonument kort met bogen
Korte grafstenen

Het hoeft niet duur te zijn

Grafstenen nabij Ede

Grafstenen nabij Ede zijn er in vele vormen, maten en materialen. Wellicht heeft u nooit eerder nagedacht over het uitzoeken van een grafsteen. U heeft uzelf nooit eerder afgevraagd wat het inhoudt om een grafmonument uit te zoeken of wat het kost. U bent geen uitzondering. De meeste mensen houden zich hier niet mee bezig. Gelukkig hebben wij van Artea de deskundigheid in huis om u verder te helpen. Eén ding is zeker: u wilt voor uw dierbare overledene het beste. En, misschien verrassend, het beste hoeft niet altijd duur te zijn. In onze collectie hebben we zoveel verschillende grafmonumenten. Voor ieders budget bestaat wel iets moois. Waar het om gaat is dat het eindresultaat een waardig monument wordt, een rustige plek om uw dierbare te herdenken.

Onze bestaande collectie
Grafstenen Ede

Onderdeel van het rouwproces

Een grafmonument uitzoeken

Mensen die u zijn voorgegaan bij het uitzoeken van grafstenen nabij Ede hebben deze “zoektocht” vaak als troost ervaren. Zij hebben de begrafenis achter de rug en in de dagen daarna in een soort roes geleefd. De dagelijkse gang van zaken dienden zich aan en de omgeving is zich niet altijd bewust van de behoefte aan tijd die men nodig heeft voor rouwverwerking. Het bezig zijn met, en ontwerpen van een mooi en uniek grafmonument is een goede manier om weer stil te staan bij uw dierbare overledene. Wij van Artea Grafmonumenten luisteren naar u. Wie was uw dierbare? Waar hield hij of zij van? Alleen door goed te luisteren kunnen wij een grafmonument realiseren waar u zich prettig bij voelt. Een grafmonument waar u graag naartoe gaat om uw dierbare met liefde te gedenken.

Over Artea Grafmonumenten

Onze klanten aan het woord

Artea Grafmonumenten

Langs deze weg mijn/onze reactie op het grafmonument van mijn moeder. Onbeschrijflijk mooi!!

Artea Grafmonumenten

Allereerst wil ik u vertellen dat we heel blij zijn met de steen. Het is precies, zo niet mooier, als we in gedachten hadden. De reflectie van de lucht en de bomen is perfect. Ons hartelijk dank.

Artea Grafmonumenten

We zijn zo tevreden met het resultaat en de begeleiding is fantastisch geweest. Hartelijk dank!

Artea Grafmonumenten

Wij willen Artea hartelijk danken voor de prettige samenwerking. We kwamen binnen en wisten echt niet wat we wilden. Met hun kundige begeleiding is onze grafsteen tot stand gekomen.

Artea Grafmonumenten

Wij zijn erg onder de indruk hoe mooi de grafsteen geworden is. We zijn zeer tevreden op de wijze waarop we door jullie ontvangen zijn en geholpen hebben in het maken van de keuzes.

Artea Grafmonumenten

Bij Artea Grafmonumenten hadden wij écht het gevoel dat we op het juiste adres waren. Artea bedankt!

Artea Grafmonumenten

We zijn erg tevreden over de grafsteen en de manier waarop invulling is gegeven aan de tot standkoming ervan en de plaatsing.

Artea Grafmonumenten

Bij Artea staan ze je met raad en daad bij en proberen jouw wensen uit te laten komen. Ze luisteren goed naar je en praten je ook niets aan wat jij niet wilt.

Artea Grafmonumenten

Heel hartelijk dank voor de plaatsing en verzorging van het grafmonument op het graf van mijn man. Het is mooi uitgevoerd, prachtige grafsteen. Dank voor de mooie grafsteen.

Artea Grafmonumenten

Ik wil Artea bedanken voor de keurige afwerking van het traject. Van begin tot eind voelde ik mij begrepen en dat gaf mij rust. Artea van harte aanbevolen!

Artea Grafmonumenten

Ik ben super blij met het eindresultaat. Een waardig afscheid

Artea Grafmonumenten

Wat was het moeilijk om een keuze te maken. Ik wist goed wat ik niet wilde, maar wat dan wel ... Gelukkig hebben ze bij Artea alle geduld en ben goed begeleid.

Onze vestiging

Vestiging bij Ede

Komt u uit Ede of ligt uw dierbare overledene begraven op een begraafplaats in of bij Ede? Wij adviseren u een bezoek te brengen aan de, voor u, dichtstbijzijnde vestiging, namelijk onze vestiging in Veenendaal. Deze vestiging ligt op ongeveer twintig minuten rijden bij Ede vandaan. U kunt zonder afspraak langskomen, maar om er zeker van te zijn dat wij u kunnen helpen adviseren wij u een afspraak te maken. Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen, dan kunnen wij, in overleg, een bezoek bij u aan huis brengen.

Neem contact met ons op