Onze collectie grafmonumenten

Eigentijds grafmonument met keien van graniet
Bijzondere grafstenen
Mooie klassieke grafsteen
Goedkope grafstenen
Artea Grafmomumenten grafmonument-gezoet met rvs band
RVS grafstenen
Grafsteen hart met glasstrook
Grafstenen met hart
Moderne grafsteen met fotoprint op glas
Grafstenen met glas
Grafmonument ruwe rots
Rots / Kei grafstenen
Zeer mooi uitgevoerd kindermonument met vlinder en rups
Grafstenen voor kinderen
Traditionele grafzerk met gebolde dekplaat
Liggende grafstenen
Grafsteen van gezoet graniet
Grafstenen van ruw graniet
dubbel grafmonument met twee halve rondingen
Dubbele grafstenen
Grafmonument kort met bogen
Korte grafstenen

Nabij Den Helder een grafmonument uitzoeken bij Artea Grafmonumenten

Grafstenen voor Den Helder met u vervaardigen

De collectie van Artea Grafstenen voor Den Helder is zeer uitgebreid. Wellicht heeft u zelf al een idee van hoe het gedenksteen eruit moet zien, maar bent u er nog niet helemaal uit. Onze medewerkers hebben de expertise in huis om u verder te helpen. Wij hebben de kennis van materialen en mogelijkheden. Onze ervaring (inmiddels 25 jaar) maakt het mogelijk om samen met u iets moois te creëren.

Onze bestaande collectie
Grafstenen Den Helder

Aanpak Artea voor grafstenen nabij Den Helder

Meer over de werkwijze van Artea Grafmonumenten

De aanpak van Artea voor grafstenen nabij Den Helder gaat ongeveer als volgt: Misschien heeft u onze brochure al gekregen en heeft u een voorbeeld gezien van een mooi monument. Of heeft u een monument op onze website gezien, maar wilt u weten of dat met een kleine aanpassing aan u wensen kan voldoen. U belt of mailt ons voor een afspraak (wij raden u aan een afspraak te maken, zo kunnen wij op een rustige manier, in een van onze spreekkamers onze collectie aan u tonen). Wij luisteren naar u verhaal. Zo krijgen wij een beeld van uw dierbare overledene. Waar hield de overledene van? Strak met weinig accessoires? Was hij of zij een natuurmens? Aan de hand van dat beeld kunnen wij het een en ander laten zien en de werkwijze met u bespreken. Er zijn onnoemelijk veel mogelijkheden qua materiaal en stijl. Onze ervaring is dat na ons gesprek de meeste mensen al een duidelijker idee hebben van hoe het monument eruit moet komen te zien. Wij beseffen dat dit proces zorgvuldig moet gebeuren. U wilt vanzelfsprekend een monument dat bij u en uw dierbare past. Soms moet u het een en ander laten bezinken en maakt u een vervolg afspraak. Als wij samen met u het monument hebben ontworpen (u krijgt het ontwerp uitgetekend) en u gaat akkoord, wordt de uitvoering in werking gezet. Tussen idee en plaatsing zitten vaak een paar maanden. Wij geven opdracht aan onze leveranciers en zorgen voor de vergunningaanvraag bij de begraafplaats en/of de gemeente Den Helder.

Over Artea Grafmonumenten

Onze klanten aan het woord

Artea Grafmonumenten

Langs deze weg mijn/onze reactie op het grafmonument van mijn moeder. Onbeschrijflijk mooi!!

Artea Grafmonumenten

Allereerst wil ik u vertellen dat we heel blij zijn met de steen. Het is precies, zo niet mooier, als we in gedachten hadden. De reflectie van de lucht en de bomen is perfect. Ons hartelijk dank.

Artea Grafmonumenten

We zijn zo tevreden met het resultaat en de begeleiding is fantastisch geweest. Hartelijk dank!

Artea Grafmonumenten

Wij willen Artea hartelijk danken voor de prettige samenwerking. We kwamen binnen en wisten echt niet wat we wilden. Met hun kundige begeleiding is onze grafsteen tot stand gekomen.

Artea Grafmonumenten

Wij zijn erg onder de indruk hoe mooi de grafsteen geworden is. We zijn zeer tevreden op de wijze waarop we door jullie ontvangen zijn en geholpen hebben in het maken van de keuzes.

Artea Grafmonumenten

Bij Artea Grafmonumenten hadden wij écht het gevoel dat we op het juiste adres waren. Artea bedankt!

Artea Grafmonumenten

We zijn erg tevreden over de grafsteen en de manier waarop invulling is gegeven aan de tot standkoming ervan en de plaatsing.

Artea Grafmonumenten

Bij Artea staan ze je met raad en daad bij en proberen jouw wensen uit te laten komen. Ze luisteren goed naar je en praten je ook niets aan wat jij niet wilt.

Artea Grafmonumenten

Heel hartelijk dank voor de plaatsing en verzorging van het grafmonument op het graf van mijn man. Het is mooi uitgevoerd, prachtige grafsteen. Dank voor de mooie grafsteen.

Artea Grafmonumenten

Ik wil Artea bedanken voor de keurige afwerking van het traject. Van begin tot eind voelde ik mij begrepen en dat gaf mij rust. Artea van harte aanbevolen!

Artea Grafmonumenten

Ik ben super blij met het eindresultaat. Een waardig afscheid

Artea Grafmonumenten

Wat was het moeilijk om een keuze te maken. Ik wist goed wat ik niet wilde, maar wat dan wel ... Gelukkig hebben ze bij Artea alle geduld en ben goed begeleid.

Vestiging bij Den Helder

Artea vestigingen

Artea heeft twee vestigingen. Een in Alkmaar en één in Veenendaal. Woont u in, of in de omgeving van Den Helder dan is het wellicht het eenvoudigst om een bezoek te brengen aan onze vestiging op het Ritsevoort 18 in Alkmaar. Met de auto bent u vanuit Den Helder ongeveer veertig minuten onderweg. Een parkeergarage is op vijf minuten loopafstand van onze vestiging.

Neem contact met ons op