Onze collectie grafmonumenten

Eigentijds grafmonument met keien van graniet
Bijzondere grafstenen
Mooie klassieke grafsteen
Goedkope grafstenen
Artea Grafmomumenten grafmonument-gezoet met rvs band
Grafstenen met RVS
Grafsteen hart met glasstrook
Grafstenen met hart
Moderne grafsteen met fotoprint op glas
Grafstenen met glas
Grafmonument ruwe rots
Rots / Kei grafstenen
Zeer mooi uitgevoerd kindermonument met vlinder en rups
Grafstenen voor kinderen
Traditionele grafzerk met gebolde dekplaat
Liggende grafstenen
Modern en strak grafmonument
Grafstenen met ruw graniet
Grafmonument kort met bogen
Korte grafstenen

Wij staan u graag te woord

Artea grafmonumenten kent de ‘ins en outs’ voor grafstenen bij Culemborg

Als u op zoek bent naar grafstenen bij Culemborg dan bent u bij ons aan het juiste adres. Artea Grafmonumenten geeft u deskundig advies. Door onze jarenlange ervaring hebben we de expertise in huis om u verder te helpen. Immers, niet iedereen heeft ervaring in het uitzoeken/ontwerpen van een grafsteen. Wij vertellen u en laten u zien waar u op moet letten. Een klein voorbeeld: een grafmonument waarbij de dikte van het graniet 6 cm is, heeft een andere uitstraling dan een grafmonument waarbij het graniet een dikte van 8 cm heeft. Onze medewerkers kennen de regels en eisen die door verschillende gemeenten en begraafplaatsen worden gehanteerd. Kortom er komen allerlei dingen bij kijken waar u misschien nog nooit eerder bij stil heeft gestaan.

Onze bestaande collectie
Grafstenen Culemborg

Ontdek onze collectie

Bijzondere ontwerpen bij Artea

Voor grafstenen bij Culemborg heeft Artea vele bijzondere ontwerpen. Naast onze standaard collectie kunt u ook bij ons terecht voor een meer persoonlijk grafmonument. Wij luisteren naar uw verhaal. Wie was uw dierbare overledene? Waar hield hij of zij van? Samen met u komen we al schetsend tot een uniek resultaat. Een grafmonument dat gezien mag worden. Onze ontwerpen worden gemaakt van duurzame materialen en vakkundig gemaakt en geplaatst. Er is een ruime keus aan kleuren/soorten graniet en accessoires. Een grafmonument ontwerpen is een heel proces. Wij begrijpen dat u daar de tijd voor wilt nemen. Bovendien hoeft een uniek monument niet duurder te zijn dan een standaard model.

Over Artea Grafmonumenten

Onze klanten aan het woord

Artea Grafmonumenten

Langs deze weg mijn/onze reactie op het grafmonument van mijn moeder. Onbeschrijflijk mooi!!

Artea Grafmonumenten

Allereerst wil ik u vertellen dat we heel blij zijn met de steen. Het is precies, zo niet mooier, als we in gedachten hadden. De reflectie van de lucht en de bomen is perfect. Ons hartelijk dank.

Artea Grafmonumenten

We zijn zo tevreden met het resultaat en de begeleiding is fantastisch geweest. Hartelijk dank!

Artea Grafmonumenten

Wij willen Artea hartelijk danken voor de prettige samenwerking. We kwamen binnen en wisten echt niet wat we wilden. Met hun kundige begeleiding is onze grafsteen tot stand gekomen.

Artea Grafmonumenten

Wij zijn erg onder de indruk hoe mooi de grafsteen geworden is. We zijn zeer tevreden op de wijze waarop we door jullie ontvangen zijn en geholpen hebben in het maken van de keuzes.

Artea Grafmonumenten

Bij Artea Grafmonumenten hadden wij écht het gevoel dat we op het juiste adres waren. Artea bedankt!

Artea Grafmonumenten

We zijn erg tevreden over de grafsteen en de manier waarop invulling is gegeven aan de tot standkoming ervan en de plaatsing.

Artea Grafmonumenten

Bij Artea staan ze je met raad en daad bij en proberen jouw wensen uit te laten komen. Ze luisteren goed naar je en praten je ook niets aan wat jij niet wilt.

Artea Grafmonumenten

Heel hartelijk dank voor de plaatsing en verzorging van het grafmonument op het graf van mijn man. Het is mooi uitgevoerd, prachtige grafsteen. Dank voor de mooie grafsteen.

Artea Grafmonumenten

Ik wil Artea bedanken voor de keurige afwerking van het traject. Van begin tot eind voelde ik mij begrepen en dat gaf mij rust. Artea van harte aanbevolen!

Artea Grafmonumenten

Ik ben super blij met het eindresultaat. Een waardig afscheid

Artea Grafmonumenten

Wat was het moeilijk om een keuze te maken. Ik wist goed wat ik niet wilde, maar wat dan wel ... Gelukkig hebben ze bij Artea alle geduld en ben goed begeleid.

Vestigingen

Vestiging nabij Culemborg

Overtuig uzelf en breng gerust een bezoek aan een van onze vestigingen. U vindt ons in Veenendaal en in Alkmaar. Ook kunt u onze brochure aanvragen om rustig, en op uw gemak, onze bestaande collectie te bekijken. U vindt onze vestiging in Veenendaal aan de Kruisboog 28 en onze vestiging in Alkmaar op de Ritsevoort 18. Wij zijn van dinsdag tot en met zaterdag open. Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen dan kunnen wij, in overleg, een bezoek aan huis brengen.

Neem contact met ons op