Onze collectie grafmonumenten

Eigentijds grafmonument met keien van graniet
Bijzondere grafstenen
Mooie klassieke grafsteen
Goedkope grafstenen
Artea Grafmomumenten grafmonument-gezoet met rvs band
Grafstenen met RVS
Grafsteen hart met glasstrook
Grafstenen met hart
Moderne grafsteen met fotoprint op glas
Grafstenen met glas
Grafmonument ruwe rots
Rots / Kei grafstenen
Zeer mooi uitgevoerd kindermonument met vlinder en rups
Grafstenen voor kinderen
Traditionele grafzerk met gebolde dekplaat
Liggende grafstenen
Modern en strak grafmonument
Grafstenen met ruw graniet
Grafmonument kort met bogen
Korte grafstenen

Een mooi ontwerp hoeft niet duur te zijn!

Naar Artea voor grafstenen voor Castricum

Artea Grafmonumenten ontwerpt en plaatst grafstenen voor Castricum en omgeving. Bent u op zoek naar een passend grafmonument voor uw dierbare overledene, dan bent u bij Artea Grafmonumenten aan het juiste adres. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in het schetsen, ontwerpen, realiseren en plaatsen van talloze grafmonumenten door heel Nederland. Of u nu op een begraafplaats op Texel komt of in het Limburgse Roermond, in Emmen of in Arnhem, u zult onze monumenten overal tegenkomen. Grafmonumenten die herkenbaar zijn aan de duurzame materialen, aparte ontwerpen en professionele afwerking. Monumenten waarvan de verhoudingen kloppen en waaraan u zult zien dat ze persoonlijk zijn. Wij van Artea Grafmonumenten vinden dat zelfs het meest eenvoudige grafmonument iets mag zeggen over de overledene. Het resultaat moet aan de wensen en eisen van onze klanten voldoen. Een gedenkteken moet een waardige plek zijn waar de nabestaanden troost kunnen vinden. Met veel geduld en aandacht voor uw verhaal ontstaat bij onze medewerkers een bepaald beeld van uw dierbare overledene. Niet iedereen weet precies hoe het monument eruit moet komen te zien. Onze medewerkers helpen u graag bij het uitzoeken van de vorm en de te gebruiken materialen. Zij adviseren u op het gebied van beplanting, onderhoud en leggen u precies uit hoe het hele proces in zijn werk gaat. Een grafmonument is er niet van de ene op de andere dag. Meestal moet het materiaal van ver komen.

Onze bestaande collectie
Grafstenen Castricum

Neem de tijd om inspiratie op te doen

Haal inspiratie uit de natuur

Wanneer een dierbare is overleden heeft men vaak tijd nodig om het allemaal te beseffen. De leegte die is ontstaan, is niet op te vullen. Het verdriet moet een plaats krijgen. Het bezig zijn met een gedenkplaats kan troost bieden. Uit ervaring weten wij van Artea Grafmonumenten dat het uitzoeken van een grafmonument een vorm van rouwverwerking is. Maar hoe moet je beginnen? Laat u inspireren door de vele monumenten op onze website of loop eens langs de graven op de begraafplaats. Wat vindt u mooi of juist niet? Sommige mensen halen inspiratie uit de natuur. Had uw dierbare overledene een dierbare plek of hield hij of zij van bepaalde planten of bomen? Misschien was hij of zij graag op het strand of maakte uw dierbare lange fietstochten. Een bezoek aan die plekken kan waardevol zijn voor het ontstaan van een mooi grafmonument. Maak foto’s en neem ze mee. Artea Grafmonumenten verzorgt grafmonumenten met vele afbeeldingen, zowel in graniet als van glas of roestvrij staal.

Over Artea Grafmonumenten

Onze klanten aan het woord

Artea Grafmonumenten

Langs deze weg mijn/onze reactie op het grafmonument van mijn moeder. Onbeschrijflijk mooi!!

Artea Grafmonumenten

Allereerst wil ik u vertellen dat we heel blij zijn met de steen. Het is precies, zo niet mooier, als we in gedachten hadden. De reflectie van de lucht en de bomen is perfect. Ons hartelijk dank.

Artea Grafmonumenten

We zijn zo tevreden met het resultaat en de begeleiding is fantastisch geweest. Hartelijk dank!

Artea Grafmonumenten

Wij willen Artea hartelijk danken voor de prettige samenwerking. We kwamen binnen en wisten echt niet wat we wilden. Met hun kundige begeleiding is onze grafsteen tot stand gekomen.

Artea Grafmonumenten

Wij zijn erg onder de indruk hoe mooi de grafsteen geworden is. We zijn zeer tevreden op de wijze waarop we door jullie ontvangen zijn en geholpen hebben in het maken van de keuzes.

Artea Grafmonumenten

Bij Artea Grafmonumenten hadden wij écht het gevoel dat we op het juiste adres waren. Artea bedankt!

Artea Grafmonumenten

We zijn erg tevreden over de grafsteen en de manier waarop invulling is gegeven aan de tot standkoming ervan en de plaatsing.

Artea Grafmonumenten

Bij Artea staan ze je met raad en daad bij en proberen jouw wensen uit te laten komen. Ze luisteren goed naar je en praten je ook niets aan wat jij niet wilt.

Artea Grafmonumenten

Heel hartelijk dank voor de plaatsing en verzorging van het grafmonument op het graf van mijn man. Het is mooi uitgevoerd, prachtige grafsteen. Dank voor de mooie grafsteen.

Artea Grafmonumenten

Ik wil Artea bedanken voor de keurige afwerking van het traject. Van begin tot eind voelde ik mij begrepen en dat gaf mij rust. Artea van harte aanbevolen!

Artea Grafmonumenten

Ik ben super blij met het eindresultaat. Een waardig afscheid

Artea Grafmonumenten

Wat was het moeilijk om een keuze te maken. Ik wist goed wat ik niet wilde, maar wat dan wel ... Gelukkig hebben ze bij Artea alle geduld en ben goed begeleid.

U bent eraan toe om een grafmonument uit te zoeken

Bezoek één van onze vestigingen

Als u eraan toe bent om een grafmonument uit te zoeken, kom dan gerust langs of maak een afspraak met de medewerkers van één van onze vestigingen. Wij hebben voorbeelden in onze showtuinen en hebben in onze spreekkamers beeldmateriaal van de meeste door ons gerealiseerde monumenten. Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen dan kan in overleg ook een afspraak bij u thuis ingepland worden. Artea Grafmonumenten heeft twee vestigingen: één in Veenendaal op de Kruisboog 28 en een vestiging in Alkmaar aan de Ritsevoort 18 (een half uur met de auto, parkeren in de Singelgarage op 2 minuten lopen van onze vestiging aldaar). Wij wensen u nog veel sterkte en helpen u graag als u eraan toe bent.

Neem contact met ons op