Onze collectie grafmonumenten

Eigentijds grafmonument met keien van graniet
Bijzondere grafstenen
Mooie klassieke grafsteen
Goedkope grafstenen
Artea Grafmomumenten grafmonument-gezoet met rvs band
Grafstenen met RVS
Grafsteen hart met glasstrook
Grafstenen met hart
Moderne grafsteen met fotoprint op glas
Grafstenen met glas
Grafmonument ruwe rots
Rots / Kei grafstenen
Zeer mooi uitgevoerd kindermonument met vlinder en rups
Grafstenen voor kinderen
Traditionele grafzerk met gebolde dekplaat
Liggende grafstenen
Modern en strak grafmonument
Grafstenen met ruw graniet
Grafmonument kort met bogen
Korte grafstenen

Bekend om onze professionele aanpak

Artea Grafmonumenten geeft aandacht aan grafstenen voor Bloemendaal

Naast vele plaatsen in heel Nederland heeft Artea Grafmonumenten jarenlange ervaring in het ontwerpen en realiseren van grafstenen voor Bloemendaal. Onze ontwerpen vallen op door gebruik van duurzame materialen en door de mooie afwerking. Bijzonder trots zijn wij dan ook op onze collectie. Misschien heeft u deze al ontdekt op onze website of heeft u van ons een brochure ontvangen waarin u nog meer voorbeelden heeft kunnen zien. Wellicht heeft u één of meerdere modellen gezien die u aanspreken, maar bent u er nog niet helemaal uit. De afmeting, het materiaal, de kleur, de vorm, de tekst, het lettertype, allemaal zaken waar u rekening mee moet houden. Niet altijd eenvoudig, daarom nodigen wij u uit om vrijblijvend bij onze vestiging langs te komen. Onze medewerkers denken met u mee en geven advies waar nodig.

Onze bestaande collectie
Grafstenen Bloemendaal

Een waardig gedenkteken, daar gaat het om

Expertise is het sleutelwoord

Al meer dan twintig jaar heeft Artea Grafmonumenten de deskundigheid in huis om nabestaanden te helpen bij het ontwerpen en realiseren van een waardig grafmonument. Als nabestaanden wilt u het beste voor uw dierbare overledene. Een mooie plek waar u herinneringen op kunt halen om hem of haar te gedenken. Onze medewerkers denken met u mee. Zij luisteren aandachtig naar uw verhaal. Zo kunnen zij een beeld vormen van de persoon voor wie het grafmonument ontworpen moet worden. Had uw dierbare een voorliefde voor muziek, sport of de natuur? Dit soort thema’s kunnen terugkomen in het ontwerp. Een persoonlijk grafmonument is een waardig gedenkteken en daar gaat het om.

Over Artea Grafmonumenten

Onze klanten aan het woord

Artea Grafmonumenten

Langs deze weg mijn/onze reactie op het grafmonument van mijn moeder. Onbeschrijflijk mooi!!

Artea Grafmonumenten

Allereerst wil ik u vertellen dat we heel blij zijn met de steen. Het is precies, zo niet mooier, als we in gedachten hadden. De reflectie van de lucht en de bomen is perfect. Ons hartelijk dank.

Artea Grafmonumenten

We zijn zo tevreden met het resultaat en de begeleiding is fantastisch geweest. Hartelijk dank!

Artea Grafmonumenten

Wij willen Artea hartelijk danken voor de prettige samenwerking. We kwamen binnen en wisten echt niet wat we wilden. Met hun kundige begeleiding is onze grafsteen tot stand gekomen.

Artea Grafmonumenten

Wij zijn erg onder de indruk hoe mooi de grafsteen geworden is. We zijn zeer tevreden op de wijze waarop we door jullie ontvangen zijn en geholpen hebben in het maken van de keuzes.

Artea Grafmonumenten

Bij Artea Grafmonumenten hadden wij écht het gevoel dat we op het juiste adres waren. Artea bedankt!

Artea Grafmonumenten

We zijn erg tevreden over de grafsteen en de manier waarop invulling is gegeven aan de tot standkoming ervan en de plaatsing.

Artea Grafmonumenten

Bij Artea staan ze je met raad en daad bij en proberen jouw wensen uit te laten komen. Ze luisteren goed naar je en praten je ook niets aan wat jij niet wilt.

Artea Grafmonumenten

Heel hartelijk dank voor de plaatsing en verzorging van het grafmonument op het graf van mijn man. Het is mooi uitgevoerd, prachtige grafsteen. Dank voor de mooie grafsteen.

Artea Grafmonumenten

Ik wil Artea bedanken voor de keurige afwerking van het traject. Van begin tot eind voelde ik mij begrepen en dat gaf mij rust. Artea van harte aanbevolen!

Artea Grafmonumenten

Ik ben super blij met het eindresultaat. Een waardig afscheid

Artea Grafmonumenten

Wat was het moeilijk om een keuze te maken. Ik wist goed wat ik niet wilde, maar wat dan wel ... Gelukkig hebben ze bij Artea alle geduld en ben goed begeleid.

Maak een afspraak of kom vrijblijvend langs

De vestigingen van Artea Grafmonumenten zijn er voor u

Onze vestigingen vindt u in Alkmaar aan De Ritsevoort 18 en in Veenendaal aan de Kruisboog 28. Komt u met de auto naar Alkmaar, dan kunt u uw deze het beste in de Singelgarage parkeren. Onze vestiging vindt u op twee minuten lopen van deze parkeergarage. Gaat u liever naar onze vestiging in Veenendaal dan vindt u parkeerplaatsen aan de Kruisboog. Onze medewerkers ontvangen u graag.

Neem contact met ons op