Jarenlange ervaring in het ontwerpen van grafstenen

Creativiteit is het sleutelwoord voor grafstenen in Beverwijk

Voor grafstenen in Beverwijk kunt u terecht bij Artea Grafmonumenten. Al 25 jaar hebben wij ervaring in het bedenken en ontwerpen van grafstenen. Van idee tot uitvoering is een heel proces dat veel tijd vergt. Onze ervaring leert dat dit proces ook een onderdeel is van de hele rouwverwerking. Wij luisteren naar uw verhaal. Voor ons is het belangrijk om te weten wie de overledene was. Alleen door goed naar u te luisteren ontstaat het idee voor een grafmonument dat bij uw dierbare overledene past. Als voorbereiding kunt u de vele voorbeelden op onze website bekijken of onze brochure doorbladeren (u kunt deze bij ons aanvragen). Wellicht ziet u een grafmonument dat u aanspreekt. Dat kan om de vorm gaan of de kleur. Misschien vindt u de vorm mooi, maar wilt u liever een andere kleur graniet. Ook dat is veelal mogelijk. Onze medewerkers kennen de eigenschappen en de mogelijkheden van het materiaal en de wet- en regelgeving omtrent grafmonumenten. Om een monument persoonlijk te maken zijn er ook vele accessoires in verschillende materiaalsoorten. Denk bijvoorbeeld aan brons of roestvrijstaal. Heeft u een mooie foto van uw dierbare, die u in het grafmonument verwerkt wil hebben? Ook dat is mogelijk.

Onze bestaande collectie
grafstenen Beverwijk

Van idee tot uitvoering

Speciaal ontwerp

Bent u op zoek naar een speciaal ontwerp voor uw grafsteen, dan is Artea Grafmonumenten het adres voor u. Samen met u komt een ontwerp tot stand. In onze showtuin zijn voorbeelden om inspiratie op te doen. Wij adviseren u waar nodig. Uw dierbare overledene verdient een passende gedenkplaats. Een mooie plek waar u, als nabestaande hem of haar kunt blijven gedenken. Naast grafmonumenten is Artea Grafmonumenten ook gespecialiseerd in urnmonumenten. Deze kunnen op de begraafplaats geplaatst worden of zelfs in uw eigen tuin. Ook voor biologische urnen kunt u bij ons terecht. U leest het goed, er is bijzonder veel mogelijk!

Over Artea Grafmonumenten

Onze klanten aan het woord

Artea Grafmonumenten

Langs deze weg mijn/onze reactie op het grafmonument van mijn moeder. Onbeschrijflijk mooi!!

Artea Grafmonumenten

Allereerst wil ik u vertellen dat we heel blij zijn met de steen. Het is precies, zo niet mooier, als we in gedachten hadden. De reflectie van de lucht en de bomen is perfect. Ons hartelijk dank.

Artea Grafmonumenten

We zijn zo tevreden met het resultaat en de begeleiding is fantastisch geweest. Hartelijk dank!

Artea Grafmonumenten

Wij willen Artea hartelijk danken voor de prettige samenwerking. We kwamen binnen en wisten echt niet wat we wilden. Met hun kundige begeleiding is onze grafsteen tot stand gekomen.

Artea Grafmonumenten

Wij zijn erg onder de indruk hoe mooi de grafsteen geworden is. We zijn zeer tevreden op de wijze waarop we door jullie ontvangen zijn en geholpen hebben in het maken van de keuzes.

Artea Grafmonumenten

Bij Artea Grafmonumenten hadden wij écht het gevoel dat we op het juiste adres waren. Artea bedankt!

Artea Grafmonumenten

We zijn erg tevreden over de grafsteen en de manier waarop invulling is gegeven aan de tot standkoming ervan en de plaatsing.

Artea Grafmonumenten

Bij Artea staan ze je met raad en daad bij en proberen jouw wensen uit te laten komen. Ze luisteren goed naar je en praten je ook niets aan wat jij niet wilt.

Artea Grafmonumenten

Heel hartelijk dank voor de plaatsing en verzorging van het grafmonument op het graf van mijn man. Het is mooi uitgevoerd, prachtige grafsteen. Dank voor de mooie grafsteen.

Artea Grafmonumenten

Ik wil Artea bedanken voor de keurige afwerking van het traject. Van begin tot eind voelde ik mij begrepen en dat gaf mij rust. Artea van harte aanbevolen!

Artea Grafmonumenten

Ik ben super blij met het eindresultaat. Een waardig afscheid

Artea Grafmonumenten

Wat was het moeilijk om een keuze te maken. Ik wist goed wat ik niet wilde, maar wat dan wel ... Gelukkig hebben ze bij Artea alle geduld en ben goed begeleid.

Onze vestiging

Vestigingen Artea Grafmonumenten

U bent van harte welkom bij een van onze vestigingen. Een afspraak is snel gemaakt. U vindt ons in Alkmaar op de Ritsevoort 18 (parkeert u in de Singelgarage dan is het maar 2 minuten lopen naar onze vestiging) en in Veenendaal aan de Kruisboog 28 (parkeergelegenheid voor het pand).

Neem contact met ons op