Onze collectie grafmonumenten

Eigentijds grafmonument met keien van graniet
Bijzondere grafstenen
Mooie klassieke grafsteen
Goedkope grafstenen
Artea Grafmomumenten grafmonument-gezoet met rvs band
Grafstenen met RVS
Grafsteen hart met glasstrook
Grafstenen met hart
Moderne grafsteen met fotoprint op glas
Grafstenen met glas
Grafmonument ruwe rots
Rots / Kei grafstenen
Zeer mooi uitgevoerd kindermonument met vlinder en rups
Grafstenen voor kinderen
Traditionele grafzerk met gebolde dekplaat
Liggende grafstenen
Modern en strak grafmonument
Grafstenen met ruw graniet
Grafmonument kort met bogen
Korte grafstenen

Artea Grafmonumenten

Aanbod grafstenen voor Barneveld

Het aanbod grafstenen voor Barneveld en omgeving is groot. Artea grafmonumenten ontwerpt niet alleen grafstenen, maar is ook gespecialiseerd in urnmonumenten. Daarnaast verkopen wij ook losse urnen en andere asobjecten (zoals sculpturen van glas, keramiek en brons). Ieder mens is uniek. Een gedenkmonument of object is iets persoonlijks. Nabestaanden kunnen ervan op aan dat Artea grafmonmenten, grafstenen en urnmonumenten van de hoogste kwaliteit levert tegen fatsoenlijke prijzen.

Onze bestaande collectie
Grafstenen Barneveld

Artea Grafmonumenten

Ondersteunt u graag bij uw keuze

Uit de vele grafstenen voor Barneveld helpen wij u een keuze te maken. Sommige nabestaanden weten direct na het overlijden van hun dierbare wat voor grafmonument zij op het graf zouden willen plaatsen. Anderen hebben de tijd nodig. Soms duurt die enkele weken, soms maanden en soms zelfs enkele jaren. Het juiste moment om een grafmonument uit te zoeken kunt alleen u, als nabestaande, bepalen. Wanneer u een bezoek brengt aan een van onze showtuinen zult u waarschijnlijk al (bewust of onbewust) inspiratie opdoen. U zult vele vormen zien en ontdekken dat er meer mogelijk is dan u misschien had verwacht. De granieten voorbeelden die wij hebben zijn meestal in verschillende granietsoorten leverbaar. Mogelijk valt uw oog op een mooie rots of een ruwgekapt grafmonument. Tegenwoordig kan er veel. Foto’s kunnen verwerkt worden in glas. Roestvrijstaal in combinatie met graniet geeft een moderne uitstraling. Artea levert producten van top kwaliteit!

Over Artea Grafmonumenten

Onze klanten aan het woord

Artea Grafmonumenten

Langs deze weg mijn/onze reactie op het grafmonument van mijn moeder. Onbeschrijflijk mooi!!

Artea Grafmonumenten

Allereerst wil ik u vertellen dat we heel blij zijn met de steen. Het is precies, zo niet mooier, als we in gedachten hadden. De reflectie van de lucht en de bomen is perfect. Ons hartelijk dank.

Artea Grafmonumenten

We zijn zo tevreden met het resultaat en de begeleiding is fantastisch geweest. Hartelijk dank!

Artea Grafmonumenten

Wij willen Artea hartelijk danken voor de prettige samenwerking. We kwamen binnen en wisten echt niet wat we wilden. Met hun kundige begeleiding is onze grafsteen tot stand gekomen.

Artea Grafmonumenten

Wij zijn erg onder de indruk hoe mooi de grafsteen geworden is. We zijn zeer tevreden op de wijze waarop we door jullie ontvangen zijn en geholpen hebben in het maken van de keuzes.

Artea Grafmonumenten

Bij Artea Grafmonumenten hadden wij écht het gevoel dat we op het juiste adres waren. Artea bedankt!

Artea Grafmonumenten

We zijn erg tevreden over de grafsteen en de manier waarop invulling is gegeven aan de tot standkoming ervan en de plaatsing.

Artea Grafmonumenten

Bij Artea staan ze je met raad en daad bij en proberen jouw wensen uit te laten komen. Ze luisteren goed naar je en praten je ook niets aan wat jij niet wilt.

Artea Grafmonumenten

Heel hartelijk dank voor de plaatsing en verzorging van het grafmonument op het graf van mijn man. Het is mooi uitgevoerd, prachtige grafsteen. Dank voor de mooie grafsteen.

Artea Grafmonumenten

Ik wil Artea bedanken voor de keurige afwerking van het traject. Van begin tot eind voelde ik mij begrepen en dat gaf mij rust. Artea van harte aanbevolen!

Artea Grafmonumenten

Ik ben super blij met het eindresultaat. Een waardig afscheid

Artea Grafmonumenten

Wat was het moeilijk om een keuze te maken. Ik wist goed wat ik niet wilde, maar wat dan wel ... Gelukkig hebben ze bij Artea alle geduld en ben goed begeleid.

Onze vestiging

Voor grafstenen Barneveld

Artea heeft vestigingen in Veenendaal en Alkmaar. Bent u op zoek naar een grafmonument en woont u in de buurt van Barneveld (zoals in Voorthuizen, Amersfoort of Soest), of zoekt u naar een grafmonument voor een begraafplaats in of nabij Barneveld, dan kunt u het beste een bezoek brengen aan onze vestiging in Veenendaal. Met de auto bent u in ruim twintig minuten in Veenendaal. Wij hebben een goede parkeergelegenheid op ons terrein. Wij adviseren u telefonisch of per email een afspraak te maken. Wilt u liever alleen even langskomen om inspiratie op te doen en later een afspraak maken, dan kan dat natuurlijk ook.

Neem contact met ons op