Ontwerp en plaatsing

Onze grafstenen voor Amsterdam

Artea grafmonumenten plaatst niet alleen grafstenen voor Amsterdam, maar ontwerpt en plaatst grafstenen voor en door heel Nederland. Bovendien zijn wij ook gespecialiseerd in het ontwerpen van urnmonumenten en kunnen wij sierurnen, as-objecten en as–sierraden leveren. Kortom bij Artea Grafmonumenten bent u aan het juiste adres voor een waardig gedenkteken. Bent u op zoek naar een mooie, betaalbare grafsteen dan kunt u bij ons uit de vele voorbeelden zeker iets naar uw smaak vinden en mocht u nog wensen hebben ten aanzien van een bepaald model (een aanpassing aan de vorm of het materiaal) ook daar zullen onze deskundige medewerkers u van het juiste advies kunnen dienen. Onze jarenlange ervaring vindt u terug in de vele grafmonumenten die wij in de loop der jaren hebben ontworpen en geplaatst.

Onze bestaande collectie
Grafstenen Amsterdam

Samen een waardig grafmonument ontwerpen

Kennismaking met Artea Grafmonumenten

Op onze website heeft u misschien al vele grafstenen voor Amsterdam bekeken. De keuze is groot, de mogelijkheden talrijk. Wij raden u aan er de tijd voor te nemen. Vraag, indien u onze brochure nog niet heeft ontvangen, deze bij ons aan. Ook daarin kunt u aan de hand van de vele voorbeelden een idee krijgen, hoe u het grafmonument voor uw dierbare overledene wilt hebben. In onze showtuinen staan verschillende showmodellen, ieder met een eigen karakter: strakke monumenten van zwart graniet in combinatie met roestvrij staal; modellen met uitgekapte bloemen; monumenten van granietsoorten als Butterfly Blue, Orion en Twilight Red; zwerfkeien in verschillende maten en ruwe stenen, die veelal in combinatie met een tuintje worden geplaatst. Samen met u ontwerpen we op professionele wijze een mooi, duurzaam en betaalbaar monument, kortom een waardig monument. Kom vrijblijvend langs of maak een afspraak met een van onze medewerkers om er zeker van te zijn dat wij u kunnen helpen.

Onze vestiging

Vestiging bij Amsterdam

Woont u in de omgeving van Amsterdam en/of ligt uw dierbare overledene begraven op een begraafplaats in Amsterdam of omgeving, dan raden wij u aan om onze vestiging in Alkmaar te bezoeken. Met de auto bent u in ongeveer veertig minuten vanuit Amsterdam in Alkmaar. Ruime parkeergelegenheid vindt u in de Singelgarage. Daarvandaan bent u op twee minuten loopafstand bij onze showroom. U vindt ons op het Ritsevoort nummer 18.

Neem contact met ons op