Onze collectie grafmonumenten

hart grafsteen
Bijzondere grafstenen
Goedkope grafsteen
Goedkope grafstenen
RVS grafsteen
Grafstenen met RVS
Grafsteen hart
Grafstenen met hart
Grafmonument glas
Grafstenen met glas
Grafmonument ruwe rots
Rots / Kei grafstenen
kindermonument glas
Grafstenen voor kinderen
Traditionele grafzerk met gebolde dekplaat
Liggende grafstenen
Ruwe steen
Grafstenen van ruw graniet
Dubbel monument
Dubbele grafstenen
kort grafmonument
Korte grafstenen

Ontwerp en plaatsing

Onze grafstenen voor Amsterdam

Artea grafmonumenten plaatst niet alleen grafstenen voor Amsterdam, maar ontwerpt en plaatst grafstenen voor en door heel Nederland. Bovendien zijn wij ook gespecialiseerd in het ontwerpen van urnmonumenten en kunnen wij sierurnen, as-objecten en as–sierraden leveren. Kortom bij Artea Grafmonumenten bent u aan het juiste adres voor een waardig gedenkteken. Bent u op zoek naar een mooie, betaalbare grafsteen dan kunt u bij ons uit de vele voorbeelden zeker iets naar uw smaak vinden en mocht u nog wensen hebben ten aanzien van een bepaald model (een aanpassing aan de vorm of het materiaal) ook daar zullen onze deskundige medewerkers u van het juiste advies kunnen dienen. Onze jarenlange ervaring vindt u terug in de vele grafmonumenten die wij in de loop der jaren hebben ontworpen en geplaatst.

Onze bestaande collectie
Grafstenen Amsterdam

Samen een waardig grafmonument ontwerpen

Kennismaking met Artea Grafmonumenten

Op onze website heeft u misschien al vele grafstenen voor Amsterdam bekeken. De keuze is groot, de mogelijkheden talrijk. Wij raden u aan er de tijd voor te nemen. Vraag, indien u onze brochure nog niet heeft ontvangen, deze bij ons aan. Ook daarin kunt u aan de hand van de vele voorbeelden een idee krijgen, hoe u het grafmonument voor uw dierbare overledene wilt hebben. In onze showtuinen staan verschillende showmodellen, ieder met een eigen karakter: strakke monumenten van zwart graniet in combinatie met roestvrij staal; modellen met uitgekapte bloemen; monumenten van granietsoorten als Butterfly Blue, Orion en Twilight Red; zwerfkeien in verschillende maten en ruwe stenen, die veelal in combinatie met een tuintje worden geplaatst. Samen met u ontwerpen we op professionele wijze een mooi, duurzaam en betaalbaar monument, kortom een waardig monument. Kom vrijblijvend langs of maak een afspraak met een van onze medewerkers om er zeker van te zijn dat wij u kunnen helpen.

Over Artea Grafmonumenten

Onze klanten aan het woord

Artea Grafmonumenten

Langs deze weg mijn/onze reactie op het grafmonument van mijn moeder. Onbeschrijflijk mooi!!

Artea Grafmonumenten

Allereerst wil ik u vertellen dat we heel blij zijn met de steen. Het is precies, zo niet mooier, als we in gedachten hadden. De reflectie van de lucht en de bomen is perfect. Ons hartelijk dank.

Artea Grafmonumenten

We zijn zo tevreden met het resultaat en de begeleiding is fantastisch geweest. Hartelijk dank!

Artea Grafmonumenten

Wij willen Artea hartelijk danken voor de prettige samenwerking. We kwamen binnen en wisten echt niet wat we wilden. Met hun kundige begeleiding is onze grafsteen tot stand gekomen.

Artea Grafmonumenten

Wij zijn erg onder de indruk hoe mooi de grafsteen geworden is. We zijn zeer tevreden op de wijze waarop we door jullie ontvangen zijn en geholpen hebben in het maken van de keuzes.

Artea Grafmonumenten

Bij Artea Grafmonumenten hadden wij écht het gevoel dat we op het juiste adres waren. Artea bedankt!

Artea Grafmonumenten

We zijn erg tevreden over de grafsteen en de manier waarop invulling is gegeven aan de tot standkoming ervan en de plaatsing.

Artea Grafmonumenten

Bij Artea staan ze je met raad en daad bij en proberen jouw wensen uit te laten komen. Ze luisteren goed naar je en praten je ook niets aan wat jij niet wilt.

Artea Grafmonumenten

Heel hartelijk dank voor de plaatsing en verzorging van het grafmonument op het graf van mijn man. Het is mooi uitgevoerd, prachtige grafsteen. Dank voor de mooie grafsteen.

Artea Grafmonumenten

Ik wil Artea bedanken voor de keurige afwerking van het traject. Van begin tot eind voelde ik mij begrepen en dat gaf mij rust. Artea van harte aanbevolen!

Artea Grafmonumenten

Ik ben super blij met het eindresultaat. Een waardig afscheid

Artea Grafmonumenten

Wat was het moeilijk om een keuze te maken. Ik wist goed wat ik niet wilde, maar wat dan wel ... Gelukkig hebben ze bij Artea alle geduld en ben goed begeleid.

Onze vestiging

Vestiging bij Amsterdam

Woont u in de omgeving van Amsterdam en/of ligt uw dierbare overledene begraven op een begraafplaats in Amsterdam of omgeving (zoals Amstelveen, Zaandam, Haarlem, Hoofddorp) dan raden wij u aan om onze vestiging in Alkmaar te bezoeken. Met de auto bent u in ongeveer veertig minuten vanuit Amsterdam in Alkmaar. Ruime parkeergelegenheid vindt u in de Singelgarage. Daarvandaan bent u op twee minuten loopafstand bij onze showroom. U vindt ons op het Ritsevoort nummer 18.

Neem contact met ons op