Onze collectie grafmonumenten

hart grafsteen
Bijzondere grafstenen
Goedkope grafsteen
Goedkope grafstenen
RVS grafsteen
Grafstenen met RVS
Grafsteen hart
Grafstenen met hart
Grafmonument glas
Grafstenen met glas
Grafmonument ruwe rots
Rots / Kei grafstenen
kindermonument glas
Grafstenen voor kinderen
Traditionele grafzerk met gebolde dekplaat
Liggende grafstenen
Ruwe steen
Grafstenen van ruw graniet
Dubbel monument
Dubbele grafstenen
kort grafmonument
Korte grafstenen

Voor de meeste mensen niet gemakkelijk maar

Voor grafstenen voor Amstelveen helpt Artea Grafmonumenten

Artea Grafmonumenten is de specialist op het gebied van realisatie voor grafstenen voor Amstelveen. Onze medewerkers kennen hun vak als geen ander. Met veel aandacht en geduld voor haar klanten heeft Artea Grafmonumenten in de loop der jaren vele mooie grafmonumenten gerealiseerd en daarmee een goede naam opgebouwd. Op onze website vindt u reacties van een aantal van onze klanten. Een mooi ontwerp begint bij een verhaal, een levensverhaal. Alleen de nabestaanden kennen het verhaal van hun overleden dierbare. Door goed naar hen te luisteren ontstaat een eerste schets. Soms zijn de nabestaanden er snel uit. Zij weten precies wat de overledene gewild zou hebben. Anderen hebben meer tijd nodig en ontstaat een ontwerp gaandeweg. Uiteindelijk is de bedoeling natuurlijk om een uniek ontwerp tot stand te brengen. Een uniek ontwerp dat ook betaalbaar is.

Onze bestaande collectie
Grafstenen Amstelveen

Bekijk de grafmonumenten op onze website

Vast een model dat u aanspreekt

Misschien loopt u al langer met een idee rond, maar heeft dit nog geen concrete vorm aangenomen. Als voorbeeld geven wij het symbool van het hart. Een symbool dat veel mensen aanspreekt. Het kan gemaakt worden van graniet, roestvrij staal, glas, of een combinatie van verschillende materialen. De grootte van het hart is van belang. Het hart kan schuin of in twee delen geplaatst worden. Wilt u een hart van graniet, dan rijst de vraag hoe u deze bewerkt wilt hebben. U zult termen horen als zoeten, polijsten, kappen enz. Uit dit voorbeeld begrijpt u dat er veel is om over na te denken. Onze medewerkers kennen hun vak en door hun professionele aanpak nemen zij u veel zorg uit handen. Kom gerust langs bij een van onze vestigingen of maak een afspraak, zodat onze medewerkers u de aandacht kunnen geven die nodig is om een grafmonument tot stand te brengen.

Over Artea Grafmonumenten

Onze klanten aan het woord

Artea Grafmonumenten

Langs deze weg mijn/onze reactie op het grafmonument van mijn moeder. Onbeschrijflijk mooi!!

Artea Grafmonumenten

Allereerst wil ik u vertellen dat we heel blij zijn met de steen. Het is precies, zo niet mooier, als we in gedachten hadden. De reflectie van de lucht en de bomen is perfect. Ons hartelijk dank.

Artea Grafmonumenten

We zijn zo tevreden met het resultaat en de begeleiding is fantastisch geweest. Hartelijk dank!

Artea Grafmonumenten

Wij willen Artea hartelijk danken voor de prettige samenwerking. We kwamen binnen en wisten echt niet wat we wilden. Met hun kundige begeleiding is onze grafsteen tot stand gekomen.

Artea Grafmonumenten

Wij zijn erg onder de indruk hoe mooi de grafsteen geworden is. We zijn zeer tevreden op de wijze waarop we door jullie ontvangen zijn en geholpen hebben in het maken van de keuzes.

Artea Grafmonumenten

Bij Artea Grafmonumenten hadden wij écht het gevoel dat we op het juiste adres waren. Artea bedankt!

Artea Grafmonumenten

We zijn erg tevreden over de grafsteen en de manier waarop invulling is gegeven aan de tot standkoming ervan en de plaatsing.

Artea Grafmonumenten

Bij Artea staan ze je met raad en daad bij en proberen jouw wensen uit te laten komen. Ze luisteren goed naar je en praten je ook niets aan wat jij niet wilt.

Artea Grafmonumenten

Heel hartelijk dank voor de plaatsing en verzorging van het grafmonument op het graf van mijn man. Het is mooi uitgevoerd, prachtige grafsteen. Dank voor de mooie grafsteen.

Artea Grafmonumenten

Ik wil Artea bedanken voor de keurige afwerking van het traject. Van begin tot eind voelde ik mij begrepen en dat gaf mij rust. Artea van harte aanbevolen!

Artea Grafmonumenten

Ik ben super blij met het eindresultaat. Een waardig afscheid

Artea Grafmonumenten

Wat was het moeilijk om een keuze te maken. Ik wist goed wat ik niet wilde, maar wat dan wel ... Gelukkig hebben ze bij Artea alle geduld en ben goed begeleid.

Een bezoek is zo geregeld

Bel naar één van onze Vestigingen

Als u in Amstelveen of omgeving (Amsterdam, Zaandam, Haarlem, Hoofddorp) woont, dan kunt u het beste een bezoek brengen aan onze vestiging in het oude centrum van Alkmaar aan de Ritsevoort 18. Parkeren is het makkelijkst in de Singelgarage (onder het zogenaamde bolwerk van de Molen van Piet). Deze is gevestigd op twee minuten lopen van Artea Grafmonumenten. Onze andere vestiging is in Veenendaal aan de Kruisboog 28. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak. Met een afspraak weet u zeker dat wij tijd voor u kunnen reserveren. Bent u niet in de gelegenheid om bij ons langs te komen, dan kan in overleg eventueel ook een afspraak bij u thuis ingepland worden.

Neem contact met ons op