Onze collectie grafmonumenten

Eigentijds grafmonument met keien van graniet
Bijzondere grafstenen
Mooie klassieke grafsteen
Goedkope grafstenen
Artea Grafmomumenten grafmonument-gezoet met rvs band
RVS grafstenen
Grafsteen hart met glasstrook
Grafstenen met hart
Moderne grafsteen met fotoprint op glas
Grafstenen met glas
Grafmonument ruwe rots
Rots / Kei grafstenen
Zeer mooi uitgevoerd kindermonument met vlinder en rups
Grafstenen voor kinderen
Traditionele grafzerk met gebolde dekplaat
Liggende grafstenen
Grafsteen van gezoet graniet
Grafstenen van ruw graniet
dubbel grafmonument met twee halve rondingen
Dubbele grafstenen
Grafmonument kort met bogen
Korte grafstenen

Van ontwerp tot plaatsing

Het ontwerp voor grafstenen voor Amersfoort

Er zijn legio mogelijkheden voor grafstenen voor Amersfoort. Artea Grafmonumenten heeft in vijfentwintig jaar veel ervaring opgedaan op het gebied van ontwerpen, realiseren en plaatsen van grafmonumenten door heel Nederland. De betrokkenheid van onze medewerkers bij het hele proces is groot. De meeste nabestaanden weten wat ze niet willen. De kunst is om erachter te komen wat men wel mooi vindt en of dat ook past bij de overledene. Door gesprekken te voeren en aan de hand van voorbeelden op onze website of uit onze brochure (deze kunt u opvragen) of door middel van de voorbeelden die wij in onze showroom kunnen tonen, komt men meestal gauw tot een eerste opzet. Belettering en materiaalkeuze worden besproken en er wordt een schets gemaakt. Deze schets wordt later uitgewerkt en per mail naar de nabestaanden verzonden. Na wijziging en/of goedkeuring van de tekening wordt het proces in gang gezet. Vanaf bestelling tot plaatsing moet u rekenen op gemiddeld 3,5 maand.

Onze bestaande collectie
Grafstenen Amersfoort

Bekijk onze website op uw gemak

Neem er de tijd voor

Niet iedereen weet meteen wat voor grafmonument hij of zij wil voor een overleden dierbare. De keuze is groot. Om een mooi monument te realiseren is het belangrijk daar goed bij stil te staan. Men koopt immers niet iedere dag een grafmonument. Het is een onderdeel van het rouwproces en moet zorgvuldig gebeuren. De medewerkers van Artea Grafmonumenten begrijpen dat heel goed. Onze medewerkers luisteren en denken graag met u mee. Naast technische en creatieve vaardigheden ten opzichte van materiaal en vormgeving hebben wij inlevingsvermogen. Onze stelling is dat ieder mens uniek is en een waardig grafmonument verdient. Wij vinden het belangrijk dat een grafmonument iets zegt over de overledene. Door naar uw verhaal te luisteren krijgen we een beeld van uw dierbare en kunnen we met uw meedenken. Misschien was uw dierbare graag in de natuur, speelde hij of zij een muziekinstrument, of voer wel eens uit met zijn of haar boot. Waar genoot uw dierbare van? Wat deden jullie graag samen? Met de huidige technieken is heel veel mogelijk. Een muzieknoot, een zeilbootje of een mooie roos, deze kunnen allemaal in graniet of glas gezandstraald worden. Denkt u ook eens aan de tekst. Wellicht gebruikte uw dierbare een vaste uitdrukking of kenmerkende uitspraak. Neem er de tijd voor. Het is het laatste wat u kunt doen voor uw dierbare.

Over Artea Grafmonumenten

Onze klanten aan het woord

Artea Grafmonumenten

Langs deze weg mijn/onze reactie op het grafmonument van mijn moeder. Onbeschrijflijk mooi!!

Artea Grafmonumenten

Allereerst wil ik u vertellen dat we heel blij zijn met de steen. Het is precies, zo niet mooier, als we in gedachten hadden. De reflectie van de lucht en de bomen is perfect. Ons hartelijk dank.

Artea Grafmonumenten

We zijn zo tevreden met het resultaat en de begeleiding is fantastisch geweest. Hartelijk dank!

Artea Grafmonumenten

Wij willen Artea hartelijk danken voor de prettige samenwerking. We kwamen binnen en wisten echt niet wat we wilden. Met hun kundige begeleiding is onze grafsteen tot stand gekomen.

Artea Grafmonumenten

Wij zijn erg onder de indruk hoe mooi de grafsteen geworden is. We zijn zeer tevreden op de wijze waarop we door jullie ontvangen zijn en geholpen hebben in het maken van de keuzes.

Artea Grafmonumenten

Bij Artea Grafmonumenten hadden wij écht het gevoel dat we op het juiste adres waren. Artea bedankt!

Artea Grafmonumenten

We zijn erg tevreden over de grafsteen en de manier waarop invulling is gegeven aan de tot standkoming ervan en de plaatsing.

Artea Grafmonumenten

Bij Artea staan ze je met raad en daad bij en proberen jouw wensen uit te laten komen. Ze luisteren goed naar je en praten je ook niets aan wat jij niet wilt.

Artea Grafmonumenten

Heel hartelijk dank voor de plaatsing en verzorging van het grafmonument op het graf van mijn man. Het is mooi uitgevoerd, prachtige grafsteen. Dank voor de mooie grafsteen.

Artea Grafmonumenten

Ik wil Artea bedanken voor de keurige afwerking van het traject. Van begin tot eind voelde ik mij begrepen en dat gaf mij rust. Artea van harte aanbevolen!

Artea Grafmonumenten

Ik ben super blij met het eindresultaat. Een waardig afscheid

Artea Grafmonumenten

Wat was het moeilijk om een keuze te maken. Ik wist goed wat ik niet wilde, maar wat dan wel ... Gelukkig hebben ze bij Artea alle geduld en ben goed begeleid.

Een gesprek is de eerste stap

Onze vestigingen

Spreekt onze werkwijze u aan, en wilt u langskomen, dan adviseren wij u een afspraak te maken bij één van onze vestigingen. Zo kunnen wij de nodige tijd voor u inplannen en weet u zeker dat één van onze medewerkers u kan helpen om een mooi en waardig grafmonument te realiseren. Artea Grafmonumenten heeft twee vestigingen. Beide plaatsen grafmonumenten door heel Nederland. Kies een vestiging bij u in de buurt om een afspraak te maken. U vindt ons in Veenendaal (27 km vanuit Amersfoort) aan de Kruisboog 28 waar u gratis kunt parkeren en in Alkmaar (90 km vanuit Amersfoort) aan de Ritsevoort 18 (parkeren in de Singelgarage op twee minuten lopen van onze vestiging aldaar). Mocht u niet in de gelegenheid zijn om ons te bezoeken, dan kunnen wij in overleg een afspraak bij u thuis inplannen.

Neem contact met ons op