Onze collectie grafmonumenten

Eigentijds grafmonument met keien van graniet
Bijzondere grafstenen
Mooie klassieke grafsteen
Goedkope grafstenen
Artea Grafmomumenten grafmonument-gezoet met rvs band
Grafstenen met RVS
Grafsteen hart met glasstrook
Grafstenen met hart
Moderne grafsteen met fotoprint op glas
Grafstenen met glas
Grafmonument ruwe rots
Rots / Kei grafstenen
Zeer mooi uitgevoerd kindermonument met vlinder en rups
Grafstenen voor kinderen
Traditionele grafzerk met gebolde dekplaat
Liggende grafstenen
Modern en strak grafmonument
Grafstenen met ruw graniet
Grafmonument kort met bogen
Korte grafstenen

Een uniek grafmonument

Artea Grafmonumenten voor grafstenen in Alkmaar

Bij Artea Grafmonumenten kunt u terecht voor grafstenen in Alkmaar. Samen met Artea Grafmonumenten ontwerpt u een bijzondere grafsteen op maat voor een overleden dierbare Elk mens is uniek, dus verdient ook een uniek grafmonument. Tijdens een afspraak luisteren wij naar het levensverhaal van de overleden persoon zodat wij een persoonlijke gedenksteen kunnen ontwerpen. Wij begrijpen dat dit geen alledaagse bezigheid voor u is. Dat is de reden dat onze creatieve vormgevers u stap voor stap begeleiden tijdens dit proces. We luisteren naar elkaar, wisselen van gedachte en adviseren u waar nodig. Graag horen wij van u waar de overleden dierbare begraven wordt omdat de voorschriften voor grafstenen per begraafplaats verschillen. Artea Grafmonumenten is goed op de hoogte van deze voorschriften zodat we hier tijdens het ontwerpproces al rekening mee kunnen houden.

Onze bestaande collectie
Grafstenen Alkmaar

Sterke punten van Artea Grafmonumenten

Kiezen voor Artea Grafmonumenten voor grafstenen in Alkmaar?

Artea Grafmonumenten is gespecialiseerd in het ontwerpen van bijzondere grafstenen in Alkmaar. Wij hebben al ruim 25 jaar ervaring als het gaat om het ontwerpen en realiseren van een unieke gedenksteen. We kennen de materialen en hun mogelijkheden en beheersen de technieken om iedere steensoort een bijzondere uitstraling mee te geven. Daarbij zorgen wij voor eenheid tussen materiaal, vorm en tekst. Op die manier realiseren wij een tastbare herinnering aan uw overleden dierbare. Neem de tijd om de voorbeelden op onze website te bekijken ter inspiratie. Naast grafstenen heeft u ook de mogelijkheid om te kiezen voor een urnmonument. Wist u dat een urnmonument ook in de tuin geplaatst kan worden? Zo is de gedenksteen van uw overleden dierbare altijd dichtbij en kunt u uw respect betuigen wanneer u wilt. Ook een urnmonument kunt u geheel op maat laten verzorgen door Artea Grafmonumenten.

Over Artea Grafmonumenten

Onze klanten aan het woord

Artea Grafmonumenten

Langs deze weg mijn/onze reactie op het grafmonument van mijn moeder. Onbeschrijflijk mooi!!

Artea Grafmonumenten

Allereerst wil ik u vertellen dat we heel blij zijn met de steen. Het is precies, zo niet mooier, als we in gedachten hadden. De reflectie van de lucht en de bomen is perfect. Ons hartelijk dank.

Artea Grafmonumenten

We zijn zo tevreden met het resultaat en de begeleiding is fantastisch geweest. Hartelijk dank!

Artea Grafmonumenten

Wij willen Artea hartelijk danken voor de prettige samenwerking. We kwamen binnen en wisten echt niet wat we wilden. Met hun kundige begeleiding is onze grafsteen tot stand gekomen.

Artea Grafmonumenten

Wij zijn erg onder de indruk hoe mooi de grafsteen geworden is. We zijn zeer tevreden op de wijze waarop we door jullie ontvangen zijn en geholpen hebben in het maken van de keuzes.

Artea Grafmonumenten

Bij Artea Grafmonumenten hadden wij écht het gevoel dat we op het juiste adres waren. Artea bedankt!

Artea Grafmonumenten

We zijn erg tevreden over de grafsteen en de manier waarop invulling is gegeven aan de tot standkoming ervan en de plaatsing.

Artea Grafmonumenten

Bij Artea staan ze je met raad en daad bij en proberen jouw wensen uit te laten komen. Ze luisteren goed naar je en praten je ook niets aan wat jij niet wilt.

Artea Grafmonumenten

Heel hartelijk dank voor de plaatsing en verzorging van het grafmonument op het graf van mijn man. Het is mooi uitgevoerd, prachtige grafsteen. Dank voor de mooie grafsteen.

Artea Grafmonumenten

Ik wil Artea bedanken voor de keurige afwerking van het traject. Van begin tot eind voelde ik mij begrepen en dat gaf mij rust. Artea van harte aanbevolen!

Artea Grafmonumenten

Ik ben super blij met het eindresultaat. Een waardig afscheid

Artea Grafmonumenten

Wat was het moeilijk om een keuze te maken. Ik wist goed wat ik niet wilde, maar wat dan wel ... Gelukkig hebben ze bij Artea alle geduld en ben goed begeleid.

Onze vestigingen

Vestiging Alkmaar

Wilt u meer weten over onze grafmonumenten in Alkmaar? Vraag dan onze brochure aan. U kunt ook geheel vrijblijvend langskomen in een van onze showtuinen. Een van onze vestigingen vindt u in Alkmaar, in omgeving Volendam, Heerhugowaard, Purmerend. U kunt daar terecht van dinsdag tot en met zaterdag tussen 10:00 en 17:00 uur. Wij adviseren u te parkeren in de Singelgarage. Onze vestiging is op 2 minuten afstand van de garage gesitueerd.

Neem contact met ons op