Een uniek grafmonument

Artea Grafmonumenten voor grafstenen in Alkmaar

Bij Artea Grafmonumenten kunt u terecht voor grafstenen in Alkmaar. Samen met Artea Grafmonumenten ontwerpt u een bijzondere grafsteen op maat voor een overleden dierbare Elk mens is uniek, dus verdient ook een uniek grafmonument. Tijdens een afspraak luisteren wij naar het levensverhaal van de overleden persoon zodat wij een persoonlijke gedenksteen kunnen ontwerpen. Wij begrijpen dat dit geen alledaagse bezigheid voor u is. Dat is de reden dat onze creatieve vormgevers u stap voor stap begeleiden tijdens dit proces. We luisteren naar elkaar, wisselen van gedachte en adviseren u waar nodig. Graag horen wij van u waar de overleden dierbare begraven wordt omdat de voorschriften voor grafstenen per begraafplaats verschillen. Artea Grafmonumenten is goed op de hoogte van deze voorschriften zodat we hier tijdens het ontwerpproces al rekening mee kunnen houden.

Onze bestaande collectie
Grafstenen Alkmaar

Sterke punten van Artea Grafmonumenten

Kiezen voor Artea Grafmonumenten voor grafstenen in Alkmaar?

Artea Grafmonumenten is gespecialiseerd in het ontwerpen van bijzondere grafstenen in Alkmaar. Wij hebben al ruim 25 jaar ervaring als het gaat om het ontwerpen en realiseren van een unieke gedenksteen. We kennen de materialen en hun mogelijkheden en beheersen de technieken om iedere steensoort een bijzondere uitstraling mee te geven. Daarbij zorgen wij voor eenheid tussen materiaal, vorm en tekst. Op die manier realiseren wij een tastbare herinnering aan uw overleden dierbare. Neem de tijd om de voorbeelden op onze website te bekijken ter inspiratie. Naast grafstenen heeft u ook de mogelijkheid om te kiezen voor een urnmonument. Wist u dat een urnmonument ook in de tuin geplaatst kan worden? Zo is de gedenksteen van uw overleden dierbare altijd dichtbij en kunt u uw respect betuigen wanneer u wilt. Ook een urnmonument kunt u geheel op maat laten verzorgen door Artea Grafmonumenten.

Onze vestigingen

Vestiging Alkmaar

Wilt u meer weten over onze grafmonumenten? Vraag dan onze brochure aan. U kunt ook geheel vrijblijvend langskomen in een van onze showtuinen. Een van onze vestigingen vindt u in Alkmaar. U kunt daar terecht van dinsdag tot en met zaterdag tussen 10:00 en 17:00 uur. Wij adviseren u te parkeren in de Singelgarage. Onze vestiging is op 2 minuten afstand van de garage gesitueerd.

Neem contact met ons op