Onze collectie grafmonumenten

Eigentijds grafmonument met keien van graniet
Bijzondere grafstenen
Mooie klassieke grafsteen
Goedkope grafstenen
Artea Grafmomumenten grafmonument-gezoet met rvs band
Grafstenen met RVS
Grafsteen hart met glasstrook
Grafstenen met hart
Moderne grafsteen met fotoprint op glas
Grafstenen met glas
Grafmonument ruwe rots
Rots / Kei grafstenen
Zeer mooi uitgevoerd kindermonument met vlinder en rups
Grafstenen voor kinderen
Traditionele grafzerk met gebolde dekplaat
Liggende grafstenen
Modern en strak grafmonument
Grafstenen met ruw graniet
Grafmonument kort met bogen
Korte grafstenen

Van idee tot ontwerp, een heel proces...

Wij ontwerpen grafstenen nabij Akersloot

U bent op zoek naar een grafsteen voor Akersloot voor uw dierbare overledene die daar, of in de omgeving begraven ligt. Op onze website vindt u veel voorbeelden van grafmonumenten, maar u kunt nog niet besluiten wat u precies wilt. Misschien heeft de overledene er nauwelijks met u over gesproken. Wat wilde hij of zij eigenlijk? Een bekend verschijnsel. In onze cultuur is de dood niet gauw een onderwerp van gesprek. Maar nu bent u er min of meer toe gedwongen om er toch bij stil te staan. Wij, de medewerkers van Artea Grafmonumenten begrijpen dat en zijn ervoor om u op weg te helpen om een mooi en duurzaam grafmonument te realiseren. Zo hebben wij in de loop der jaren vele graf- en urnmonumenten ontworpen en door heel Nederland geplaatst. Onze deskundige medewerkers weten alles over de eigenschappen van het materiaal, vorm, tekst, accessoires, onderhoud en regelgeving. Wij denken met u mee en geven u het juiste advies.

Onze bestaande collectie
Grafstenen Akersloot

het juiste adres voor uw grafsteen

Artea Grafmonumenten

Behalve voor grafstenen kunt u bij Artea Grafmonumenten ook terecht voor urnen, as-objecten, as-sieraden en urnmonumenten. Artea Grafmonumenten is veelzijdig. In onze showtuinen en in de showroom van onze vestiging in Alkmaar kunt u een groot aantal van de door ons ontworpen modellen zien. Wanneer u bij ons binnenkomt zult u gelijk onze professionele sfeer en benadering opmerken. Aandacht is bij ons een sleutelwoord. U vertelt over uw overleden dierbare, over uw wensen en wij luisteren en adviseren. Zo komen we samen tot een mooi grafmonument waar u later in alle rust uw dierbare kunt gedenken.

Over Artea Grafmonumenten

Onze klanten aan het woord

Artea Grafmonumenten

Langs deze weg mijn/onze reactie op het grafmonument van mijn moeder. Onbeschrijflijk mooi!!

Artea Grafmonumenten

Allereerst wil ik u vertellen dat we heel blij zijn met de steen. Het is precies, zo niet mooier, als we in gedachten hadden. De reflectie van de lucht en de bomen is perfect. Ons hartelijk dank.

Artea Grafmonumenten

We zijn zo tevreden met het resultaat en de begeleiding is fantastisch geweest. Hartelijk dank!

Artea Grafmonumenten

Wij willen Artea hartelijk danken voor de prettige samenwerking. We kwamen binnen en wisten echt niet wat we wilden. Met hun kundige begeleiding is onze grafsteen tot stand gekomen.

Artea Grafmonumenten

Wij zijn erg onder de indruk hoe mooi de grafsteen geworden is. We zijn zeer tevreden op de wijze waarop we door jullie ontvangen zijn en geholpen hebben in het maken van de keuzes.

Artea Grafmonumenten

Bij Artea Grafmonumenten hadden wij écht het gevoel dat we op het juiste adres waren. Artea bedankt!

Artea Grafmonumenten

We zijn erg tevreden over de grafsteen en de manier waarop invulling is gegeven aan de tot standkoming ervan en de plaatsing.

Artea Grafmonumenten

Bij Artea staan ze je met raad en daad bij en proberen jouw wensen uit te laten komen. Ze luisteren goed naar je en praten je ook niets aan wat jij niet wilt.

Artea Grafmonumenten

Heel hartelijk dank voor de plaatsing en verzorging van het grafmonument op het graf van mijn man. Het is mooi uitgevoerd, prachtige grafsteen. Dank voor de mooie grafsteen.

Artea Grafmonumenten

Ik wil Artea bedanken voor de keurige afwerking van het traject. Van begin tot eind voelde ik mij begrepen en dat gaf mij rust. Artea van harte aanbevolen!

Artea Grafmonumenten

Ik ben super blij met het eindresultaat. Een waardig afscheid

Artea Grafmonumenten

Wat was het moeilijk om een keuze te maken. Ik wist goed wat ik niet wilde, maar wat dan wel ... Gelukkig hebben ze bij Artea alle geduld en ben goed begeleid.

Onze vestigingen

Bezoek een vestiging bij u in de buurt

Artea Grafmonumenten heeft twee vestigingen. De vestiging in Alkmaar ligt aan de Ritsevoort 18, op twee minuten lopen van de Singelgarage. Onze vestiging in Veenendaal vindt u aan de Kruisboog 28. Parkeergelegenheid is aanwezig. Een eventuele afspraak bij u thuis behoort ook tot de mogelijkheden. Maak vandaag nog een afspraak. De medewerkers van Artea Grafmonumenten staan voor u klaar.

Neem contact met ons op