Onze collectie grafmonumenten

Eigentijds grafmonument met keien van graniet
Bijzondere grafstenen
Mooie klassieke grafsteen
Goedkope grafstenen
Artea Grafmomumenten grafmonument-gezoet met rvs band
Grafstenen met RVS
Grafsteen hart met glasstrook
Grafstenen met hart
Moderne grafsteen met fotoprint op glas
Grafstenen met glas
Grafmonument ruwe rots
Rots / Kei grafstenen
Zeer mooi uitgevoerd kindermonument met vlinder en rups
Grafstenen voor kinderen
Traditionele grafzerk met gebolde dekplaat
Liggende grafstenen
Modern en strak grafmonument
Grafstenen met ruw graniet
Grafmonument kort met bogen
Korte grafstenen

Een ontwerp moet groeien

Van idee tot ontwerp voor grafstenen Aalsmeer

Veel Grafstenen voor Aalsmeer en omgeving vindt u bij Artea Grafmonumenten. Artea Grafmonumenten staat bekend om de professionele aanpak van onze medewerkers. Het begint bij goed luisteren. Uw wensen staan centraal en worden omgezet in een concreet resultaat. Wij weten wat er op de markt te koop is aan materiaal, kennen de eigenschappen van dat materiaal. Wij weten wat wel en niet mogelijk is en brengen u misschien op ideeën en inzichten waar u niet eerder bij heeft stilgestaan. En niet te vergeten: wij kennen de regels van gemeenten en begraafplaatsen waaraan voldaan moet worden. Onze jarenlange ervaring vindt u terug in onze gerealiseerde grafmonumenten. Grafmonumenten waar wij best trots op zijn. Trots, omdat wij vele nabestaanden hebben kunnen helpen bij het realiseren van een waardevol monument voor een dierbare overledene. Wij zijn ons ervan bewust dat een mooie gedenkplek veel troost kan bieden.

Onze bestaande collectie
Grafstenen Aalsmeer

Er is zoveel mogelijk!

Mooie, betaalbare grafmonumenten

Onomwonden durven wij te beweren dat Artea Grafmonumenten de mooiste grafmonumenten realiseert en dat deze beslist betaalbaar zijn. Ons uitgangspunt is dat er voor iedere portemonnee een waardig monument gemaakt kan worden. Zoveel mensen, zoveel wensen. Ieder grafmonument is uniek, want ieder mens is uniek. U vindt vele voorbeelden op onze website: grafmonumenten met rotsen, van graniet, met keien, glas in vele kleuren en met elementen van Roestvrijstaal of van een combinatie van de eerder genoemde materialen. Er is zoveel mogelijk. Laat u adviseren door één van onze vakkundige medewerkers.

Over Artea Grafmonumenten

Onze klanten aan het woord

Artea Grafmonumenten

Langs deze weg mijn/onze reactie op het grafmonument van mijn moeder. Onbeschrijflijk mooi!!

Artea Grafmonumenten

Allereerst wil ik u vertellen dat we heel blij zijn met de steen. Het is precies, zo niet mooier, als we in gedachten hadden. De reflectie van de lucht en de bomen is perfect. Ons hartelijk dank.

Artea Grafmonumenten

We zijn zo tevreden met het resultaat en de begeleiding is fantastisch geweest. Hartelijk dank!

Artea Grafmonumenten

Wij willen Artea hartelijk danken voor de prettige samenwerking. We kwamen binnen en wisten echt niet wat we wilden. Met hun kundige begeleiding is onze grafsteen tot stand gekomen.

Artea Grafmonumenten

Wij zijn erg onder de indruk hoe mooi de grafsteen geworden is. We zijn zeer tevreden op de wijze waarop we door jullie ontvangen zijn en geholpen hebben in het maken van de keuzes.

Artea Grafmonumenten

Bij Artea Grafmonumenten hadden wij écht het gevoel dat we op het juiste adres waren. Artea bedankt!

Artea Grafmonumenten

We zijn erg tevreden over de grafsteen en de manier waarop invulling is gegeven aan de tot standkoming ervan en de plaatsing.

Artea Grafmonumenten

Bij Artea staan ze je met raad en daad bij en proberen jouw wensen uit te laten komen. Ze luisteren goed naar je en praten je ook niets aan wat jij niet wilt.

Artea Grafmonumenten

Heel hartelijk dank voor de plaatsing en verzorging van het grafmonument op het graf van mijn man. Het is mooi uitgevoerd, prachtige grafsteen. Dank voor de mooie grafsteen.

Artea Grafmonumenten

Ik wil Artea bedanken voor de keurige afwerking van het traject. Van begin tot eind voelde ik mij begrepen en dat gaf mij rust. Artea van harte aanbevolen!

Artea Grafmonumenten

Ik ben super blij met het eindresultaat. Een waardig afscheid

Artea Grafmonumenten

Wat was het moeilijk om een keuze te maken. Ik wist goed wat ik niet wilde, maar wat dan wel ... Gelukkig hebben ze bij Artea alle geduld en ben goed begeleid.

Kom gerust langs

Onze vestigingen bij u in de buurt

Wellicht heeft u al een idee of heeft u een mooi monument op de website of in onze uitgebreide brochure (via de mail aan te vragen) gezien. Kom gerust langs om één en ander te bespreken. Onze vestigingen vindt u in het centrum van Alkmaar aan de Ritsevoort 18 (parkeren in de Singelgarage op twee minuten lopen van onze vestiging aldaar). In Alkmaar hebben wij een showroom en showtuin. Tevens hebben wij een vestiging aan de Kruisboog 28 te Veenendaal. Ons advies is altijd om van tevoren te bellen. Zo kunnen wij een afspraak voor u inplannen en kunt u in één van onze spreekkamers ongestoord uw wensen en vragen aan ons kenbaar maken.

Neem contact met ons op