Vanzelfsprekend besteden wij er alle zorg en tijd aan om alle werkzaamheden met de grootste zorg uit te voeren. Hoe beter de voorbereidingen, hoe beter de kwaliteit van het geleverde werk. Desondanks is het mogelijk dat zich na verloop van tijd een onvolkomenheid voordoet. We werken immers veelal met natuurproducten.

Daarom verlenen wij een garantie van 15 jaar op granietbreuk ten gevolge van constructie- of montagefouten. Zo is het voor u een geruststellende gedachte en bent u ervan verzekerd dat u bij Artea Grafmonumenten zorgeloos een symbool van blijvende herinnering koopt met een perfecte service en garantie.

Lees hier onze algemene voorwaarden.

Heeft u een vraag? Bel direct met één van onze bedrijven:

Artea Alkmaar: 072 – 511 25 60
Artea Veenendaal: 0318 – 52 53 56

" We zijn erg tevreden over de grafsteen "

We zijn erg tevreden over de grafsteen en de manier waarop invulling is gegeven aan de tot standkoming ervan en de plaatsing.

Lees meer klantervaringen

voor ieder een bijzondere grafsteen of monument

Over Artea Grafmonumenten

Artea Grafmonumenten heeft twee vestigingen: Alkmaar en Veenendaal. Onze creatieve medewerkers zijn gespecialiseerd in het bedenken, ontwerpen en plaatsen van grafmonumenten en gedenktekens. Op veel begraafplaatsen in Nederland komt u de fraaie, door ons vervaardigde grafmonumenten tegen. De liefde voor ons vak draagt bij tot het realiseren van mooie gedenktekens. Wij hebben begrip voor rouwverwerking en weten dat het proces om tot een heel “eigen” monument te komen tijd vergt. Met gedegen kennis van materialen, gevoel voor vormgeving en door ons in te leven in uw wensen, komen we altijd tot een grafmonument dat past bij uw dierbare overledene. Ieder mens is immers uniek en verdient een bijzonder monument.

Alkmaar Veenendaal