Artea Grafmonumenten is geopend volgens onze normale openingstijden.

Wilt u ons een bezoek brengen dan vragen wij u om een afspraak te maken met Artea Alkmaar tel: 072 – 511 25 60 of Artea Veenendaal tel: 0318 – 525 356. Op dat tijdstip worden geen andere afspraken gemaakt, zodat u in alle rust, zonder dat u in contact komt met andere families, u kunt oriënteren en laten inspireren. Uw adviseur houdt zich uiteraard aan de richtlijnen van het RIVM.

U kunt er ook voor kiezen om telefonisch en/of via de mail te communiceren over de keuze van een grafmonument. Op dit moment wordt hier vaker voor gekozen en verloopt erg goed. U ontvangt de werktekening van het door u gekozen grafmonument of ontwerp per mail en kan, indien gewenst, telefonisch worden toegelicht.

Mocht u willen dat er een adviseur bij u aan huis komt dan is dat ook mogelijk.

Wij willen u nog benadrukken dat een afspraak, ontwerp per mail/telefoon of een bezoek aan huis, altijd vrijblijvend is, het geeft geen verplichtingen. Voor vragen of afspraken belt u met Artea Alkmaar tel: 072 – 511 25 60 of Artea Veenendaal tel: 0318 – 525 356.

"Wij zijn erg onder de indruk hoe mooi de grafsteen geworden is."

Wij zijn erg onder de indruk hoe mooi de grafsteen geworden is. We zijn zeer tevreden op de wijze waarop we door jullie ontvangen zijn en geholpen hebben in het maken van de keuzes.

Lees meer klantervaringen

voor ieder een bijzondere grafsteen of monument

Over Artea Grafmonumenten

Artea Grafmonumenten heeft twee vestigingen: Alkmaar en Veenendaal. Onze creatieve medewerkers zijn gespecialiseerd in het bedenken, ontwerpen en plaatsen van grafmonumenten en gedenktekens. Op veel begraafplaatsen in Nederland komt u de fraaie, door ons vervaardigde grafmonumenten tegen. De liefde voor ons vak draagt bij tot het realiseren van mooie gedenktekens. Wij hebben begrip voor rouwverwerking en weten dat het proces om tot een heel “eigen” monument te komen tijd vergt. Met gedegen kennis van materialen, gevoel voor vormgeving en door ons in te leven in uw wensen, komen we altijd tot een grafmonument dat past bij uw dierbare overledene. Ieder mens is immers uniek en verdient een bijzonder monument.

Alkmaar Veenendaal