Herdenkingsmonument voor zorgcentrum Hushoven

Weert – Woonzorgcentrum “Hushoven”, gelegen aan de Biest 43 in Weert, heeft 81 huurappartementen en 3 groepswoningen voor mensen met een zorgindicatie. De centrale plek in het complex is Gasterij de Stoof waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten.

Aanstaande 30 november zal het herdenkingsmonument door middel van een officiële ingebruikneming worden onthuld. Op het monument kunnen de familieleden van overleden bewoners van het woonzorgcentrum een steen neerleggen met daarop de naam van de overledene.

Het herdenkingsmonument is tot stand gekomen door een gezamenlijk initiatief van Stichting Land van Horne en Wonen Limburg, en gefinancierd door Wonen Limburg en de Wollenkamer. Het is ontworpen en gemaakt door Dhr. Maurice Ots van Artea Grafmonumenten uit Nederweert.

"precies wat we er van verwacht hadden"

grafsteen kei Rhenen

Zeer tevreden over het eindresultaat, precies wat we er van verwacht hadden, contact ook zeer fijn, Artea is zeker een aanrader

Lees meer klantervaringen

voor ieder een bijzondere grafsteen of monument

Over Artea Grafmonumenten

Artea Grafmonumenten heeft twee vestigingen: Alkmaar en Veenendaal. Onze creatieve medewerkers zijn gespecialiseerd in het bedenken, ontwerpen en plaatsen van grafmonumenten en gedenktekens. Op veel begraafplaatsen in Nederland komt u de fraaie, door ons vervaardigde grafmonumenten tegen. De liefde voor ons vak draagt bij tot het realiseren van mooie gedenktekens. Wij hebben begrip voor rouwverwerking en weten dat het proces om tot een heel “eigen” monument te komen tijd vergt. Met gedegen kennis van materialen, gevoel voor vormgeving en door ons in te leven in uw wensen, komen we altijd tot een grafmonument dat past bij uw dierbare overledene. Ieder mens is immers uniek en verdient een bijzonder monument.

Alkmaar Veenendaal