Grafstenen in Noord-Holland, Zuid-Holland en Friesland | Artea Grafmonumenten Alkmaar | Telefoon: 072 – 5112 560

Grafstenen in Noord-Holland, Zuid-Holland of Friesland nodig? Dan bent u bij Artea Grafmonumenten uit Alkmaar aan het juiste adres. Wij leveren in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Friesland grafstenen, grafmonumenten, urnen en urnenmonumenten. Wij hebben op diverse begraafplaatsen in Noord-Holland grafstenen mogen plaatsen tot volle tevredenheid. Naast onze aanbiedingen en standaard grafmonumenten is er ook bij ons de mogelijkheid om een unieke grafsteen te laten ontwerpen. Op basis van wat u ons aan informatie geeft maken wij een schets en werken deze uit. Ook hebben wij in Alkmaar een winkel met diverse graflantaarns, urnen en urnenmonumenten. Achter de winkel hebben wij een goed gevulde showtuin waar u rustig kan lopen en inspiratie opdoen.

Grafstenen in Noord-HollandGrafsteen met RVS (roestvrij staal). Grafsteen in Noord-HollandGrafsteen in Amsterdam. Grafstenen Noord-Holland

 

Grafstenen die wij geplaatst hebben geplaatst staan onder andere in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Alkmaar, Hoorn, Bloemendaal, Westerveld, Haarlem, Heemstede en Schagen. Foto’s van enkele geplaatste grafstenen door Artea Grafmonumenten uit Alkmaar staan hieronder. Als u vragen heeft of als u graag een afspraak wilt maken kan u ons bellen via 072 – 5112 560 of het contactformulier. Het is voor ons handig om te weten om welke begraafplaats het gaat voor het te plaatsen grafmonument. Dit in verband met de verschillende regels van gemeentes omtrent maten van het grafmonument.

 

Grafstenen in Noord-Holland, Zuid-Holland en Friesland | Artea Grafmonumenten Alkmaar | Telefoon: 072 – 5112 560

Hieronder ziet u een impressie van door onze ontworpen grafstenen en grafzerken. Mogelijkheden zijn er meer dan voldoende, grafstenen met glas, grafstenen met een ruwe steen, grafstenen met RVS, bijzondere grafstenen, liggende grafstenen, dubbele grafstenen en grafstenen voor kinderen. Qua kleuren valt er te variëren, net zoals met het steensoort en de lettertypes. Voor meer voorbeelden hebben wij in onze winkel diverse opstellingen.

Grafstenen in Noord-HollandGrafstenen Glas - Grafstenen Noord-Holland en Zuid-HollandBijzondere grafstenen in Noord-Holland

Grafstenen met RVS in Noord-HollandStandaard grafstenen in Noord-HollandLiggende grafstenengrafstenen voor kinderenGrafstenen dubbel en naast elkaarGrafstenen met ruwe keien, grafmonument met ruwe keien en grafsteen ruwe kei bij Artea Grafmonumenten

Grafstenen in Noord-Holland, Zuid-Holland en Friesland | Artea Grafmonumenten Alkmaar | Telefoon: 072 – 5112 560

Over Artea Grafmonumenten

Onze klanten aan het woord

Artea Grafmonumenten

Langs deze weg mijn/onze reactie op het grafmonument van mijn moeder. Onbeschrijflijk mooi!!

Artea Grafmonumenten

Allereerst wil ik u vertellen dat we heel blij zijn met de steen. Het is precies, zo niet mooier, als we in gedachten hadden. De reflectie van de lucht en de bomen is perfect. Ons hartelijk dank.

Artea Grafmonumenten

We zijn zo tevreden met het resultaat en de begeleiding is fantastisch geweest. Hartelijk dank!

Artea Grafmonumenten

Wij willen Artea hartelijk danken voor de prettige samenwerking. We kwamen binnen en wisten echt niet wat we wilden. Met hun kundige begeleiding is onze grafsteen tot stand gekomen.

Artea Grafmonumenten

Wij zijn erg onder de indruk hoe mooi de grafsteen geworden is. We zijn zeer tevreden op de wijze waarop we door jullie ontvangen zijn en geholpen hebben in het maken van de keuzes.

Artea Grafmonumenten

Bij Artea Grafmonumenten hadden wij écht het gevoel dat we op het juiste adres waren. Artea bedankt!

Artea Grafmonumenten

We zijn erg tevreden over de grafsteen en de manier waarop invulling is gegeven aan de tot standkoming ervan en de plaatsing.

Artea Grafmonumenten

Bij Artea staan ze je met raad en daad bij en proberen jouw wensen uit te laten komen. Ze luisteren goed naar je en praten je ook niets aan wat jij niet wilt.

Artea Grafmonumenten

Heel hartelijk dank voor de plaatsing en verzorging van het grafmonument op het graf van mijn man. Het is mooi uitgevoerd, prachtige grafsteen. Dank voor de mooie grafsteen

Artea Grafmonumenten

“Ik wil Artea bedanken voor de keurige afwerking van het traject. Van begin tot eind voelde ik mij begrepen en dat gaf mij rust. Artea van harte aanbevolen!

Artea Grafmonumenten

Ik ben super blij met het eindresultaat. Een waardig afscheihttps://arteagrafmonumenten.nl/wp-content/uploads/2015/09/weijers.bloemendaal-alg-1.jpgd!

Artea Grafmonumenten

Wat was het moeilijk om een keuze te maken. Ik wist goed wat ik niet wilde, maar wat dan wel ... Gelukkig hebben ze bij Artea alle geduld en ben goed begeleid.

Artea Grafmonumenten

Ik had nooit gedacht dat een keuze maken zo lastig zou zijn. Gelukkig heeft Artea mij goed begeleid bij onze keuze en wij zijn super blij met het eindresultaat!

Artea Grafmonumenten

Bij Artea werd goed naar ons geluisterd en men begreep wat we belangrijk vonden om in het monument terug te zien. Dat heeft geleid tot een heel mooi gedenkteken.

voor ieder een bijzondere grafsteen of monument

Over Artea Grafmonumenten

Artea Grafmonumenten heeft twee vestigingen: Alkmaar en Veenendaal. Onze creatieve medewerkers zijn gespecialiseerd in het bedenken, ontwerpen en plaatsen van grafmonumenten en gedenktekens. Op veel begraafplaatsen in Nederland komt u de fraaie, door ons vervaardigde grafmonumenten tegen. De liefde voor ons vak draagt bij tot het realiseren van mooie gedenktekens. Wij hebben begrip voor rouwverwerking en weten dat het proces om tot een heel “eigen” monument te komen tijd vergt. Met gedegen kennis van materialen, gevoel voor vormgeving en door ons in te leven in uw wensen, komen we altijd tot een grafmonument dat past bij uw dierbare overledene. Ieder mens is immers uniek en verdient een bijzonder monument.


AlkmaarVeenendaal

Artea Grafmonumenten