Grafstenen in Limburg | Artea Grafmonumenten Nederweert | Telefoonnummer: 0495-519990

Grafstenen in Limburg vindt u bij Artea Grafmonumenten in Nederweert. Wij verkopen ook diverse urnen en urnenmonumenten. Wij plaatsen onder andere grafstenen in Meijel, Roermond, Swalmen en Landgraaf. Vanzelfsprekend zijn alle begraafplaatsen in de provincie Limburg ook mogelijk. Inmiddels hebben wij talloze grafstenen en grafzerken geleverd in heel Limburg, Brabant, Zeeland en België. Bezoek de showroom en –tuin eens en laat u deskundig begeleiden door de medewerkers van Artea Grafmonumenten. Afspraken kunnen ook ’s avonds en/of bij u thuis plaatsvinden. Hieronder ziet u een aantal grafstenen die wij in Limburg hebben geplaatst.

Grafstenen in LimburgGrafstenen LimburgGrafstenen in VenloGrafmonumenten LimburgGrafstenen in LimburgGrafstenen Maastricht

Contact grafstenen in Limburg:

Artea Grafmonumenten Nederweert
Pannenweg 248
6031 RK Nederweert
Telefoon 0495 519990
E-mail: nederweert@arteagrafmonumenten.nl

Maandag enkel op afspraak
Dinsdag t/m Vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur
Zaterdag van 10:00 tot 15:00 uur

Klik hier voor een routebeschrijving

Begraafplaatsen in Limburg

  • Begraafplaats Sint-Walburga. Ambyerstraat-Noord. 6225 AE  Maastricht.
  • Begraafplaats Belfeld. Schoolstraat. 5951 CV  Belfeld.
  • Begraafplaats Blerickse Bergen. Grote Blerickse Bergenweg 24. 5927 PB  Blerick.
  • Algemene begraafplaats Molendijk-Velden. Molendijk. 5941 EE  Velden.
  • Algemene begraafplaats Tegelen. Kerkhoflaan 10C. 5931 LN  Tegelen.
  • Algemene begraafplaats Venlo. Wylrehofweg 17. 5912 PM  Venlo.
  • Begraafplaats Grubbenvorst. Dorpstraat 14. 5971 CC  Grubbenvorst.

Uitvaartondernemers in Limburg

Diverse

Hieronder ziet u een deel van ons uitgebreide assortiment grafstenen. Diverse mogelijkheden zijn mogelijk. Ook is er ruimte voor uw ideeën. Onze ontwerpers denken graag met u mee en schetsen wat u in gedachten heeft.

Grafstenen ruw en Grafstenen in Limburg Grafstenen Glas en Grafstenen in Limburg Bijzondere grafstenen en Grafstenen in Limburg

Grafstenen met RVS en Grafstenen in Limburg Standaard grafstenen en Grafstenen in Limburg Liggende grafstenengrafstenen voor kinderenGrafstenen dubbel en naast elkaarklik op deze foto voor meer grafstenen met ruwe keien

Grafstenen in Limburg

Artea Grafmonumenten Nederweert plaatst grafstenen onder andere in:

 

Over Artea Grafmonumenten

Onze klanten aan het woord

Artea Grafmonumenten

Langs deze weg mijn/onze reactie op het grafmonument van mijn moeder. Onbeschrijflijk mooi!!

Artea Grafmonumenten

Allereerst wil ik u vertellen dat we heel blij zijn met de steen. Het is precies, zo niet mooier, als we in gedachten hadden. De reflectie van de lucht en de bomen is perfect. Ons hartelijk dank.

Artea Grafmonumenten

We zijn zo tevreden met het resultaat en de begeleiding is fantastisch geweest. Hartelijk dank!

Artea Grafmonumenten

Wij willen Artea hartelijk danken voor de prettige samenwerking. We kwamen binnen en wisten echt niet wat we wilden. Met hun kundige begeleiding is onze grafsteen tot stand gekomen.

Artea Grafmonumenten

Wij zijn erg onder de indruk hoe mooi de grafsteen geworden is. We zijn zeer tevreden op de wijze waarop we door jullie ontvangen zijn en geholpen hebben in het maken van de keuzes.

Artea Grafmonumenten

Bij Artea Grafmonumenten hadden wij écht het gevoel dat we op het juiste adres waren. Artea bedankt!

Artea Grafmonumenten

We zijn erg tevreden over de grafsteen en de manier waarop invulling is gegeven aan de tot standkoming ervan en de plaatsing.

Artea Grafmonumenten

Bij Artea staan ze je met raad en daad bij en proberen jouw wensen uit te laten komen. Ze luisteren goed naar je en praten je ook niets aan wat jij niet wilt.

Artea Grafmonumenten

Heel hartelijk dank voor de plaatsing en verzorging van het grafmonument op het graf van mijn man. Het is mooi uitgevoerd, prachtige grafsteen. Dank voor de mooie grafsteen

Artea Grafmonumenten

“Ik wil Artea bedanken voor de keurige afwerking van het traject. Van begin tot eind voelde ik mij begrepen en dat gaf mij rust. Artea van harte aanbevolen!

Artea Grafmonumenten

Ik ben super blij met het eindresultaat. Een waardig afscheihttps://arteagrafmonumenten.nl/wp-content/uploads/2015/09/weijers.bloemendaal-alg-1.jpgd!

Artea Grafmonumenten

Wat was het moeilijk om een keuze te maken. Ik wist goed wat ik niet wilde, maar wat dan wel ... Gelukkig hebben ze bij Artea alle geduld en ben goed begeleid.

Artea Grafmonumenten

Ik had nooit gedacht dat een keuze maken zo lastig zou zijn. Gelukkig heeft Artea mij goed begeleid bij onze keuze en wij zijn super blij met het eindresultaat!

Artea Grafmonumenten

Bij Artea werd goed naar ons geluisterd en men begreep wat we belangrijk vonden om in het monument terug te zien. Dat heeft geleid tot een heel mooi gedenkteken.

voor ieder een bijzondere grafsteen of monument

Over Artea Grafmonumenten

Artea Grafmonumenten heeft twee vestigingen: Alkmaar en Veenendaal. Onze creatieve medewerkers zijn gespecialiseerd in het bedenken, ontwerpen en plaatsen van grafmonumenten en gedenktekens. Op veel begraafplaatsen in Nederland komt u de fraaie, door ons vervaardigde grafmonumenten tegen. De liefde voor ons vak draagt bij tot het realiseren van mooie gedenktekens. Wij hebben begrip voor rouwverwerking en weten dat het proces om tot een heel “eigen” monument te komen tijd vergt. Met gedegen kennis van materialen, gevoel voor vormgeving en door ons in te leven in uw wensen, komen we altijd tot een grafmonument dat past bij uw dierbare overledene. Ieder mens is immers uniek en verdient een bijzonder monument.


AlkmaarVeenendaal

Artea Grafmonumenten